Streama finalen i Engelska Ligacupen 2019!

Missa inte att streama dagens final i Engelska Ligacupen (EFL Cup) mellan Chelsea och Manchester City kl. 17:30. Streama live på något av dessa spelbolag:

UNIBET TV >>> (Sätt in 100 kr på kundkontot och få 500 kr ytterligare att spela för. Spela för totalt 600 kr)

BET365 >>> (Sätt in 1 000 kr på kundkontot och få 1 000 kr i spelkrediter att spela för. Spela för totalt 2 000 kr)

Tidigare skrivet om Engelska Ligacupen

Engelska Ligacupen fortsätter idag med flera intressanta matcher. Manchester United möter Legue One laget Northampton och vi har ett flertal matcher med bara Premier League lag som möter varandra.

Bland annat kan vi ikväll se Pep Guardiolas gäng ta sig an Premier League kollegan Swansea på bortaplan. Men vi finner det ändå mer intressant att titta på oddsalternativen för den förstnämnda matchen.

Inför Man Uniteds möte med Northampton

Mourinho har efter succeinledningen i Manchester United nu tre raka förluster, två i Premier League och en i Europa League. Spelet fungerar inte alls bra just nu och därför kommer dagens match mot Northampton i ganska bra läge.

Nu måste Manchester visa ägare, klubbledning och alla fans att man blir en vinnare igen. För man får i det här läget inte förlora ännu en match, särskilt inte mot ett mittenlag i League One. Även om Mourinho inte kanske har högsta prioritet på Engelska Ligacupen så skulle man vid en förlust och uttåg ur cupen få utstå en oerhörd kritikerstormen som skulle kunna skära djupa sår i förtroendet för Mourinhos och lagets kapacitet.

Speltips Northampton – Manchester United

Manchester United måste vinna mot Northampton för att den värsta kritikerstormen ska lägga sig och gärna ska man vinna i utklassningsstil. Historiskt sett har Manchester krossat laget de gånger man mötts. Senast lagen möttes 2004 vann Man United med 3-0 utan att förta sig.

Nu är det ju i och för sig många år sedan 2004 så det kanske inte är något riktmärke att gå efter men hur som helst är jag ganska säker på att United kommer klara det här även om jag är mer osäker på målskörden i denna match som annars har varit spelvarianter vi tidigare vunnit våra speltips på.

Den här gången kör vi istället på att Man United håller tätt bakåt och spelar på att båda lagen inte gör mål till oddset 1.70 @bet365.

Engelska Ligacupen onsdag 21 september

Matchstarter är klockan 20:45 för alla dagens matcher förutom för de två sistnämnda nedan som istället börjar kvarten senare kl. 21:00.

Se matcherna gratis via live streaming

Alla matcherna i Engelska Ligacupen, eller EFL Cup som den numer heter, kan du se i direktsändning via live streambet365.

Dagens EFL Cup matcher

Northampton – Manchester United

Swansea – Manchester City

Southampton – Crystal Palace

QPR –  Sunderland

West Ham – Accrington

Fulham – Bristol City

Stoke – Hull City

Tottenham – Gillingham