Här hittar du nätets bästa spelbonusar för sport och odds som spelbolagen erbjuder nya spelare.

Spelbolagens olika spelbonusar

Exempel på spelbonusar för sport/odds marknaden som nya spelare kan få är:

100 % där du behöver öppna ett konto och gör en insättning på 100 kr eller mer så blir du berättigad till en bonus på 100 % av din kvalificerande insättning. Oftast erbjuder spelbolagen bonus upp till maximalt 1000 kr men vi har ett fint undantag hos ComeOn som erbjuder 400 %! Där behöver du bara sätta in en hundralapp för att få 400 kr extra, vilket betyder att du har hela 500 kr att spela för!

Riskfritt spel där du som ny kund får tillbaka insatsen om du förlorar ditt första spel. Expekt är här bäst bland spelbolagen med återbetalning av din insats med upp till 1000 kr.

Gratisspel låter kanske lite bättre än vad det är i praktiken. Här måste du först lägga spel och omsätta dina egna insatta pengar som du satte in vid första insättningstillfället. Därefter betalas motsvarande belopp ut som en bonus, eller gratisspel som betway kallar det; ”Ditt gratisspel aktiveras efter att du uppfyllt alla omsättningskrav, samt detsamma belopp som din allra första insättning uppgick till.”

Stopptidsförsäkring är en slags försäkring där spelbolaget återbetalar den spelade insatsen vid alla förlorade spel när mål görs på stopptid för vissa utvalda marknader. Det fina med stopptidsförsäkringen är att den inte bara gäller en match eller bara som en slags välkomstbonus för nya spelare utan gäller tillsvidare så länge spelbolaget väljer att köra odds-kampanjen.

SpelbolagBonus (Odds/Sport)Kronor 
Unibet erbjudande500 %500 krHämta Bonus
Betway erbjudandeGratisspel1000 krHämta Bonus
bet365 erbjudande100 %1000 krHämta Bonus
leovegas erbjudande100 %1000 krHämta Bonus
NordicBet erbjudande100 %1000 krHämta Bonus
Betsafe erbjudande100 %1000 krHämta Bonus
Betsson erbjudande100 %1000 krHämta Bonus
Expekt erbjudandeRiskfritt spel1000 krHämta Bonus
ComeOn erbjudande400 %400 krHämta Bonus
betfair erbjudande100 %1000 krHämta Bonus

Läs vår guide hur du vinner på odds riskfritt

Vi har tagit fram en guide för hur du vinner på odds och betting genom att utnyttja spelbolagens bonusar och spela spelbolagen mot varandra. Läs vår guide här om riskfri betting.

Andra spelbonusar som erbjuds

Spelbolagen erbjuder ofta flera olika spelbonusar kontinuerligt till sina registrerade spelare. Naturligtvis fläskar spelbolagen på ordentligt med saftiga välkomstbonusar för att fånga in just dig som spelare men det gäller också att locka spelare att vara kvar. Och det gör man genom att ha massor av tävlingar och kampanjer som du kan ta del av om du känner för det. Några av de mer påhittiga spelbolagen måste vi säga att Betsafe och Unibet är. Särskilt Betsafe lägger ner en hel del energi med både visuellt snygga kampanjer och en hel del uppfinningsrika spelbonusar som ska bidra till att din spelupplevelse ska bli så stor som möjligt. Dock måste vi ändå tillstå att bet365 är det bästa spelbolaget med sitt stora spelurval, trots allt är ju bet365 världens största bettingsajt.

Andra bra sidor som erbjuder Oddsbonusar

Här kommer vi skriva om andra spelbolag som erbjuder speltips kombinerat med olika spel och oddsbonusar.

Bettigstugan.se

Är en samlingssida som är väldigt användarvänlig och levererar flertalet speltips. Även våra egna speltips listas hos Bettingstugan. Precis som oss så har det en samlingssida över spelbolagens olika spelbonusar så kika gärna in där så hittar du med all säkerhet en fin välkomstbonus från något av spelbolagen.