Snart drar Premier League igång! Som vi har väntat. Det har som vanligt varit en händelserik sommar på transfermarknaden. Arsenal och Chelsea har värvat rejält medan de båda Manchester lagen har tagit det lite lugnare. Transferfönstret är öppet ett bra tag till så den kan fortfarande hända en hel del. De första matcherna i den första omgången av Premier League spelas Lördagen den 18 augusti. Självklart kommer du kunna spela på Stryktipset i samband med detta.

Svenska Spel brukar varje år släppa en reklamvideo inför detta och årets video har en något lugnare ton. Man får känslan över att vara tillbaka hemma i stugorna på 80 och 90-talet där far och son samlades för att se lördagens match. De handlar mer om den varma relationen i en familj som de engelska matcherna från england skapar än att man samlas ett gäng grabbar och vrålar inför och under matchen som de tidigare reklamerna gjort.