Anrika FA-Cupen står på tapeten och det är många svåra matcher på kupongen den här veckan som är årets första stryktips! 12 miljoner i jackpot på stryktipset den här veckan!

Tipset vecka 01, 2014, R-4-4-144

Match 1. Arsenal – Tottenham (1)

Kan Tottenham slå United borta så borde man väl kunna slå Arsenal borta med. Tyvärr har United inte varit lika starka hemma den här säsongen som Arsenal har på Emirates. Tottenham har fått ny vind i seglen efter managerbytet men här tar det stopp. Vi spikar ettan på Stryktipset i detta Lodonderby!

Match 2. Bolton – Blackpool (1)

Två jämna lag i The Championship men där formen får avgöra. Blackpool har 1 oavgjord och 5 förluster på de 6 senaste och ser inte ut att ha harmoni i laget för tillfället. Bolton har blandat och gett en del men hemma är man starka och får tipset. Säker etta.

Match 3. Brighton – Reading (1)

Reading ligger fortfarande helt ok i tabellen i The Championship men har tappat alldeles för mycket poäng på slutet för att haka på toppen. Brighton har bättre form och bör vinna hemma. Den som har råd med garderingar bör använda en här. Vi chansspikar ettan!

Match 4. Bristol City – Watford (1x2)

2 raka vinster för Bristol City och 4-1 hemma senast mot Stevange borde stärka lagmoralen. Watford har haft rätt tufft spelschema sista tiden och har bara en förlust på de 6 senaste. Tyvärr har man kryssat fyra av de matcherna men ser ändå ut att vara på rätt väg efter en trevande start den här säsongen. Vi helgarderar!

Match 5. Everton – Queens Park Rangers (1)

Everton har endast 2 förluster i Premier League den här säsongen och möter här ett av topplagen i The Championship. Hemma på Goodison gasar man alltid och får därför tipset! Säker etta!

Match 6. Ipswich – Preston (1x2)

Två stabila lag med hyffsad form som sällan förlorar och ofta spelar målsnålt. Det lutar åt ett kryss men vi väljer att helgardera matchen. Vårt tips 1×2!

Match 7. Middlesbrough – Hull (x2)

Mddlesbrough har bra form. Hårdare motstånd nu när Hull från Premier League kommer på besök. Den som har råd helgarderar. Vårt tips x2!

Match 8. Newcastle – Cardiff (1)

2 raka förluster för Newcastle har förstört den fina formen som man hade. Nu blir det lättare motstånd när Cardif gästar S:t James Park. Cardiff har det turbulent just nu med sparkad tränare och usel form. Vi spikar ettan!

Match 9. Norwich – Fulham (1x2)

Norwich gjorde det bra hemma mot United i ligan för två omgångar sen där man var värda att vinna men fick se sig besegrade med 1-0 istället. Senast spela man oavgjort mot Crystal Palace på en regnig plan. Det senaste mötet mellan lagen i ligan för tre omgångar sen slutade med 1-2 vinst för Fulham. Vi helgarderar!

Match 10. Southampton – Burnley (12)

Sviktande form på Southampton men man har mött bra motstånd i form av Chelsea, Tottenham och Everton i ligan. Burlney är med i den absoluta toppen i The Championship. Det tuffa spelschemat för Premier League lagen gör att det luktar skräll. Kommer den i den här matchen? Vårt tips 12!

Match 11. Stoke – Leicester (1x2)

Stoke har ett fint hemmafacit och möter här bra motstånd. Ska bli intressant att se hur ett av The Championships bästa lag Leicester kan stå emot Stoke. Vi helgarderar. 1×2!

Match 12. West Brom – Crystal Palace (1x)

West Bromwich tog en fin skalp senast genom att vinna över Newcastle hemma med 1-0. Hemma är man riktigt bra och Jonas Olsson har skött sig fint i mittförsvaret. Ettan känns bra på förhand men vi väljer att gardera med ett kryss. Vårt tips 1x.

Match 13. Yeovil – Leyton O (12)

Dålig form på Championship laget Yeovil, 3 raka förluster. Ingen jättebra form på Leyton O heller som spelar i Engelska League One. Vårt tips 12!

stryktipset vecka 1Kommentar om veckans stryktips

Vi fortsätter på den inslagna vägen att spela R-4-4-144 med 12 rättsgaranti.

Observera att det ligger 12 miljoner ca i jackpoten på Lördag och det lär bli fin utdelning då tipset saknar säkra matcher.

Svårt tips den här veckan och FA-cupen brukar alltid leda till många skrällar. Premier League lagen har matchats hårt sista tiden vilket även det lär kunna bädda för skrällar.

Den bästa matchen på kupongen är solklart match 1 Arsenal – Tottenham. Londonderby av rang och två lag som har riktigt fin form. Den matchen visas på TV3 med matchstart klockan 18.15

Ont om säkra matcher på kupongen men Newcastle känns som veckans bank.

Skrällarna tror vi att vi hittar i Burnley och eventuellt Leicester.

Hur spelar ni? Kommentera gärna!

Ses vi på Lördag igen?