13 miljoner i Jackpot på Stryktipset den här veckan. Det vill man ju inte missa! Här följer veckans stryktipsförslag och jakten på miljonerna!

Tipset vecka 03, 2014, R-4-4-144

Match 1. Arsenal – Fulham (1)

5 raka segrar varav 1 i FA-Cupen mot Tottenham gör att man behåller serieledningen i Premier League. Det är stenhårt i toppen med City, Chelsea och Liverpool som främst jagar. Då har man inte råd att tappa poäng i sådana här matcher. Det är Londonderby men på Emirates kommer inte Fulham kunna täppa till ytorna. Vi spikar ettan!

Match 2. Crystal Palace – Stoke (x)

Crystal Palace har halkat ner till jumboplatsen i Premier League. Man har ändå spelat helt okej på slutet. Stoke är ett bättre lag men har ett dåligt bortafacit. Magkänslan säger att Crystal Palace kommer gå för 3 poäng och vara mer motiverade här men kommer få svårt att få hål på Stokes tighta försvar. Vi chansspikar krysset!

Match 3. Manchester City – Cardiff (1)

Bra form på City. 5 vinster och 1 oavgjord på de 6 senaste. Det gör att man är med i den absoluta toppen. City har 10 vinster, 0 oavgjorda och 0 förluster på sin hemmaplan med målskillnaden 38-6 så ni förstår själva åt vilket håll det här lutar. För inte ska väl Cardiff kunna ta en poäng på Etihad Stadium? Ettan är given!

Match 4. Norwich – Hull (12)

Två lag som blandar och ger. Norwich har varit helt ok på sin hemmaplan i år. Norwich får tillbaka Pilkinton och Tettey efter skador. Känns som att det kan bli en öppen match med mycket målchanser. Vårt tips 12!

Match 5. West Ham – Newcastle (12)

Dålig form på båda lagen. West Ham hade lite flyt mot Cardif borta senast och lyckades vinna. Newcastle hade en fin svit men efter det har man nu 4 raka förluster. Visserligen har man mött både Arsenal och Manchester City. Det här är en oviss match som förmodligen kommer innehålla en hel del mål och målchanser. Vårt tips blir därför 12!

Match 6. Millwall – Ipswich (1x2)

Millwall har riktigt dålig form och rasar i tabellen. 1 oavgjord och 6 förluster på de 7 senaste är inget vidare facit. Ipswich ligger bättre till i tabellen men har två raka förluster. Man har problem att vinna borta och kryssar väldigt ofta på bortaplan. Svårt att säga hur den här matchen slutar på Stryktipset och därför väljer vi att helgardera.

Match 7. Nottingham – Blackburn (1x2)

Två lag med helt okej form där båda jagar en kvalplats till Premier League. Nottingham har bättre form och är favoriter på sin hemmaplan. Det lutar åt etta i den här matchen och 1x bör räcka långt. Vi chansar lite och tar med tvåan på stryktipskupongen. Vårt tips 1×2!

Match 8. Reading – Bolton (12)

Reading är svårslagna hemma. Endast 2 förluster den här säsongen. Bolton har dock bättre form än hemmalaget. 1 förlust på de 6 senaste. Bolton gör mycket mål framåt men släpper också in en hel del. Den smarte väljer 1x på kupongen. Vi chansar att ta med tvåan för utdelningens skull. Vårt tips 12!

Match 9. Burnley – Sheffield Wednesday (1x)

Burnley ser ut att ha kommit ur sin svacka som man hade. Man ligger nu på en andra plats och kan man hitta den fina formen som man hade i början på säsongen så är en direktuppflyttning till Premier League inom räckhåll. Hemma är man obesegrade den här säsongen! Sheffield Wednesday har hittat formen och påbörjat klättring i tabellen. Ingen förlust på de 6 senaste matcherna. Att vinna blir svårt borta men kanske kan man få med sig en poäng. Vårt tips 1x!

Match 10. Derby – Brighton (1)

Riktigt svår match. Derby gjorde det bra mot Chelsea i FA-cupen men fick tillslut se sig besegrade med 0-2. Man visade dock upp bra spel på sin hemmaplan där man är giftiga. Därefter åkte man på pumpen i en svår bortamatch mot Leicester. Magkänslan säger att man nu återigen vinner. Brighton är inget dåligt lag och är för närvarande på en 6:e plats i The Championship. Matchen bör garderas tidigt men vi chansar med att spika ettan!

Match 11. Doncaster – Wigan (2)

Doncaster har det tufft och kommer få kämpa hela säsongen om man ska rädda nytt kontrakt. Wigan har en riktigt bra trupp och är bättre än vad tabelläget visar. Mycket skador förstörde säsongsinledningen men nu har man hittat formen och har påbörjat klättringen i tabellen. Vårt tips säker tvåa!

Match 12. Middlesbrough – Charlton (1x2)

Två lag med bra form som inte förlorat många matcher sista tiden. The blir förmodligen en jämn tillställning. 1x räcker långt men vi väljer att helgardera matchen. Vårt tips 1×2!

Match 13. Queens Park Rangers – Huddersfield (1)

Queens Park Rangers är ett av seriens bästa hemmalag. Endast en förlust den här säsongen. Huddersfield har gjort det okej och befinner sig just nu i ingenmansland. QPR har en poäng upp till Burnely för direktplats och ska man vara med hela vägen så får man inte tappa poäng i sådana här matcher. Vi spikar ettan!

stryktipsförslag vecka 3 2014Kommentarer om stryktipset

Veckans reducerade system är ett R-4-4-144 som innebär 4 helgarderingar och 4 halvgarderingar för 144 kr med 12 rättsgaranti. Får man 13 rätt på kupongen så är det minst 12 rätt på en rad vid utskrift.

Veckans säkraste match är helt klart Manchester City mot Cardiff. Kan inte på nåt sätt se att Ole Gunnar Solskjaers Cardiff ska kunna få med sig någon poäng i den här matchen. Det tror inte heller svenska folket då ettan är spikad till 82 % i dagsläget.

Stryktipsets skräll hittar vi i match 7 eller 8. Något av lagen Blackburn eller Bolton bör kunna skrälla och vinna borta i de matcherna. De flesta har 1x på kupongen i de matcherna.

Observera att veckans stryktips innehåller en jackpot på 13 miljoner som ska fördelas. Det lär med andra ord bli bra utdelning för den som sätter skrällarna!

Kommentera gärna veckans stryktips och ge förslag på system som ni brukar köra. Vilka skrällar har ni hittat?

Ja då ses vi på Lördag igen!

/Svenskt Spel