the mauler - poster boy

Ikväll är en riktigt intressant UFC gala med svenskt i fokus i huvudnumret Alexander ”The Mauler” Gustafsson – Jimi ”Poster Boy” Manuwa som största dragplåstret. De båda kämparna har väldigt fina matchserier med många vunna matcher på knockouts att stoltsera med och särskilt J. Manuwa imponerar med hela 93% knockout vinster.

UFC-fighten äger rum lördag 8 mars med matchstart kl. 22:00.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Vw_6_SU_VII[/youtube]

Alexander ”The Mauler” Gustafsson statistik

Svensken Alexander ”The Mauler” Gustafsson har blivit en riktig rikskändis här i Sverige senaste tiden för hans stora framgångar inom MMA cirkusen. Inte minst har han väckt stor uppskattning hos vår store fotbollsstjärna Zlatan Ibrahimovic som följer The Mauler noggrannt. The Mauler har vunnit femton av sina sjutton MMA fighter och fölorat två. I 60% av sina vinstmatcher har han vunnit på Knockout eller Teknisk knockout och 20% har slutat med Submission som innebär likt en fasthållning nere på mattan tills motståndaren ger upp. The Mauler är något längre än sin motståndare men de väger exakt lika mycket.

Jimi ”Poster Boy” Manuwa statistik

Svenskens motståndare Jimi ”Poster Boy” Manuwa har inte en enda förlust i bagaget utan endast vinster i varje match han ställt upp i inom MMA vilket är fjorton till antalet. Dock går han nog sin största match hittills i karriären när han nu möter vår svenske slagskämpe The Mauler. Som vi tidigare skrev om så har ”Poster Boy” ett imponerande facit med 93% vinster på knockout! Så här får vårt svenska hopp se upp för är det något som är Manuwas styrka så är det just att hitta rätt tillfällen att döda matchen på.

Speltips: Svenskt Spel tippar med hjärtat på svensk seger för Alexander ”The Mauler” Gustafsson med låg insats.

UFC Alexander "The Mauler" Gustafsson - J. Manuwa

 

Spela på matchen hos Unibet:

spelodds UFC