bet365

EttKryssTvå tipset denna vecka 11 bjuder på sex Premier League matcher och sju Championship matcher. I tre av matcherna finns chansen att vi får se svenska fotbollsspelare i aktion på fotbollsplanen. Alexander Kačaniklić i Fulham, Johan Elmander och Martin Olsson i Norwich och John Guidetti i Stoke. Men det ska mycket till om alla svenskarna kommer att få speltid.

EttKryssTvå med Guidetti, Kačaniklić och Elmander

Kačaniklić, Elmander, Olsson och John Guidetti

Kačaniklić är för det mesta en startspelare för sitt Fulham men blir också tyvärr många gånger utbytt i andra halvlek vilket tyder på att han inte alltid har tränarens fulla förtroende. Även Martin Olsson brukar få mycket speltid och är ny spelare för säsongen i Norwich City då han kom från Blackburn Rovers i somras. Hans svenske klubbkamrat Johan Elmander gjorde också han en liknande resa i somras när han kom till Norwich på lån från grekiska Galatasaray. Elmander har dessvärre inte fått så stor utdelning och har inte gjort ett enda mål den här säsongen från sin anfallsposition och blir mer och mer en bänknötare. När det gäller John Guidetti ser det tyvärr likadant ut. Han nöter bänk mellan sina skadeperioder och har fått endast några minuter på planen sammanlagt i olika mindre inhopp. Dock uppges han till helgens möte med West Ham vara en het aspirant till att gå in i startelvan vilket skulle vara otroligt kul att få se.

EttKryssTvå tipset vecka 11

Svenskt Spel tippar en enkelradig kupong där vi spelar på endast en bortaseger. För att se våra kommentarer för varje match och varför vi spelat som vi gjort rekommenderar vi att du läser vårt Stryktipsförslag för helgen.

Ditt EttKryssTvå tips lämnar du in hos Betsson.

SPELSTOPP LÖRDAG 15 MARS KL. 16:00

1 Everton – Cardiff (1)

2 Fulham – Newcastle (2)

3 Southampton – Norwich (1)

4 Stoke – West Ham (1)

5 Sunderland – Crystal Palace (1)

6 Swansea – West Brom (1)

7 Bolton – Brighton (x)

8 Burnley – Leeds (1)

9 Huddersfield – Blackburn (x)

10 Ipswich – Wigan (x)

11 Millwall – Charlton (x)

12 Reading – Derby (1)

13 Sheffield Wed – Birmingham (1)