Dagens speltips hämtar vi från Premier League och toppderbyt mellan lokalkonkurrenterna Manchester United – Manchester City och vi på Svenskt Spel tror på många mål i matchen! I söndagskväll kunde vi se en helt underbar fotbollsmatch i El Clasico mellan La Liga konkurrenterna Real Madrid och Barcelona som bjöd på ett målfyrverkeri från båda håll. Efter en högdramatisk drabbning vanns till slut matchen av bortalaget Barcelona med 3-4. Ikväll hoppas vi på en liknande match!

Inför matchen Manchester United – Manchester City

Dagens Speltips Manchester United - Manchester City

Rooney gör en bicicleta i mötet Manchester United – Manchester City i april 2013.

Vi har som sagt nöjet att se ytterligare en riktig höjdarmatch men denna gång i Premier League mötet och lokalderbyt Manchester UnitedManchester City. Naturligtvis hoppas vi få se en lika spännande match som den i söndags och det är mycket som talar för det. Inför matchen ikväll ligger hemmalaget Manchester United på en sjunde plats med 51 poäng efter 30 spelade matcher. Motståndaren Manchester City har den här säsongen spelat betydligt bättre än sin motståndare och är med sin tredjeplacering på 63 poäng efter endast 28 spelade matcher verkligen med och fightas om Premier League titeln denna säsong.

Ser vi till formkurvan så kan vi konstatera att Manchester City är ett stabilt lag som vunnit sina senaste Premier League matcher mot Hull 0-2 (borta) och Fulham 5-0 (hemma) vilket sammanlagt blir imponerande 7-0 i målskillnad. Manchester United vann senast i lördags mot West Ham och där det äntligen lossnade för Wayne Rooney som gjorde båda målen i 0-2 vinsten på bortaplan. Matchen innan det var i Champions League förra veckan då man tvålade dit Olympiakos ordentligt med 3-0 och där Uniteds andra anfallsstjärna Robin van Persie gjorde ett hat-trick.

Man UnitedMan City

Vi kan med andra ord konstatera att de båda Manchester lagen är i väldigt fin målform och vi på Svenskt Spel tror att vi likt El Clasico i söndags återigen får se en spektakulär och målrik match i ett äkta stekhett Manchester-derby!

Speltips och Tv kanaler

Vårt speltips blir att i matchen Manchester United – Manchester City spela på över 2.5 mål till oddset 1.65 hos NordicBet.

Manchester United – Manchester City sänds i tv kanalerna Viasat Fotboll och ViaPlay ikväll den 25 mars med matchstart kl. 20.45.