bet365

Så är det äntligen söndag 30 mars och dags för Allsvenska premiären i fotboll 2014 med start kl. 15:00. Och vi har hittat några riktigt intressanta spel och odds att satsa på bland matcherna. 

Det är många som har väntat länge på att klockan ska slå 15 i eftermiddag denna söndag. Allsvenskan i fotboll 2014 har premiär och det är nu lagen ska få visa upp sig inför sina fans och visa att just deras lag är att räkna med den här säsongen. Det är laddade spelare tillsammans med en nervös publik som intar våra Allsvenska fotbollsarenor, och som knappt två timmar efter att domaren blåst igång matchen, alla hoppas på att gå därifrån med nöjda miner. På söndag eftermiddag är det äntligen dags för Allsvenskan i fotboll igen.

Spela på Allsvenska premiären i fotboll idag

Speltips på Allsvenska premiären i fotboll

Svenskt Spel har valt att spela en trippel på oddskupongen idag beståenda av idel hemmasegrar. Vi tippar på att Malmö FF, BK Häcken och AIK kommer stå som segrare och att trippeln därmed har fullbordats efter att alla matcherna spelats klart imorgon kväll.

Malmö FF – Falkenbergs FF

Malmö FF loggaFalkenberg FF logga

Förra årets vinnare av Allsvenskan Malmö FF ser återigen mycket starka ut och har inte förlorat en träningsmatch sedan 5 februari mot Columbus Crew under deras Florida tripp. Man har slagit flera starka lag och har kommit igång ordentligt med målskyttet i de senaste träningskamperna.

BK Häcken – IFK Norrköping

BK Häcken loggaIFK Norrköping logga

Häcken väntas bli en liten outsider till att vara med om att fightas om segerbucklan detta år och de har också presterat bra i träningsmatcherna inför premiären. Samtidigt är motståndarna IFK Norrköpings form mer osäker. Men de här båda lagen brukar spela jämna matcher när de möts och förra året vann de sina respektive hemmamatcher vilket vi ser som ytterligare tecken på att BK Häcken kommer stå som segrare efter den här matchen i och med sin hemmaplan.

AIK – IFK Göteborg

AIK loggaIFK Göteborg logga

AIK är en av de absolut största favoriterna att vinna Allsvenskan 2014 enligt spelbolagen. Även om man möter hårdnackat motstånd när IFK Göteborg kommer på besök så avgör hemmaplan och de många fansens support den här matchen. Och något som kan utlovas är att många och högljudda hejaramsor kommer sjungas från AIK fansen för att hjälpa deras lag fram till seger.
Spela på Allsvenska premiären hos NordicBet här!

Allsvenskan 2014 odds

Du får en andra chans om det delas ut ett rött kort i premiären

Helsingborgs IF LoggaDjurgårdens IF logga

Idag kl. 15.00 är en av matcherna i den Allsvenska premiären i fotboll mötet Helsingborg – Djurgården vilket på pappret blir en tuff uppgörelse mellan två lag som tidigare mötts i hårda matcher.

Om det delas ut ett rött kort i matchen Helsingborg-Djurgården så får du en andra chans av NordicBet. Då betalar de tillbaka förlustspelen som är gjorda innan matchstart på vissa utvalda typer av spel upp till 500 kronor per kund. De spel NordicBet betalar tillbaka på är: Förste målskytt, Halvtid/Full tid och Rätt slutresultat. Nu kan äntligen den Allsvenska premiären i fotboll sätt igång!