Tyckte Sverige såg stabila ut igår och man hade ett bra grundspel. I och för sig var inte motståndet det bästa men kul och se att det finns tendenser till ett ordnat spel och något att bygga vidare på. Ikväll riktar vi blickarna till våra nordiska grannar Danmark. De förlorade borta mot Polen efter att Lewandowski gjort hattrick. Ikväll tar Danmark emot Montenegro hemma och allt annat än 3 poäng är en katastrof om man ska nå VM i Ryssland 2018.

Danmark – Montenegro speltips

Hemma på parken är Danmark svårslagna och jag tror att man är rejält revanchsugna nu efter förlusten mot Polen. Danmark brukar pressa hårt första kvarten och inleda sina matcher i ett vansinnigt tempo. Känns mycket troligt att danskarna som har ett bra lag kommer leda redan i halvtid och det kan spelas hos Unibet till oddset 2.06. Det kommer vi spela en liten slant på. Sen tror vi att det kan bli mycket mål i den här matchen. Montenegro ska absolut inte underskattas. Man slog Kazakstan med hela 5-0 hemma och kryssade dessförinnan 1-1 borta mot Rumänien. Danmarks försvar såg aningen virrigt ut i mötet med Polen så därför tror vi på en målrik historia här.

Vi tippar över 2.5 mål i matchen till oddset 2.00 hos Unibet

Danmark montenegro odds

Danmark – Montenegro tv kanal

Mötet mellan Danmark och Montenegro visas inte av någon tv-kanal men du kan se matchen hos DPlay.se. Här kan du skaffa ett premium abonnemang för 79 kr och betala en månad i taget. Med detta abonnemang så kan du se alla matcher från VM-kvalet och så även Danmark Montenegro.

Med Dplay Premium får du:

– 12 livesända kanaler Se Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, Discovery Channel, TLC, ID, Discovery World, Discovery Showcase HD, Discovery Science och Animal Planet. Just nu ingår även Eurosport 1 och Eurosport 2.
– 1000-tals timmar med svenska favoriter Allt utan avbrott för reklam.
– Internationella storserier Senaste avsnitten hittar du bara hos oss.
– Dokumentärer och naturprogram i toppklass Äntligen kan du streama innehåll från kanaler som Discovery Channel och Animal Planet.
– Just nu: Livesport på köpet Se all livesport från Eurosport 1 och Eurosport 2.

Matchstart

Danmark Montenegro har matchstart 20.45 tillsammans med 7 andra VM-kvalmatcher:

Czech Republic-Azerbaijan
Germany-Northern Ireland
Lithuania-Malta
Norway-San Marino
Poland-Armenia
Slovakia-Scotland
Slovenia-England

Vårt speltips är inlämnat hos Unibet. Här får alla nya kunder 200 % extra att spela för.

bonus unibet 200 %

Hos Unibet hittar du flertalet marknader och mötet mellan Danmark – Montenegro erbjuder hela 236 olika spel. Du kan tippa på målskytt, antal mål i matchen, hörnspel, varningar, handicap, scorecast och mycket mer. Det finns till och med spelvarianter på om en speciell spelare kommer träffa stolpen i matchen.

Hur tror ni mötet mellan Danmark och Montenegro slutar ikväll? Kommentera gärna!