bet365

Manchester United har idag möjligheten att knapra in poäng på några av lagen i toppen när man möter Hull City ikväll med matchstart kl. 21:00.

Gårdagens matcher i Premier League bjöd sannerligen på några feta överraskningar. Arsenal fick stryk mot Watford med 1-2 på egen hemmaplan och Tottenham klarade inte mer än oavgjort 0-0 mot jumbon Sunderland där Sebastian Larsson spelade alla 90 minuterna. Annars var det stormatchen Liverpool – Chelsea som stal den mesta av min uppmärksamhet igår i en fartfylld tillställning och härliga kämpainsatser av båda lagen. 1-1 slutade den matchen och därmed tappade alla topplagen poäng igår av de som spelade. Dagens matcher bjuder på flera intressanta möten med West Ham – Manchester City, Manchester United – Hull City och Stoke – Everton. Så många olika intressanta scenarion har vi framför oss med eventuellt ett par förändringar i Premier League tabellen beroende på hur resultaten i matcherna blir ikväll. Så här ser tabelläget ut just nu inför kvällens matcher:

1. Chelsea 56 p
2. Tottenham 47 p
3. Arsenal 47 p
4. Liverpool 46 p
5. Manchester City 43 p
6. Manchester United 41 p
7. Everton 36 p

Manchester United – Hull över 2.5 mål för…

Nu måste Manchester United ta chansen att komma ikapp de övriga topplagen något när man nu spelar mot nya nyfärska jumbon Hull City. Efter att förre jumbon Sunderland knep en poäng igår mot Tottenham så klättrade de med nöd och näppe upp ovanför Hull på samma poäng. Och att spela på hemmaplan och möta Hull idag kan inte ge bättre förutsättningar för en trepoängare.

Dock har vi sett att Hull har ett lag som kämpar så in i bängen och inte minst mot just Manchester United. På kort tid har Man United och Hull mötts i ett dubbelmöte i EFL Cup. Det slutade med varsin seger men där United drog längsta stråt i och med flera gjorda mål. Men det var ingen stor marginal, utan ett enda mål skiljde lagen åt från en förlängning i den andra matchen. Däremot tror jag att de här matcherna var bra för Manchester United inför ikväll så inte också de blir tagna på sängen likt toppkollegorna blev igår. Jag tror att man kommer ösa för fullt ikväll och jag skulle faktiskt bli förvånad om inte Zlatan och kompani i Man United gör fler än 2 mål ikväll. Och apropå Zlatan. Ingen av skytteliga-konkurrenterna gjorde mål igår så här finns också chansen att klättra i den heta och prestigefyllda skytteligan.

Skytteligatoppen:
1. Costa D. Chelsea 15 mål.
1. Sanchez A. Arsenal 15 mål.
3. Ibrahimovic Z. Manchester United 14 mål.
4. Kane H. Tottenham 13 mål.
5. Defoe J. Sunderland 12 mål.
5. Lukaku R. Everton 12 mål.
7. Aguero S. Manchester City 11 mål.
7. Alli D. Tottenham 11 mål.

…hemmalaget till oddset 1.82

Som rubrikerna redan avslöjar så kommer mitt speltips idag bli ett överspel på Manchester United. Jag kör en medelinsats på att hemmalaget i matchen Manchester United – Hull gör över 2.5 mål med oddset 1.82, spelat hos unibet!

Ska säga också att det lockar rejält att spela på Zlatan som målskytt i matchen också. Oddset för att Zlatan ibrahimovic gör mål i matchen mot Hull står just nu i 1.53 gånger pengarna. Jag har inte lagt spelet ännu men kanske väljer att göra det beroende på om jag hittar andra bättre spelalternativ eller inte.

Sätt in 100 kr, spela odds för 600 kr!

Unibet erbjuder nya spelare 500% välkomstbonus där du får 500 kr extra att spela för om du sätter in endast 100 kr! Sammanlagt har du då 600 kr att spela med på odds! Du kan också att välja att spela på Unibet Casino om du vill. Men varför inte lägga ett spel på Manchester United – Hull? Dessutom får du som ny kund efter utnyttjandet av din välkomstbonus tillgång till deras populära live streaming tjänst Unibet TV där de direktsänder massor av sportevenemang dygnet runt helt gratis. Läs gärna om hur live streaming funkar här!