Vi har ett högt spelvärde i kvällens Champions League möte FC Porto – Juventus på en spelmarknad som är som klippt och skuren för den här matchen till odds 2.00!

Vi bemödar oss inte med någon längre förklaring till att vi självklart spelar ett BLGM spel på åttondels dusten mellan Porto och Juventus. FC Porto ligger tvåa i portugisiska Primeira Liga en poäng efter ledande Benfica. Men de två lagen är outstanding i ligan där trean Sporting ligger nio poäng bakom Porto. Och det som gör mig säker på att Porto gör mål ikväll är att laget öser in mål i ligan OCH i Champions League. I CL-grupp G kom man tvåa efter Leicester men man gjorde mest mål av alla lagen i gruppen med 9 fullträffar i de tuffa matcherna som spelades där. Dessutom har man fördel av hemmaplan och med hemmafansens stöd i ryggen ska det mycket till för att de ska gå mållösa av planen denna lill-lördag afton.

Juventus behöver verkligen ingen närmare presentation för vad de åstadkommit. De regerar i Serie A som vanligt och vann CL-grupp H överlägset före Sevilla och Lyon samt överträffade alla lagen med att göra totalt 11 mål på de 6 matcherna i gruppspelet. Klart att de gör ett mål ikväll!

Speltips: Båda lagen gör mål i matchen FC Porto – Juventus till oddset 2.00 @unibet!

Spana in veckans absolut hetaste odds erbjudande här som du bara hittar hos Svenskt Spel genom vårt samarbete med Unibet!