Underbart intensiva hockeydagar just nu och idag spelas den fjärde kvartsfinalomgången i SHL-slutspelet mellan Malmö – Växjö och Skellefteå – Frölunda.

Speltips Växjö – Malmö 23/3

Växjö och Malmö turas om att vinna på bortais i den här kvartsfinalserien i SHL-slutspelet. Och det har varit riktigt tighta matcher mellan dem. Två av matcherna har behövt övertid för att avgöras och nu senast vann Malmö med uddamålet. Att utse en vinnare i kvällens match anser vi vara allt för chansartat men vi på Svenskt Spel tycker att vi hittat ett väldigt intressant bettingalternativ i ”Antal Powerplaymål”. Det har nämligen blivit två stycken Powerplaymål i varje möte hittills under de tre matcherna som hittills spelats.

Speltips: Antal Powerplaymål över 1,5 till oddset 2.04 @NordicBet.

Kvartsfinalserien Växjö – Malmö

17/3 Växjö – Malmö 1:2 (Övertid)
19/3 Malmö – Växjö 2:3 (Övertid)
21/3 Växjö – Malmö 3:4

Speltips Skellefteå – Frölunda 23/3

Skellefteå leder kvartsfinalserien mot Frölunda med 2-1 i matcher och ska ikväll på egen hemmais försöka dra ifrån ytterligare. Från att de två första mötena blev två ganska klara segrar för respektive hemmalag slog Skellefteå till i förra matchen och vann på bortaisen med 2-3 efter en stark andraperiod. Ingen av matcherna har varit särskilt målsnåla precis och inte heller i denna match siar vi om en eventuell vinnare av matchen. Istället kör vi ett spel på att Skellefteå gör fler än 2,5 mål i matchen inför hemmapubliken.

Speltips: Antal hemmamål över 2,5, odds 1.88 @NordicBet.

Kvartsfinalserien Frölunda – Skellefteå

17/3 Frölunda – Skellefteå 3:0
19/3 Skellefteå – Frölunda 4:1
21/3 Frölunda – Skellefteå 2:3

 

Spela 250 kr gratis på hockey + få SHL-presentkort värt 300 kr!

NordicBet erbjuder alla nya spelare en välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor. Dessutom får du hos NordicBet just nu spela ett 250 kronor riskfritt spel på hockey! Och som inte det vore nog så erbjuder NordicBet dig även ett presentkort värt 300 kr som du kan använda på valfri SHL-arena om du spelar ett odds för 100 kr hos NordicBet. Presentkortet kan du exempelvis använda i restaurangen, eller när du handlar något i kiosken, eller varför inte skaffa en ny halsduk i supportershoppen?