Sjätte mötet i SHL kvartsfinalserien mellan Skellefteå – Frölunda kan bli avgörande och lita på att merparten av åskådarna i Kraft Arena kommer göra allt för att så ska bli fallet. Vinner Skellefteå är man vidare till semifinal, vinner Frölunda blir det en helt avgörande sjunde match på plats i Göteborg.

Det har varit tremålssegrar på hemmais rakt igenom i den här matchserien mellan Skellefteå AIK och Frölunda Indians förutom i den tredje matchen då Skellefteå helt plötsligt vann borta med 2-3. Tack vare den bortasegern vända man på steken i den här kvartsfinalserien och har nu avgörandet i egna händer ikväll. Vi tror at Skellefteå tar den chansen inför ett fullsatt kokande Kraft Arena. Speltips: Skellefteå vinner matchen mot Frölunda till oddset 1.99 @NordicBet!

Matchserien Skellefteå – Frölunda

17/3 Frölunda – Skellefteå 3:0
19/3 Skellefteå – Frölunda 4:1
21/3 Frölunda – Skellefteå 2:3
23/3 Skellefteå – Frölunda 3:0
25/3 Frölunda – Skellefteå 4:1
27/3 Skellefteå – Frölunda ?