Kvartsfinalserierna börjar gå mot sitt slut i årets SHL-slutspel och det återstår endast en sjunde avgörande match mellan Frölunda och Skellefteå innan semifinalerna är satta. Matchstart kl. 19:00. TV-kanal: C MORE Sport.

Speltips Frölunda – Skellefteå 29/3

SHL-slutspelet har verkligen varit så tufft och intensivt som vi förutspådde innan det satte igång med kvartsfinalserierna. Det är väl egentligen bara HV71 som fått en en skapligt behaglig resa då de slog Färjestad i fyra raka och därmed tidigt blev klara för semifinalspel. Den stora överraskningen har varit att Malmö hittat både en och två växlar till under slutspelet och slog ut självaste Växjö som varit så starka under hela SHL-säsongen.

Nu återstår det bara att se vem som vinner utav Frölunda – Skellefteå denna lillördag. Skellefteå som ju haft avgörandet i egna händer två matcher i rad nu, och framförallt på hemmaisen i senaste mötet trodde många att spiken i kistan skulle komma. Men Frölunda har kommit igen i den här kvartsfinalserien på ett imponerande kämpamässigt sätt. Vi på Svenskt Spel tippar ingen segrare i matchen även om det på förhand nu lutar mer åt Frölunda seger. Ett bättre och säkrare spelvärde tycker vi istället att vi har i spel på antal mål.

Speltips Frölunda – Skellefteå: Det blir över 4,5 mål i matchen under ordinarie speltid, odds 2.00 @NordicBet!

Matchseriens resultat:

17/3 Frölunda – Skellefteå 3:0
19/3 Skellefteå – Frölunda 4:1
21/3 Frölunda – Skellefteå 2:3
23/3 Skellefteå – Frölunda 3:0
25/3 Frölunda – Skellefteå 4:1
27/3 Skellefteå – Frölunda 1:2 ÖT
29/3 Frölunda – Skellefteå ?

Frölunda - Skellefteå