Fjärde raka NHL speltipset satt igår och spelkassan har fyllts på rejält! Kommande natts NHL tips blir på Anaheim Ducks möte med Tampa Bay Lightning. Nedsläpp är klockan 02:00 svensk tid och matchen direktsänds av ViaPlay (Viasat Sport).

Läs: NHL-tipset för 14/11 här!

Nattens NHL matcher 13/11

01:00 Chicago Blackhawks – New Jersey Devils
01:00 Washington Capitals – Edmonton Oilers
02:00 Anaheim Ducks – Tampa Bay Lightning
04:30 Los Angeles Kings – San Jose Sharks

Speltips Anaheim – Tampa Bay

Efter att vi nu fått uppleva två härliga NHL matcher på svensk is i Globen under helgen vänder vi åter blickarna åt USA igen och matchen Anaheim Ducks – Tampa Bay Lightning.

Ankorna är heta

Anaheim Ducks lyckades tidigt i fredags morse svensk tid bryta den förlusttyngda trenden genom att vinna mot Vancouver Canucks med 4-1. Detta stort tack vare tre av lagets svenska spelare och ett enastående Powerplay spel. 3 av de 4 målen kom till genom Powerplay. Och när det gällde svenskarnas inblandning så kvitterade Backen Hampus Lindholm Vancouvers 0-1 ledning mot slutet av den första perioden. Forwarden Jakob Silfverberg blev stor matchvinnare med sina 2 blixtsnabba mål inom loppet av 35 sekunder i inledningen av den tredje perioden. Dessutom assisterade Rickard Rakell till 3 av Anaheims mål. Så stor varning för Anaheim Ducks heta svensktrio är nu utfärdad till nattens nya motståndare Tampa Bay Lightning.

Akta dig för blixten!

Men en ännu större varning kanske borde utfärdas åt andra hållet. Tampa är nämligen bäst av alla NHL lagen just nu och leder Eastern Conference på hela 28 poäng efter bara 17 matcher. Laget har alltså bara missat 6 poäng hittills från att ha kammat hem maximal pott. Framgångarna har lagets två svenska backar Victor Hedman och Anton Strålman väldigt stor del i som spelat alla 17 matcherna på ett imponerande stabilt sätt. Tampa Bay har nu vunnit tre raka matcher och gjort 5 mål i var och en av dem. För att Anaheim ska klara av att slå Tampa inatt måste nog inte bara hemmalagets svenskar prestera på absolut toppnivå utan hela laget måste göra det. Och frågan är om ens det räcker? Allt pekar åt vinst för gästerna och vi tar tillfället i akt med ett spel på att detta sker.

NHL tipset måndag 13 november

Bortalaget Tampa Bay Lightning vinner över Anaheim Ducks. Odds: 2,19 @ NordicBet. Kom igen nu och låt det bli en femte rak NHL-spelvinst inatt!

NordicBet erbjudande100 % BonusFå 1000 kr bonus + 250 kr riskfritt spel!Hämta Bonus

NordicBet levererar!

NordicBet har massivs av ständigt framtagna odds kampanjer på hockey och är dessutom officiell partner till Champions hockey League varvid de direktsänder matcherna via CHL Live Stream direkt på hemsidan för sina medlemmar.