Sista november innebär fem hockeymatcher på SHL-schemat. Brynäs – Rögle, Djurgården – Örebro, HV 71 – Mora, Linköping – Skellefteå och Växjö – Luleå har alla nedsläpp klockan 19:00 ikväll 30/11.

Läs om hur och var du kan streama SHL live här!

 

Speltips Linköping – Skellefteå

Ikväll smäller det! Vi har ett mycket spännande möte att se fram emot mellan tabellfemman Linköping och tabellfyran Skellefteå.

Det går snabbt i vändningarna ibland. Bägge lagen hade spelat till sig flera vinster i rad innan de båda gick på pumpen i lördags. Linköping fick storstryk borta mot Frölunda med 5-1 och Skellefteå fick ge sig på övertid hemma mot HV71.

Det här kommer troligtvis bli en jämn match men vi tror ändå att Linköping drar längsta stråt idag. På hemmaisen i Saab Arena har Linköping HC spelat riktigt bra de sista sex hemmamatcherna. Bara en knapp förlust på övertid mot HV71 har det blivit. I övrigt idel segrar!

Med stort självförtroende vid spel i den egna staden så tar Linköping hem det här. Men vi kan inte vara säkra på att segern bärgas förrän matchen gått till övertid så därför säkrar vi upp vårt speltips för hemmaseger med att spela på hemmavinst inklusive övertid och straffar till oddset 1,87 @ NordicBet!

NordicBet = Hockey!

Spela odds på SHL hos NordicBet som är Huvudsponsor till Svenska hockeyligan! NordicBet är Sveriges och kanske världens bästa spelbolag när det gäller odds, spel och betting på hockey. NordicBet direktsänder dessutom matcherna i Champions hockey League CHL live stream direkt på hemsidan.

NordicBet välkomstbonus 1000 kr + 250 kr riskfritt spel

Bli kund hos Nordicbet och få en mycket trevlig välkomstbonus i form av 1000 kr + ett riskfritt spel på 250 kr!

+ 200 kr gratisspel i mobilen varje månad!

Nordicbet erbjuder också kontinuerligt fina bonusar till sina befintliga kunder. Vad sägs om ytterligare 200 kr gratisspel på SHL varje månad!

NordicBet erbjudande100 % BonusFå 1000 kr bonus + 250 kr riskfritt spel!Hämta Bonus

PS! Se massor av direktsänd sport som exempelvis fotboll, tennis och hockey helt gratis via live stream hos flera av spelbolagen!