IFK Helsinki – Skellefteå live stream och speltips är det som gäller för oss denna laddade hockeyafton tisdag 9 oktober. Men vi har i övrigt ytterligare fyra svenska hockeyklubbar i aktion i Champions Hockey League under tisdagskvällen med Djurgården, Frölunda, Växjö och Malmö. Alla matcher visas i direktsändning via live streaming på mobilen. surfplattan och datorn hos unibet!

SE PÅ UNIBET TV HÄR!

Champions Hockey League 9/10

Streama alla matcherna live på UNIBET TV!

17:00 Plzen (Tjeckien) – Ban. Bystrica (Slovakien)
17:30 Trinec (Tjeckien) – Storhamar (Norge)
18:00 IFK Helsinki (Finland) – Skellefteå (Sverige)
18:00 Karpat (Finland) – Mountfield HK (Tjeckien)
18:00 TPS Turku (Finland) – Yunost Minsk (Vitryssland)
18:30 Djurgården (Sverige) – Tappara (Finland)
18:30 Frölunda (Sverige) – Aalborg (Danmark)
18:30 Växjö (Sverige) – Cardiff (Storbritannien)
19:30 München (Tyskland) – Malmö (Sverige)
19:45 Lugano (Schweiz) – JYP (Finland)
19:45 Zürich (Schweiz) – Vienna Capitals (Österrike)

IFK Helsinki – Skellefteå AIK

Klockan 18:00 är det dags för nedsläpp i Helsinki Ice Hall (Helsingfors) mellan IFK Helsinki och Skellefteå AIK i Champions Hockey League Grupp C. Skellefteå leder gruppen efter fyra omgångar på 10 poäng, 3 före både italienska tvåan Bolzano och finska trean IFK Helsinki. Sist i Grupp C befinner sig Tychy från Polen med 0 poäng efter idel förluster så här långt.

Avgörande dubbelmöte

Det här är första mötet den här CHL säsongen mellan IFK Helsinki och Skellefteå och man möter varandra igen om exakt en vecka i den sista gruppspelsmatchen som kan bli avgörande för vilka två lag som tar sig vidare till CHL slutspelet. Trean Bolzano på 7 poäng just nu har en gyllene chans att knipa en av platserna i och med att de nu har ett dubbelmöte med jumbon Tychy kvar att spela. Därför är Skellefteås hockeymatch mot IFK Helsinki ikväll oerhört viktig. Vinst och man är vidare!

Udda/jämnt

I sina respektive ligor har båda lagen varit ojämna den senaste tiden med förluster och vinster om vartannat. Ingen av dem befinner sig alltså i någon säker riktning på formkurvan vilket försvårar ett spel på en matchvinnare. Vi överger därför denna spelmarknad och riktar istället uppmärksamheten åt spelmarknaden udda/jämnt. Vi satsar på att den totala målskörden slutar på jämnt antal mål då vi tror på en jämn tillställning. Det kan mycket väl bli oavgjort men kan lika väl sluta med ytterligare ett kontringsmål för det lag som eventuellt leder med exempelvis uddamålet inför slutforceringen.

CHL tipset 9/10

Match: IFK Helsinki – Skellefteå AIK (Ishockey: Champions Hockey League)
Spelplats: Helsingfors ishall (kapacitet: 8 200 åskådare)
Spelmarknad: Udda/Jämnt
Speltips: Jämnt antal mål i matchen
Odds1.75 hos Unibet
Insats: Medel
Datum: 2018-10-09 (tisdag 9 oktober)
Nedsläpp: 18:00
Live Stream:
 UNIBET TV

Aktuella spelbonusar:

Bli medlem hos spelbolagen och kamma hem sköna extraslantar att spela med!

Se på CHL Live Stream 2018/2019!