Stryktipsförslag

Är du på jakt efter de bästa stryktipsförslagen för att öka dina chanser att vinna på Stryktipset? Då har du kommit till rätt plats! Vi lever i en värld där tillgången till information är avgörande, och när det gäller spel och vadslagning är det inget undantag. Med våra noggrant analyserade stryktipsförslag kan du ta din spelupplevelse till nästa nivå och öka dina vinstchanser.

Stryktipsförslag som skiljer sig åt

Vi förstår att det finns en mängd olika källor där ute som erbjuder stryktipsförslag, men vi skiljer oss genom att erbjuda högkvalitativa och välresearchade rekommendationer. Vårt dedikerade team av experter inom fotbollsanalys och vadslagning arbetar noggrant för att analysera lagens prestationer, spelarnas form och andra relevanta faktorer för att ge dig de mest tillförlitliga stryktipsförslagen.

När du använder våra stryktipsförslag kan du vara säker på att du får den information du behöver för att fatta informerade beslut. Vi täcker inte bara de stora ligorna och matcherna utan tar även hänsyn till mindre kända lag och matcher för att ge dig en heltäckande översikt över veckans stryktips när så krävs.

Tippa stryket ska vara framgångsrikt, underhållande och lättförståeliga

Vårt mål är att göra ditt tippande på stryktipset så framgångsrik och underhållande som möjligt. Oavsett om du är en erfaren tippare eller nybörjare, är våra stryktipsförslag utformade för att vara lättförståeliga och användbara för alla.

För att få tillgång till våra senaste stryktipsförslag och uppdateringar, besök vår webbplats regelbundet och dra nytta av vårt ständigt uppdaterade innehåll. Vi strävar efter att hålla dig informerad om de senaste händelserna inom engelsk fotboll för att du ska kunna fatta de bästa besluten för dina satsningar.

Följ våra stryktipsförslag varje vecka

Här kan ni läsa mer om alla våra stryktipsförslag som vi levererar för Stryktipset under perioden Augusti – Maj då Premier League säsongen pågår. Inför varje lördag tippar vi stryktipset, ofta utifrån lämpligt r-system.

Stryket hos Svenska Spel är fortfarande efter många år en av de mest populära spelformerna i det totala spelutbudet. För här kan du tippa stryket med jackpott och vinna stort. Men spelbolag som exempelvis Unibet erbjuder också spel på alla matcherna på stryktipskupongen, ofta med väldigt bra odds, vi ses på lördag!!

Premier League spel 2023

Vilka systemspel är vanligast i stryktipsförslag?

Det finns flera vanliga systemspel som används i stryktipsförslag för att öka chanserna att vinna och samtidigt sprida risken över flera matcher. Här är några vanliga systemspel:

Stryktips 64 rader: Detta är ett av de vanligaste systemen. Du väljer tre tecken (1, X, 2) för varje match på 13 olika matcher. Totalt blir det 3^13 möjliga kombinationer, vilket är 1 594 323 möjliga rader. För att minska kostnaden begränsar många spelare sina insatser till färre rader, vilket också minskar vinstchanserna.

Stryktips 216 rader

Detta system är mer omfattande än 64-raders systemet. Här väljer du också tre tecken för varje match, men istället för 13 matcher täcker det 16 matcher. Detta resulterar i totalt 3^16 möjliga kombinationer, eller 43 046 721 möjliga rader.

Halvgardering

I detta system sätter du garderingar på vissa matcher, vilket innebär att du väljer två tecken (1 och X) istället för ett. Till exempel, om du har en osäker match kan du gardera genom att välja både hemmavinst och oavgjort (1X).

Helgardering

Här satsar du på alla tre möjliga tecken (1, X och 2) i en match. Detta används främst när en match är väldigt svår att förutsäga.

Reduktionssystem (reducerade system)

Detta är en mer avancerad strategi där du använder matematiska formler för att reducera antalet möjliga rader utan att helt eliminera vinnarchanserna. Det är vanligt att använda sådana system för att täcka flera resultatkombinationer på ett mer kostnadseffektivt sätt.

Det är viktigt att komma ihåg att ju fler rader du inkluderar i ett systemspel, desto högre blir kostnaden för insatsen. Samtidigt ökar vinstchanserna, men det är fortfarande viktigt att spela ansvarsfullt och inte satsa mer än du har råd att förlora.

Stryktipsförslag med R-9-0-222 i fokus

Våra stryktipsförslag följs av väldigt många vilket inspirerar oss att fortsätta skriva.

Stryktipsförslagen går inte in på detaljnivå för varje match som finns med på stryktipskupongen. Allt som oftast brukar vi plocka ut fyra matcher som vi tror på och fokuserar på dessa. Till vår hjälp så brukar vi köra ett reducerat system som heter R-9-0-222 som ger oss möjligheten att spika 4 matcher och helgardera resten. Vi brukar tala om när det finns en bakomliggande jackpot till vårt stryktipsförslag. I de fallen brukar vi försöka skrälla lite extra för att ha chans på de riktigt stora pengarna.

Stryktipsförslaget levereras onsdagar

Oftast brukar vi vara ute i god tid så att man kan börja reka stryktipsförslaget under onsdagen. Har vi mycket att göra så kan det i vissa fall innebära att vårt stryktipsförslag levereras först under torsdagen eller fredagen. Men vår ambition är att lägga en grund tidigt i veckan. Därefter är det lite upp till var och en att hålla koll på vad som faktiskt kan ske i lagen fram till matchstart. Nyförvärv eller skador kan ha stor påverkan på hur tipslagen ställer upp och i slutändan kan det leda till att man faktiskt lägger till en gardering eller ändrar sitt tipstecken.

Veckans stryktips

Om du är en van spelare på Stryktipset och följer våra stryktipsförslag så vet du med all säkerhet också att Svenska Spel erbjuder ett stort antal reducerade system. På vår sida där du kan läsa om Stryktipset där vi också visar alla reducerade systemspel som finns tillgängliga att använda sig av hos Svenska Spel. Alla är vi olika och har våra egna favoritsystem när vi ska ta fram ett stryktipsförslag. Här följer våra senaste stryktipsförslag:

Stryktipset - vi ses pa lördag
Stryktipsförslag v48 – tipset i sista stund

Stryktipsförslag v48 – tipset i sista stund

Härliga matcher väntar på kupongen inför vårt stryktipsförslag v48. Stryktipset består av idel brittiska matcher hämtade från Premier League och The Championship. 4 spikar på kupongen v48 - resten helgarderade Vi tar ut 4 spikar på veckans stryktipskupong. Systemet vi...

Stryktipsförslag v48 – tipset i sista stund

Stryktipsförslag v47 – M-3-4-432 system

Här är vårt stryktipsförslag för vecka 47 med 3 helgarderingar, 4 halv för 432 kronor. Det är väldigt ont om säkra matcher på stryktipset den här veckan. Vecka 47 stryktipsförslag Stryktipset ser svårt och roligt ut den här veckan. Det är väldigt många matcher som kan...

Stryktipsförslag v48 – tipset i sista stund

Stryktipsförslag v45 – 4 säkra matcher på kupongen

Här följer veckans stryktipsförslag för vecka 45. Ingen jackpot denna vecka men räkna ändå med fin omsättning då det är idel engelska matcher på kupongen! 4 matcher från Premier League och 9 matcher från The Championship. Vi väljer att ta ut 4 säkra matcher och...

Stryktipsförslag v48 – tipset i sista stund

Stryktipsförslag v44 – Tipset i sista stund

Stryktipset v 44 erbjuder 13 miljoner i jackpot så räkna med fin omsättning. Vårt stryktipsförslag vecka 44 innehåller 4 matematiska helgarderingar och 2 matematiska halvgarderingar för 324 kronor. 13 rätt på ramen är alltid 13 rätt på ett M-system! Här är tipset i...

Chelsea – Brentford speltips 28/10

Chelsea – Brentford speltips 28/10

Tidig Premier League match idag med start 13:30 där Chelsea tar emot Brentford hemma på Stamford Bridge. Detta är inte ett av de större londonderbyna men det finns en rivalitet då lagens arenor endast ligger 7 km ifrån varandra. Ett annat londonlag, Tottenham rykte...

Stryktipsförslag v48 – tipset i sista stund

Stryktipsförslag v43 – M-2-5-288 kr system

Intressant stryktips v43 med Premier League, El Clasico och The Championship på kupongen. Stryktipsförslaget vecka 43 innehåller 2 hel och 5 halvgarderingar för 288 kronor. Extra kul när hela 14 miljoner väntar i Jackpot! Stryktipsförslag v43 Här följer ett urval av...

Stryktipsförslag v48 – tipset i sista stund

Stryktipsförslag v42 – Engelska matcher på kupongen

Stryktipsförslag v42 där vi bjuds på en härlig stryktipskupong med bara engelska matcher framför oss. Premier League och The Championship med många roliga matcher! Stryktipsförslag v42 Stryktipsförslaget v42 går vi för 4 säkra matcher och helgarderar resten. Ett...

Stryktipsförslag v48 – tipset i sista stund

Stryktipsförslag v41 – Europeiska matcher på kupongen

Stryktipsförslag vecka 41 med europakval och League Two på kupongen. Vi hittar även en träningslandskamp mellan USA och Tyskland på stryktipskupongen. Kanske inte den roligaste kupongen på förhand men att det är 11 miljoner i jackpot gör det lite mera intressant. Här...

Stryktipsförslag v48 – tipset i sista stund

Stryktipsförslag v40 – Jackpotomgång med 20 mille!

Här är vårt stryktipsförslag v40 där 20.000.000 väntar i jackpot. Det ser väldigt svårtippat ut med ont om säkra matcher och det lär kunna leda till fin utdelning den här veckan på Stryktipset. Stryktipsförslag med R-4-4-144 Den här veckan tippar vi ett R-4-4-144...

Stryktipsförslag v48 – tipset i sista stund

Stryktipsförslag v39 – Många favoriter på kupongen

Stryktipsförslaget vecka 39 2023 handlar om många streck på favoriterna i Premier League och garderingar på The Championship. Systemet som vi tippar denna vecka är ett matematiskt system M-4-2-324. 4 helgarderingar och 2 halvgarderingar för 324 kronor. Premier League...

Stryktipsförslag v48 – tipset i sista stund

Stryktipsförslag v38 – 14 miljoner i jackpot

14 miljoner i jackpot väntar på Stryktipset vecka 38 då det blev skral utdelning i förra veckan. Ca 500 kr på 13 rätt måste ändå vara en av de lägsta utdelningarna i historien. Hur som helst bäddar det för fin utdelning idag. Det ser onekligen svårttippat ut på dagens...

Stryktipsförslag v48 – tipset i sista stund

3 säkra matcher på Stryktipset vecka 37

Stryktipsförslag med R-10-0-153 med 10 rätts garanti. Dvs är det 13 rätt på raden nedan så är det minst 10 rätt på en utskriven rad. Den här veckan tar vi ut några halvsäkra spikar och hoppas på skräll i övriga matcher då vi kör helgarderat rakt av. West Ham -...

Stryktipsförslag v48 – tipset i sista stund

Stryktipsförslag vecka 36 – Estland Sverige på kupongen

Stryktipsförslaget vecka 36 erbjuder blandat urval av matcher från både EM kval, svenska division 1 och spanska andra divisionen. R-9-0-243 passar stryktipset denna vecka Den här veckan kör vi ett reducerat system R-9-0-243 med väldigt många helgarderingar då det...

Stryktipsförslag v48 – tipset i sista stund

Stryktipsförslag vecka 34 – M-3-4-432 kr

Vecka 34:s stryktipsförslag med några kommentarer om utgången hittar ni här. Vi tippar ett M-3-4-432 kronor system med enbart matematiska garderingar. M-3-4-432 innebär 3 stycken helgarderingar (1X2) och 4 stycken halvgarderingar (t.ex 1X, 12, X2). Systemet kostar...

Stryktipsförslag v48 – tipset i sista stund

Stryktipsförslag vecka 33 – M-2-5-288 kr

Stryktipsförslag vecka 33 med 2 helgarderingar och 5 halvgarderingar för 288 kr. Den här veckan tippar vi ett matematiskt system på Stryktipset. Liverpool ser på förhand ut att vara veckans favorit enligt svenska folket. M-2-5-288 Ibland tippar vi reducerade...

Stryktipsförslag v48 – tipset i sista stund

Stryktipsförslag vecka 32 – Premier League på kupongen

Äntligen drar det igång med Premier League igen och självklart är vi då med och ger er ett stryktipsförslag vecka 32. Dessutom är det hela 13 miljoner i jackpot vilket garanterat kommer ge en hög omsättning den här veckan. I skrivande stund är omsättningen uppe i 3...

Stryktipsförslag v48 – tipset i sista stund

Enkelraden på Stryktipset

Ett annorlunda stryktips väntar den här veckan med många udda matcher på stryktipskupongen. Toppmatchen är givetvis Champions League finalen mellan Manchester City och Inter. Den matchen startar 21:00 och visas av TV4 och C More. Enkelraden på Stryktipset Att ta ut en...

Stryktipsförslag v48 – tipset i sista stund

Stryktipsförslag vecka 21 – R-4-4-144

Vi har massor att se fram emot när Stryktipset vecka 21 ska avgöras. Sista omgången i Premier League och lägg där till jackpott och hela 13 miljoner extra i prispotten. Den här veckan kör vi ett r-4-4-144 med 12 rätts garanti. Stryktipset avgörs normalt sett på...

Stryktipsförslag v48 – tipset i sista stund

3 säkra matcher på Stryktipset vecka 20

Stryktipsförslag vecka 20. Denna vecka kör vi många helgarderingar på Stryktipset då det är många ovissa matcher på kupongen. En ensam vinnare tar alltid hem 10 miljoner i vinst på Svenska Spels Stryktipset. Denna vecka är omsättningen uppe i ca 6 miljoner men det lär...

Stryktipsförslag vecka 19 – 2023

Stryktipsförslag vecka 19 – 2023

13 miljoner i jackpot på Stryktipset väntar denna varma vårdag. Stryktipskupongen innehåller blandad kompott med Premier League, The Championship, Kval till League One, Allsvenskan, Serie-A och La Liga. Veckans stryktipsförslag innehåller många helgarderingar då det...

Stryktipsförslag v48 – tipset i sista stund

Stryktipsförslag vecka 18 – Mot miljonerna!

Värmen närmar sig i Sverige och den brittiska fotbollen är inne på de sista veckorna av spel. Förra veckans stryktipsförslag räckte inte hela vägen då Sunderland inte förmådde att vinna över Watford hemma (2-2). Den matchen plus en 1 2 gardering som blev kryss gjorde...

Stryktipsförslag v48 – tipset i sista stund

Stryktipsförslag v 17 med R-4-7-144 system på kupongen

Endast två Premier League matcher gästar kupongen för Stryktipset vecka 17. Vi fortsätter att tippa ett reducerat systemspel med många garderingar. R-4-7-144 (11) Systemspelet denna vecka får bli R-4-7-144 som innebär att vi tar ut 4 helgarderingar och 7...

Stryktipsförslag v48 – tipset i sista stund

Stryktipset vecka 16 med 3 säkra matcher på kupongen

Stryktipset vecka 16 innehåller 12 matcher från de brittiska öarna (Premier League och The Championship) samt 1 match från Allsvenskan. Vi kör ett R-10-0-153 system som bygger på 3 säkra matcher och 10 helgarderingar. R-systemet erbjuder 10 rätts garanti vilket...

Stryktipsförslag v48 – tipset i sista stund

Stryktipsförslag vecka 15 – R-system med många helgarderingar

Stryktipsförslag vecka 15 med högtryck på gång in över de brittiska öarna! Lite lätt regn på förmiddagen idag men sedan väntas det spricka upp över de flesta delarna av Storbrittanien. Regn och blåst är något som hör till i den engelska ligafotbollen men nu ser det...

Stryktipsförslag v48 – tipset i sista stund

Stryktipsförslag vecka 14

Stryktipsförslag vecka 14 med hela 7 matcher från Premier League, 3 från italienska Serie A, 2 från spanska La Liga och 1 från Ligue 1 i Frankrike. Riktigt rolig stryktipsomgång som vi bjuds på under påskafton. Stryktipsförslaget bygger på 4 spikar Vårt R-9-0-222...

Stryktipsförslag v48 – tipset i sista stund

Stryktipsförslag 4/1 vecka 13 – 2023

Stryktipset vecka 13 ser onekligen intressant ut med 6 Premier League matcher på styrktipskupongen. Arsenal får ses som veckans stora favorit när man tar emot gästande Leeds hemma på Emirates Stadium. Stryktipsförslaget bygger på R-9-0-243 Den här veckan testar vi ett...

Stryktipsförslag v48 – tipset i sista stund

Stryktipsförslag vecka 11, R-3-3-24

Stryktipset vecka 11 bjuder på 5 matcher från Premier League och även Manchester City - Burnley i FA-cupen. Veckans stryktipsomgång ser helt klart intressant ut så häng med på vårt stryktipsförslag där vi analyserar utvalda matcher. Stryktipsförslag baserat på...

Stryktipsförslag v48 – tipset i sista stund

Stryktipsförslag vecka 10 – lördag 11/3

5 stycken Premier League matcher finns med på stryktipskupongen vecka 10. Här följer veckans stryktipsförslag. Stryktipsförslag vecka 10 Den här veckan kör vi ett väldigt enkelt reducerat system med 12 rätts garanti, R-3-3-24 som kostar 24 kronor att lämna in. Är det...

Stryktipsförslag v48 – tipset i sista stund

Vi kör ett R-4-4-144 på veckans stryktips

Denna vecka är det stormöte på Stryktipset där Chelsea tar emot Manchester United hemma på Stamford Bridge. Båda lagen har fin form. Några tunga avbräck i hemmalaget och en Cristiano Ronaldo i konflikt med United kan väl sammanfatta läget i lagen. 10 miljoner till en...

Förbättra dina vinstchanser med våra stryktipsförslag

Vi sammanfattar det hela, om du letar efter pålitliga och noggrant utarbetade stryktipsförslag för att förbättra dina vinstchanser behöver du inte leta längre. Utforska vårt innehåll och låt oss vara din partner i jakten på framgångsrika vadslagningar på Stryktipset. Vi är här för att maximera dina vinstmöjligheter och göra din vadslagningsupplevelse både givande och spännande.

Tipslördag börjar 16.00

När stryktipsförslaget är i hamn och inlämnat så är det bara att invänta den heliga stunden på Lördag. Alltid klockan 16.00 sparkar matcherna igång! Ibland har vi även en kvällsmatch vid 18.30 att se fram emot som förlänger spänningen ytterligare. Att sitta med 12 rätt när en match återstår är en häftig känsla och där spänningen går upp till max.

Svenska Spel presenterar alltid utdelningen på Stryktipset efteråt >> SVT TEXT 551.

Lycka till med dina spel, så ses vi på Lördag igen nånstans!

Spela EttKryssTvå – Stryktipset hos Betsson

Betsson erbjuder ett litet annorlunda sätt att vinna på stryktipset. Spelbolaget erbjuder alltid utdelning på 10, 11, 12 och 13 rätt. Betsson kallar sitt stryktips för EttKryssTvå. Din vinst kommer bli de odds som summeras för resultaten i 13 matcher.

Stryktipshistoria och Stryket-kuriosa

Stryktipset är en typ av spelform som är megapopulär i Sverige igenkännande för uttrycket tipslördag som infördes i Sverige 1934 och kallas i vardaglig mun för Stryket. Det är en form av sporttipping där man ska välja ut vilka fotbollslag som kommer att vinna i olika matcher i en given omgång. Ursprungligen spelade man på 12 matcher, men idag spelar man på 13 matcher.

Stryktipset infördes av AB Tipstjänst, som var den svenska statens spelbolag fram till 1997. Då slog man ihop de två statliga bolagen Penninglotteriet och Tipstjänst  och bildade Svenska Spel.

Under årens lopp har Stryktipset blivit mycket populärt i Sverige och det har genererat stora summor pengar till idrotten. Det har också blivit en social aktivitet för många svenskar som gillar att spela tillsammans med vänner och kollegor.

I dagens Stryktipset väljer man 1X2, vilket innebär att man väljer antingen hemmaseger (1), oavgjort (X) eller bortaseger (2) för varje match. Om man lyckas pricka in alla 13 matchresultaten vinner man jackpotten, som många gånger kan innebära vinster på flera miljoner kronor.