Det finns flera spelbolag som erbjuder hörnspel på olika fotbollsmatcher. Konkurrensen mellan spelbolagen har lett fram till den här typen av spel. Det brukar handla om över eller under ett visst antal hörnor som de ena eller andra laget får i matchen.

Var kan man spela på antal hörnor?

Det finns många spelbolag som erbjuder hörnspel men det är framförallt fem stycken bolag som vi fastnat för där vi brukar placera våra hörnspel. Dels för att spelbolagen har en grym användarvänlighet så att det fungerar att spela från olika typer av enheter. Med det menas att du kan spela på hörnspel från IPAD, IPHONE eller dator osv. Med telefonen så kan du spela var du än befinner dig och det roliga är ju att du kan spela direkt på arenan om du ser matchen live. De spelbolag som vi pratar om ovan är bet365, UnibetBetssonBetsafe och NordicBet. Har du inte provat spelbolagen sen tidigare och är intresserad av att tex tippa på hörnor så föreslår vi att ni läser vår topplista för spelbonusar där alla fyra spelbolagen finns med.

Hur fungerar hörnspel när man bettar?

Du måste placera ditt spel före matchen eller i halvtid. Spelet brukar handla om antingen totalt antal hörnor för båda lagen i matchen eller över/under antal hörnor för något av lagen i matchen eller i en halvlek. Som spelare ska du tippa på om det blir över eller under ett visst antal mål till ett visst odds. I det här fallet nedan så handlar det om hur många hörnor som hemmalaget Liverpool får i matchen.

Du kan även hitta spel där du ska gissa redan i första halvlek hur många hörnor det ena eller andra laget får. Det finns ibland även hörnspel för livebetting och då handlar det om att tippa vem som får nästa hörna. Detta är dock en spelform som vi brukar undvika då det är alldeles för slumpartat. Då kan man fråga sig om det inte alltid är en slump för antal hörnor i en match!? Nej vi ser det inte på det sättet.

Taktik för antal hörnor i en fotbollsmatch

Hur ska man tänka när man lägger sitt hörnspel. Vi har några saker som vi brukar gå på och de som har känslan för detta gör sig faktiskt en hacka på sina spel.

1. Kommer matchen vara stängd?

Om det är en stängd match så brukar det inte leda till så värst många hörnor. Ta tex om det är en FA-Cup final mellan två riktigt bra lag som inte vill gå bort sig för risken att släppa in mål. Det blir då mycket ställningskrig på mitten och inte särskilt mycket målchanser då lagen inte vill ta några risker. I ett sådant läge så är det vettigt att spela på lågt antal hörnor i matchen.

2. Kommer matchen vara öppen?

Om matchen är öppen med två lag som man på förhand tror kommer gå för 3 poäng. Då lär det bli mer svängig fotboll där båda lagen försöker ställa om snabbt. Kan man hitta de här matcherna så brukar det kunna rinna iväg i antal hörnor och det är då rätt ofta man får in speltipset på över ett visst antal hörnor.

3. Det ena laget är mycket bättre än det andra

Om det ena laget på förhand är mycket bättre än det andra så behöver det inte automatiskt leda till att det blir mycket hörnor i en match. Det är många som ofta bettar bort sig här. Man tror att det kommer vara ett jättetryck för det ena laget som automatiskt leder till mycket hörnor. Men kom ihåg att det underlägsna laget förmodligen ställer upp med en extremt defensiv uppställning där man försöker täppa till alla ytor som går. I de fallen så brukar det leda till ett stort bollinnehav av det bättre laget men det är inte ofta som det leder till att man kommer runt på kanterna och slår mycket inlägg som i sin tur leder till hörnor. Visst det kan bli mycket hörnor för hemmalaget om det vill säg väl men man ska nog undvika att spela på mycket hörnor totalt sett i matchen.

Hur kan det vara roligt att tippa på antal hörnor?

Ja den frågan ställde i alla fall jag mig i början och tänkte att det bara var en slump. Men med taktiken ovan så har det faktiskt blivit att man känner sig nöjd när man sätter sina hörnspel utifrån att ha analyserat matchen innan. Dessutom så tillför det en härlig spänning i matchen på slutet även om det skulle stå 4-0 till det ena laget. Det har hänt någon gång när det fattas en hörna till att speltipset ska gå in i slutminuten och att bollen rullat ut mot hörna men studsat på hörnflaggan och istället gått ut på långsidan till ett inkast.

Även om speltipset inte gick in den gången så gav det ändå en känsla av spänning och det är faktiskt roligare än vad man tror att spela på antal hörnor hos ett spelbolag online.

500 % Bonus - 500 kr

Gratisspel 1000 SEK

100 % bonus - 1000 SEK

100 % bonus - 2000 SEK

100 % bonus - 1000 SEK