Spela på odds och betting riskfritt! Vi har tagit fram en guide där riskfri betting och vinstpengar uppnås utan risktagning vid spel på odds. Betta gratis!

Gillar du spel och betting så har du förmodligen försökt hitta någon form av metod som hjälper dig att vinna pengar på ett strategiskt sätt som håller i längden. Kanske har du försökt hitta ett vinnande system som hjälper dig på Stryktipset eller alltid gått in med taktiken att bara spela singelmatcher till ett visst odds och insats.

Här kommer jag berätta hur jag lyckats vinna mycket pengar riskfritt genom att spela spelbolagen mot varandra. Läser du den här guiden så finns det många 1000 lappar att hämta och jag kommer lära dig mer om Oddsbörsen hos Betfair, Oddsjämförelse mellan spelbolag och hur du utnyttjar insättningsbonusen hos olika spelbolag. Tycker du att det låter krångligt? Ingen fara, vi tar det från början.

Hur fungerar odds och spel på olika matcher?

När man placerar ett spel på tex en fotbollsmatch så väljer du om den ska sluta 1 för hemmavinst, x för oavgjort eller 2 för bortavinst. På förhand kan du se vilket odds som spelet ger.

spela odds och betting riskfritt

I exemplet ovan så skulle 100 satsade kronor på seger för Liverpool kunna ge (Odds * Insats – Insats) = (1.83 * 100 kr – 100 kr) = 83 kronor i vinst om det går in. Samma match kan du hitta hos flera olika spelbolag och oddsen kan variera men är ungefär lika. Okej, nu vet du hur spel på olika matcher till ett visst odds fungerar och det är inget konstigt så långt.

Men det är nu det roliga börjar.. För att lyckas behöver du förstå hur oddsbörsen fungerar hos Betfair.

Oddsbörsen hos Betfair

Det finns ett spelbolag som skiljer sig mot de flesta andra spelbolag och det är Betfair. Hos spelbolaget Betfair så kan du via deras oddsbörs vara din egen bookmaker. Det innebär att du själv kan boka olika matcher och välja ett utfall som INTE kommer att inträffa.

Att boka ett spel är att satsa på att något INTE kommer att hända. Om du exempelvis bokar att Liverpool inte ska vinna sin match mot Aston Villa så satsar du på att de inte kommer att vinna. Om du bokar Liverpool så skulle du vinna spelet om de antingen förlorade eller spelade oavgjort. Med hjälp av oddsbörsen hos betfair så kommer vi kunna tjäna pengar riskfritt genom att spela spelbolagen mot varandra.

Spela spelbolagen mot varandra

Guiden går ut på att utnyttja insättningsbonusen hos olika spelbolag genom att spela på en match hos spelbolaget och samtidigt spela på samma match via oddsbörsen hos  Betfair. Om du spelar en 2:a i exemplet ovan hos det vanliga spelbolaget (tex Unibet, Bet365 eller Nordicbet) så spelar du på att Liverpool ska vinna matchen. Hos Betfair spelar du på samma match att Liverpool INTE kommer att vinna genom att ”Boka Liverpool”. Oavsett vad resultatet blir så vinner du. Låter för enkelt för att vara sant? Ja helt riktigt så krävs det någonting mer och det är därför som vi ska utnyttja insättningsbonusen som vi får när vi registrerar oss.

 

Guiden går ut på att utnyttja insättningsbonusen

När du registrerar dig hos ett spelbolag så kommer du bli erbjuden en insättningsbonus som i många fall är 100 % upp till 1000 kr. Dvs gör du en första insättning på 1000 kr så kommer spelbolaget dubbla dina pengar för att du är ny kund med ytterligare 1000 kr så att du har totalt 2000 kr på ditt spelkonto. 1000 kr i bonuspengar innebär att du får ett omsättningskrav som gör att du måste omsätta pengarna ett visst antal gånger innan du kan ta ut bonusen i rena pengar. Den här guiden går ut på att du eftersträvar att förlora bonusen från spelbolaget till Betfair. De vill säga det bästa är om ditt spel hos Betfair går in. Efter att du har registrerat dig hos ett spelbolag och fått din bonus så gäller det nu att hitta en match att spela på. Därför ska du jämföra oddsen hos det spelbolag som du registrerat dig hos med oddsen hos Betfair. Till din hjälp så finns det sidor som erbjuder oddsjämförelse.

Sidor som erbjuder Oddsjämförelse

En sida som erbjuder Oddsjämförelse hämtar in information om odds från olika spelbolag. Det gör att de kan presentera vilken sida som erbjuder det högsta oddset för en specifik match. Några sidor har speciellt riktat in sig på att jämföra oddset om du bokar matchen hos betfair med att spela på samma match hos ett annat spelbolag. Därför kan vi i den här guiden rekommendera någon av följande sidor när du ska jämföra ditt odds och hitta en match att spela på:
Okeyn0
Tanken är att du ska hitta en match som har Closeness 100 % eller mer. Closeness kan vara ett nytt begrepp för dig inom bettingvärlden och här förklarar vi kort lite mer.

Vad innebär closeness?

Closeness visar hur många procent plus man skulle gå ifall man jämför ett spel hos ett spelbolag med samma spel hos Betfair.

Okeyno odds closiness

Den översta matchen Guimares vs Academica i den portugisiska ligan har en Closeness på 103.23 %. I detta fallet skulle man alltså gå +3.23% plus om man vinner spelet hos Unibet. Du ska alltid leta efter en closeness på minst 100% för att inte riskera att gå minus om spelet inte skulle gå in på Betfair, med andra ord för att spelet ska vara riskfritt. När du hittat en closeness som är över 100 % så gäller det att hitta en match som har ett bra odds. Ju högre odds desto större chans är att spelet går in hos Betfair vilket vi vill eftersom vi inte har någon bonus där med omsättningskrav. Därför brukar jag alltid leta efter odds som ligger omkring 5.00 och högre.

Men det räcker inte med detta. Det är viktigt att kontrollera vilket marknadsdjup matchen har.

Marknadsdjup

Matchen mellan Guimaraes mot Academica har i det här fallet marknadsdjupet 26.92 pund vilket innebär hur stort belopp som jag kan satsa på matchen genom att boka den hos Betfair.

odds marknadsdjup

I det här fallet väljer jag istället att spela på matchen mellan Aston Villa mot Liverpool då closeness är 100 %. Visserligen är oddset aningen lågt då risken är stor att jag kommer vinna hos spelbolaget Unibet istället. Men marknadsdjupet är 227.79 pund vilket är bra. Det är viktigt att kontrollera detta. Annars kanske det blir så att du spelar för 1000 kronor hos spelbolaget Unibet och sen visar det sig att du inte kan satsa så mycket på det motsatta resultatet hos Betfair. Samma sak kan gälla tvärtom också. Så det absolut bästa är att kontrollera hur mycket du kan spela för hos Betfair dvs vilket marknadsdjup matchen har och placera därefter ditt spel hos tex spelbolaget Unibet. Visar det sig att du endast kan spela för 500 kronor på just den matchen hos Unibet så blir det 500 kronor du får satsa hos Betfair.

Steg för steg

 1. Registrera konto hos Betfair
 2. Registrera konto hos annat spelbolag och utnyttja maxbonus, se lista på spelbolag nedan…
 3. Hitta en match att spela på med closeness över 100 % med bra marknadsdjup till så högt odds som möjligt
 4. Spela på matchen hos spelbolaget och boka upp samma match hos Betfair
 5. Vinner du över pengarna till Betfair så börjar du om igen och registrerar dig hos ett nytt spelbolag och utnyttjar maxbonus.

Lista med spelbolag att matcha mot Betfair

Följande spelbolag hittar du tex hos Okeyn0 och kan jämföra dem med Betfair. Därför är dessa smidigast att börja med att utnyttja insättningsbonusen hos dessa.

Värt att tänka på

 • Betfair tar 5 % av din vinst om du vinner men ingenting om du förlorar.
 • Placera alltid samma belopp hos betfair som du placerar hos spelbolaget
 • Du behöver inte satsa hela ditt kapital på ett spel utan du kan dela upp dina spel i flera små spel. Förslagsvis så börjar du med ett litet spel så du ser att den här guiden fungerar.
 • Utnyttja alltid maximal bonus så att du har ett bra kapital på ditt konto
 • Ju högre odds desto större chans att du vinner över pengarna till Betfair
 • För att ta ut pengar från ett spelbolag så brukar de kräva dig på kopia på id-handling, fram och baksida av konto kort som du gjort insättning med. Själv har jag dessa dokument sparade i en mapp på datorn så att man smidigt kan skicka upp dem till spelbolaget.

Lite arbete får du lägga ner men det finns pengar att hämta och det enda som hindrar dig är om du inte är tillräckligt noggrann i din analys.

För övrigt så är vi samarbetspartner till spelbolagen vi nämnt ovan och får en slant på att vi marknadsför dem. Men ni kanske tycker det är ok eftersom vi gett er information om hur ni kan tjäna pengar!

Hoppas du tycker guiden är till hjälp och undrar du över något så är det bara att fråga!