Úrvalsdeild live streaming TV: Se alla matcher från isländska fotbollsligan Úrvalsdeild via live streaming TV på bet365 och spela livebetting på samma gång. Spelbolaget direktsänder fotboll från Island och många fler fotbollsligor världen över direkt i datorn.

Alla som bor i Sverige kan se fotboll från våra nordiska grannländer som danska Superligaen och finska Veikkausliiga men också ryska Premier League, turkiska Süper Lig, spanska La Liga, tyska Bundesliga, franska Ligue 1, italienska Serie A och många fler fotbollsligor. Allt livesänds på bet365 utan någon kostnad för medlemmar med pengar på spelkontot.

TILL BET365 HÄR!

Úrvalsdeild – isländsk fotboll

Island och fotboll har varit en lyckad kombination på sistone och vi svenskar vill ju gärna ta åt oss lite av äran eftersom en viss svensk vid namn Lars Lagerbäck i allra högsta grad varit med och bidragit till de isländska framgångarna. Höjdpunkten inom isländsk fotboll genom alla tider var sommarens Fotbolls-EM 2016 i Frankrike där islänningarna, med Lagerbäck som förbundskapten, inte bara gick vidare från gruppen utan också vann åttondelsfinalen mot stornationen England.

Efter fotbolls-EM är de isländska spelarna högvilt villebråd i Europas fotbollsligor. Och det är inte för inte vi i Sverige gärna köper in isländska spelare till Allsvenskan som ofta håller en hög nivå. Det är bara att kolla in nuvarande Allsvenska skytteligaledaren Vidar Kjartansson i Malmö FF som hittills gjort 13 mål.

På Island bor det drygt 300 000 invånare och hälften av fotbollslagen i Úrvalsdeild kommer från huvudstaden Reykjavik. När det gäller fotboll på Island så heter storlaget för närvarande FH Hafnarfjördur som efter 16 matcher leder isländska fotbollsligan klart med 34 inspelade poäng före en trio lag på 27 poäng.

Isländska fotbollsligan

I skrivande stund 2016-08-23 så är ställningen i isländska fotbollsligan denna:

1. FH Hafnarfjördur, 16 matcher 34 poäng.
2. Fjölnir Reykjavík, 16 matcher 27 poäng.
3. UMF Stjarnan, 16 matcher 27 poäng.
4. Breiðablik, 16 matcher 27 poäng.
5. Valur Reykjavík, 16 matcher 25 poäng.
6. ÍA Akraness, 16 matcher 25 poäng.
7. Vikingur Reykjavik, 16 matcher 24 poäng.
8. KR Reykjavik, 16 matcher 23 poäng.
9. Víkingur Ólafsvík, 16 matcher 19 poäng.
10. IBV Vestmannaeyjar, 16 matcher 17 poäng.
11. Fylkir Reykjavík, 16 matcher 13 poäng.
12. Throttur Reykjavik, 16 matcher 8 poäng.

Úrvalsdeild live streaming TV

Bet365 streamar varje år över 70.000 evenemang direkt till din dator och det allra bästa är att  Live streaming på bet365 inte kostar något. Men det finns ändå något som krävs av dig. Du måste ha pengar på ditt bet365 sportkonto eller ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna för att överhuvudtaget ha möjligheten till att kunna se streamat material. Så med andra ord ska du göra följande 3 enkla steg för att se streamade sportevenemang med bland annat matcher från isländska fotbollsligan:

  1. Registrera konto på bet365 här.
  2. Gör en liten insättning på kontot, (du behöver inte spela för pengarna).
  3. Gå till Live streaming och titta på ditt sportevenemang!