NHL Live Stream 2021-2022

Titta på NHL live stream 2021-2022 och betta på liveodds samtidigt! I nattens NHL live stream får vi nöjet att bland annat kunna se på Toronto Maple Leafs – Montreal Canadiens helt gratis! Självklart tippar vi ett odds inför matchstart inatt kl. 01:00!

Live Stream NHL 2021-2022

Alla NHL matcher finns att streama live på både Unibet och Bet365. Och när det gäller just dagens och nattens NHL drabbningar så tar vi oss an möjligheten att se premiäromgångens andra match Toronto Maple Leafs – Montreal Canadiens via live stream och samtidigt spela på liveodds direkt på Bet365 här >>.

Något som är häftigt med sport live streaming och liveodds på antingen både Unibet eller Bet365 är att man samtidigt som matchens sänds i realtid också kan spela på livebetting-odds under tiden. Utmärkt är också att Viaplay livestreaming erbjuds i alla våra skärmenheter såsom i datorn, läsplattan och mobilen. Se alltså nattens NHL match Toronto Maple Leafs – Montreal Canadiens live stream på Unibet eller Bet365 nu!

Sport live streaming på bet365

Som grädde på moset kostar det ingenting att bli medlem/öppna konto hos Bet365. Däremot rekommenderar vi att utnyttja din välkomstbonus för att på så sätt få in några kronor på spelkontot. För utan pengar på spelkontot går det inte att streama sportevenemang som erbjuds där. Men så fort spelkontot är finansierat är det bara att streama sport live för full patte!

För att streama massor av annan sport på Bet365 så är det endast tillgängligt för kvalificerade kunder. Du behöver ha pengar på ditt konto eller ha placerat ett spel de senaste 24 timmarna för att kunna uppleva spänningen.

Så här gör du för att strama sport på Bet365:

  1. Logga in/registrera dig här.
  2. Ta din välkomstbonus på 100 % bonus upp till 1 250 kr i spelkrediter.
  3. Gå till länken för Liveodds högst upp på hemsidan.
  4. Välj ett evenemang som har en play-ikon bredvid sig och när relevanta regler för Livestreaming har iakttagits så kommer evenemanget att börja automatiskt så fort det finns tillgängligt.

NHL 13 jan – 14 jan 2021

23:30 Philadelphia Flyers – Pittsburgh Penguins
01:00 Toronto Maple Leafs – Montreal Canadiens
02:00 Tampa Bay Lightning – Chicago Blackhawks
04:00 Edmonton Oilers – Vancouver Canucks
04:30 Colorado Avalanche – St. Louis Blues

Toronto Maple Leafs – Montreal Canadiens

En NHL premiär är alltid lika spännande och intressant och årets NHL säsong är väldigt speciell eftersom den senarelagts så länge ända fram till nu i januari. Nattens match i Scotiabank Arena i Toronto mellan Maple Leafs och Canadiens förväntas dra storpublik, men dock inte på läktarna utan via människor som utnyttjar tillgänglig teknik och streamar matchen live och spelar liveodds på Bet365.

Fornstort svensklag

Toronto Maple Leafs är det riktigt fornstora svensklaget med inte minst Börje Salming och Mats Sundin som lagets stora härförare under olika tidsepoker. I årets Toronto Maple Leafs trupp hittar vi de två svenska spelarna Pierre Engvall och William Nylander. nattens motståndarlag Montreal Canadiens kommer till spel med en trupp beståendes av mestadels kanadicker och så två finländare vid namn Joel Armia och Artturi Lehkonen. Nu är en av frågorna vi nställer oss inför matchen om det blir svenskarna eller finnarna som drar det längsta stråt inatt.

Vi på Svenskt Spel tippar i alla fall att det blir hemmavinst för Toronto Maple Leafs till ett odds på 2.15 hos Bet365.

Streama matchen och betta liveodds hos Bet365 här och nu!

NHL Live Stream 2021