NHL Live Stream 2023-2024

Titta på NHL live stream 2023-2024 och betta på liveodds samtidigt! Extraordinärt gött att vi i Sverige kan streama NHL hockey live direkt på några av spelbolagen. Perfa att göra så i sällskap med livebetting!

Live Stream NHL 2023-2024

Alla NHL matcher finns att streama live direkt på spelbolaget Unibet’s hemsida eller app. Och när det gäller just dagens och nattens NHL drabbningar så tar vi oss an möjligheten att se världens bästa ishockey från NHL via live stream och samtidigt spela på liveodds direkt på Unibet utan kostnad här >>.

Något som är häftigt med sport live streaming och liveodds på Unibet är att man samtidigt som matchens sänds i realtid också kan spela på livebetting-odds under tiden. Utmärkt är också att deras livestreaming sändningar erbjuds i alla våra skärmenheter såsom i datorn, läsplattan och mobilen. Se alltså kvällens och nattens NHL matcher via live stream på Unibet nu!

Sport live streaming på Unibet

Som grädde på moset kostar det ingenting att bli medlem/öppna konto hos Unibet. Däremot rekommenderar vi att utnyttja din välkomstbonus för att på så sätt få in några kronor på spelkontot. För utan pengar på spelkontot går det inte att streama sportevenemang som erbjuds där. Men så fort spelkontot är finansierat är det bara att streama sport live för full patte!

För att streama massor av annan sport på Unibet så är det endast tillgängligt för kvalificerade kunder. Du behöver ha pengar på ditt konto eller ha placerat ett spel de senaste 24 timmarna för att kunna uppleva spänningen.

Så här gör du för att strama sport på Unibet:

 1. Logga in/registrera dig gratis här.
 2. Ta din välkomstbonus som är ett odds-gratisspel på sport för 100 kr.
 3. Leta upp matchen på Unibets hemsida som har en play-ikon.
 4. När relevanta regler för Livestreaming har iakttagits så kommer evenemanget att börja automatiskt så fort det finns tillgängligt.

 

NHL Schema 2023-2024

NHL-säsongen 2023-2024 är snart här och hockeyfans världen över väntar ivrigt på att säsongen ska dra igång. Under 21 veckor kommer alla 32 ligalag att kämpa för att erövra den åtråvärda Stanley Cup-trofén! Den 10 oktober 2023 inleds säsongen med en trippelmatch som inledning på en spännande säsong med 1 312 matcher, som pågår ända till den 18 april 2024. Ligans ordinarie säsong är uppdelad i två konferenser — Eastern Conference och Western Conference — där varje konferens innehåller två divisioner: Atlantic Division och Metropolitan Division i öst samt Central Division och Pacific Division i väst.

Varje lag i varje division kommer att spela 82 matcher under säsongen — 26 matcher mot lag i sin division, 24 matcher mot lag i den andra divisionen i sin konferens och 32 matcher mot lag i den motsatta konferensen. Förutom ordinarie matcher kan fans också se fram emot spännande säsongsbaserade matcher och evenemang under säsongen. Med så många fantastiska möten inplanerade för den kommande hockeysäsongen finns det säkerligen något för alla!

Höjdpunkter under NHL säsongen 2023/2024

Den ordinarie säsongen inleds den 10 oktober med en speciell match mellan Vegas Golden Knights — 2022 års Stanley Cup-mästare — och Seattle Kraken på T-Mobile Arena. Vilken lovande start på den händelserika kommande säsongen!

Den 29 oktober inleds 2023 års Tim Hortons NHL Heritage Classic säsongen på stilfullt vis, när det firar 20-årsjubileumet av den första NHL-utomhusmatchen under ordinarie säsong. I den här matchen kommer Edmonton Oilers och Calgary Flames att spela utomhus på Commonwealth Stadium i Edmonton, vilket säkerligen kommer att bli ett oförglömligt möte. Heritage Classic spelas sällan, och detta kommer att vara den sjunde i dess historia.

NHL Winter Classic 2024

Som ett sätt att fira helgerna kan hockeyfans se fram emot 2024 års NHL Winter Classic på Nyårsdagen. Detta årliga evenemang kommer att inkludera en intensiv kamp mellan de två yngsta NHL-lagen — Seattle Kraken och Vegas Golden Knights — på T-Mobile Park, hemmaarena för MLB-laget Seattle Mariners. Följande månad, från den 1 till den 4 februari, kommer Toronto att vara värd för NHL All-Star-helgen på Scotiabank Arena, som kommer att inkludera 2024 års NHL All-Star Skills och All-Star Game.

Navy Federal Credit Union NHL Stadium Series

Säsongens sista höjdpunkt kommer säkerligen att vara minnesvärd, när fyra lag — Philadelphia Flyers, New Jersey Devils, New York Rangers och New York Islanders — tävlar i två matcher om 2024 års Navy Federal Credit Union NHL Stadium Series från den 17 till den 18 februari på MetLife Stadium.

Med så många milstolps-matcher och evenemang som äger rum under säsongen har du och andra fans gott om möjligheter att se era favoritlag i NHL live!

NHL Live streaming exempel 2023-2024

Jaha då kör vi ännu en NHL natt med fartfylld hockey från ”over there”! Dessa NHL matcher finns tillgängliga för live streaming framöver:

NHL tisdag 10 oktober 2023

23:30 Tampa Bay Lightning – Nashville Predators

NHL onsdag 11 oktober 2023

02:00 Pittsburgh Penguins – Chicago Blackhawks
04:30 Vegas Golden Knights – Seattle Kraken

NHL torsdag 12 oktober 2023

01:00 Carolina Hurricanes – Ottawa Senators
01:00 Toronto Maple Leafs Montreal Canadiens
01:30 Boston Bruins – Chicago Blackhawks
04:00 Calgary Flames – Winnipeg Jets
04:00 Los Angeles Kings – Colorado Avalanche
04:00 Vancouver Canucks – Edmonton Oilers

NHL fredag 13 oktober 2023

01:00 Buffalo Sabres – New York Rangers
01:00 Columbus Blue Jackets – Philadelphia Flyers
01:30 New Jersey Devils – Detroit Red Wings
02:00 Dallas Stars – St. Louis Blues
02:00 Minnesota Wild – Florida Panthers
02:00 Nashville Predators – Seattle Kraken
04:30 San Jose Sharks – Vegas Golden Knights

NHL lördag 14 oktober 2023

01:00 New Jersey Devils – Arizona Coyotes
01:30 Washington Capitals – Pittsburgh Penguins
19:00 Ottawa Senators – Philadelphia Flyers
22:00 Winnipeg Jets – Florida Panthers

NHL söndag 15 oktober 2023

01:00 Boston Bruins – Nashville Predators
01:00 Columbus Blue Jackets – New York Rangers
01:00 Detroit Red Wings – Tampa Bay Lightning
01:00 Montreal Canadiens – Chicago Blackhawks
01:00 Pittsburgh Penguins – Calgary Flames
01:00 Toronto Maple Leafs – Minnesota Wild
01:30 New York Islanders – Buffalo Sabres
02:00 St. Louis Blues – Seattle Kraken
04:00 Edmonton Oilers – Vancouver Canucks
04:00 San Jose Sharks – Colorado Avalanche
04:00 Vegas Golden Knights – Anaheim Ducks
04:30 Los Angeles Kings – Carolina Hurricanes

 

Hockeystjärnor i Hall of Fame

Här är några av de mest kända hockeystjärnorna som har blivit invalda i Hockey Hall of Fame, en prestigefylld institution som hyllar och erkänner enastående bidrag till ishockeyvärlden:

 1. Wayne Gretzky – Känd som ”The Great One”, anses Wayne Gretzky ofta vara den bästa hockeyspelaren någonsin. Han innehar många NHL-rekord och vann fyra Stanley Cup-titlar under sin karriär.
 2. Mario Lemieux – Mario Lemieux var en av de mest begåvade målskyttarna i NHL-historien. Han vann två Stanley Cup-titlar med Pittsburgh Penguins och blev också en framgångsrik ägare av laget.
 3. Bobby Orr – Bobby Orr är en legendarisk försvarare som förändrade sättet försvarare spelar i NHL. Han vann åtta Norris Trophies som ligans bästa försvarare och två Stanley Cup-titlar med Boston Bruins.
 4. Gordie Howe – ”Mr. Hockey”, Gordie Howe, är en av de mest ikoniska spelarna i NHL-historien. Han spelade i 26 NHL-säsonger och håller flera rekord.
 5. Maurice ”Rocket” Richard – Maurice Richard var en pionjär inom målgörande och blev den första spelaren att nå 50 mål på en säsong i NHL. Han är också känd för sin starka närvaro i Montreal Canadiens.
 6. Jean Béliveau – Jean Béliveau var en dominant center och kapten för Montreal Canadiens. Han vann tio Stanley Cup-titlar med laget och var en respekterad förebild.
 7. Bobby Hull – Bobby Hull var känd för sin enorma skottstyrka och hastighet. Han var en framstående målskytt under sin tid med Chicago Black Hawks (nuvarande Chicago Blackhawks).
 8. Mark Messier – Mark Messier var en framgångsrik kapten som vann sex Stanley Cup-titlar, inklusive en med Edmonton Oilers och en med New York Rangers.
 9. Steve Yzerman – Steve Yzerman var en ikonisk kapten för Detroit Red Wings och vann tre Stanley Cup-titlar med laget. Han anses vara en av de bästa centermännen i NHL-historien.
 10. Paul Coffey – Paul Coffey var en offensivt inriktad försvarare som satte rekord för mål och poäng av en back. Han vann fyra Stanley Cup-titlar under sin karriär.

Dessa är bara några exempel på de många stjärnorna som har blivit invalda i Hockey Hall of Fame. Listan över medlemmar är omfattande och inkluderar många andra legendariska spelare, tränare och bidragsgivare till sporten.

Svenskar i Hall of Fame

Det finns flera svenska ishockeyspelare som har blivit invalda i Hockey Hall of Fame i Toronto, Kanada. Här är några av de mest framstående svenska medlemmarna:

Börje Salming – Börje Salming anses vara en av de främsta svenska försvararna i NHL:s historia. Han spelade för Toronto Maple Leafs under större delen av sin karriär och gjorde betydande avtryck i ligan.

Mats Sundin – Mats Sundin är en av de mest framstående svenska anfallsspelarna som spelade i NHL. Han är mest känd för sin tid med Toronto Maple Leafs, där han också var lagkapten.

Nicklas Lidström – Nicklas Lidström är en legendarisk försvarare som tillbringade hela sin NHL-karriär med Detroit Red Wings. Han anses vara en av de bästa försvararna i NHL:s historia.

Peter Forsberg – Peter Forsberg var en framstående center som spelade för Quebec Nordiques/Colorado Avalanche och andra lag under sin karriär. Han vann två Stanley Cup-titlar med Colorado Avalanche.

Mats Näslund – Mats Näslund var en skicklig anfallsspelare som också hade en framgångsrik NHL-karriär, främst med Montreal Canadiens.

Håkan Loob – Håkan Loob var en viktig spelare för Calgary Flames under deras framgångsrika period på 1980-talet och vann en Stanley Cup-titel med laget.

Daniel Alfredsson – Daniel Alfredsson är mest känd för sin tid med Ottawa Senators, där han var lagkapten och en ledande poängproducent. Han är också en av de mest respekterade svenska spelarna i NHL.

Henrik Lundqvist – Henrik Lundqvist, även känd som ”King Henrik,” är en framstående målvakt som spelade för New York Rangers under större delen av sin NHL-karriär.

Dessa svenska hockeyspelare har haft betydande påverkan på NHL och som har blivit invalda i Hockey Hall of Fame. Deras bidrag till sporten har gjort Sverige till en stark kraft inom internationell ishockey.

 

Exempel på tidigare NHL matcher som funnits att streama live

NHL 13 jan – 14 jan 2021

23:30 Philadelphia Flyers – Pittsburgh Penguins
01:00 Toronto Maple Leafs – Montreal Canadiens
02:00 Tampa Bay Lightning – Chicago Blackhawks
04:00 Edmonton Oilers – Vancouver Canucks
04:30 Colorado Avalanche – St. Louis Blues

Toronto Maple Leafs – Montreal Canadiens

En NHL premiär är alltid lika spännande och intressant och årets NHL säsong är väldigt speciell eftersom den senarelagts så länge ända fram till nu i januari. Nattens match i Scotiabank Arena i Toronto mellan Maple Leafs och Canadiens förväntas dra storpublik, men dock inte på läktarna utan via människor som utnyttjar tillgänglig teknik och streamar matchen live och spelar liveodds på Unibet.

Fornstort svensklag

Toronto Maple Leafs är det riktigt fornstora svensklaget med inte minst Börje Salming och Mats Sundin som lagets stora härförare under olika tidsepoker. I årets Toronto Maple Leafs trupp hittar vi de två svenska spelarna Pierre Engvall och William Nylander. nattens motståndarlag Montreal Canadiens kommer till spel med en trupp beståendes av mestadels kanadicker och så två finländare vid namn Joel Armia och Artturi Lehkonen. Nu är en av frågorna vi nställer oss inför matchen om det blir svenskarna eller finnarna som drar det längsta stråt inatt.

Vi på Svenskt Spel tippar i alla fall att det blir hemmavinst för Toronto Maple Leafs till ett odds på 2.15 hos Unibet.

Streama matchen och betta liveodds hos Unibet här och nu!

NHL Live Stream 2021