Du kan nu på ett enkelt sätt spela på Stryktipset, Europatipset och Topptipset. I fotbollspåsen sätter Xperten på Svenska Spel ihop tipsraderna åt dig. Ja, faktum är att du knappt behöver göra någonting för att vara med om att få chansen på miljonvinsterna då allt du behöver göra är att välja dag och insats för att vara med och spela. När du betalat ditt spel hittar du dina rader under Mina spel på Svenska Spel.

Läs också gärna våra stryktipsförslag här!

Så gör du för att få ihop din fotbollspåse

1. Börja med att välja vilken dag du vill spela. Beroende på vilken dag du väljer får du antingen spel på Stryktipset och Topptipset eller Europatipset och Topptipset.
2. Välj hur mycket du vill spela för, 48 eller 96 kronor.
För 48 kronor får du ett färdigt Stryk- eller Europatips M 32-raderssystem och ett färdigt Topptips M 16-raderssystem.
För 96 kronor får du ett färdigt Stryk- eller Europatips M 64-raderssystem och ett färdigt Topptips M 32-raderssystem.
3. Om du inte är inloggad och klickar på Betala-knappen visas inloggningsrutan så att du kan logga in.
4. Om du är inloggad och klickar på Betala-knappen visas en bekräftelseruta upp att ditt spel är betalat.
5. Du kan kontrollera i MINA SPEL – som du når via MINA SIDOR – att spelet är registrerat i spelsystemet som du förväntade dig.

Fotbollspåsen väljs av Xperten

Dina rader i fotbollspåsen väljs ut med hjälp av Xperten. Med Xperten får du färdigtippade expertrader som bygger på spelanalyser från Sveriges vassaste fotbollsexperter. För att inte alla ska få samma rad slumpar datorn fram tipsen från våra experter enligt vissa förutsättningar. Spel med Xperten ger dig helt enkelt vältippade rader, snabbt och enkelt.

Ångra ett spel

Om du av någon anledning vill ångra ett betalat spel eller fotbollspåsen gör du så här:
1. Klicka på MINA SPEL som du når via MINA SIDOR.
2. Markera det spel du vill annullera genom att klicka i kryssrutan längst till vänster.
3. Klicka på knappen ANNULLERA högst upp till höger i Mina spel.
4. Bekräfta annulleringen genom att klicka OK eller Avbryt om du vill behålla spelet.
Fotbollspåsen kan annulleras senast 1 minut efter spelstopp.

Så här rättar du fotbollspåsen

När du vill se utfallet av ditt spel går du till MINA SPEL som du når via MINA SIDOR. Leta reda på det spel du vill se utfallet för, om det är en vinst på spelet visas vinstsumman med rött på raden för spelet. Vill du se detaljerna på spelet ska du klicka på spelet eller pilen till höger om spelet. Ditt spel visas då i rättningsläge om resultatet fastställts. Väljer du VISA I KUPONGEN kommer den rätta raden att visas med en markerad ram runt tecknen. Om resultatet ännu inte är fastställt kommer texten ”Resultat ej fastställt” att visas i rubriken ovanför ditt spel.

Liverättning av fotbollspåsen

Du kan även rätta din fotbollspåse eller rad live på svenskaspel.se vilket ökar spänningen ytterligare. Väljer du Liverättning på Sportarenan kommer dina pågående spel upp och du kan se dess aktuella status. Alla vinster/vinstprognoser som visas bygger på insatsen 1 krona/rad.

Till sist, kom ihåg att alltid spela ansvarsfullt!

Good luck önskar vi på Svenskt Spel!