Se på fotboll från USA och MLS live stream! När Zlatan Ibrahimovic gjorde entré på amerikansk fotbollsmark och spel för LA Galaxy var intresset kring fotbollen i fotbollsligan MLS i USA större än någonsin. Zlatan är en riktig superstar och visst är vi många svenskar som följer Zlatan vart han än spelar. Men nu när Lionell Messi gjort entré på amerikansk mark så är intresset om möjligt ännu större! Det finns fler svenska fotbollsspelare och som nu lirar i MLS. Därmed är vi fortsatt en stor skara svenskar som riktar vårt intresse åt USA och alla härliga fotbollsmatcher i MLS vilka alla går att streama helt problemfritt.

Live streama MLS

Se på MLS live stream som medlem hos Unibet TV här! Registrera först ett konto hos unibet och gör en sedan en insättning för att få 100% i bonus + tillgång till Unibet TV live streaming. Så länge det finns pengar på spelkontot kan du se på sport live streaming dygnet runt dag ut och dag in. Med andra ord finns det inget att tveka på, utan det är bara att streama på för glatta livet och njuta av. Watch MLS live stream now!

Zlatans debut i LA Galaxy

MLS säsongen pågår ungefär samtidigt som Allsvenskan här hemma med start under vårvintern och avslutas under senhösten. För att vara petnoga så har det redan spelats några MLS omgångar när den Allsvenska premiären drar igång. Och i stort sett varje match i varje omgång kan du se på MLS live stream hos unibet.

Zlatans debut i MLS, USA för sitt LA Galaxy förväntas göras ikväll på självaste påskafton den 31 mars 2018 mot derbykollegan Los Angeles FC. Att få inleda sitt USA äventyr med ett kokhett derby är väl en fotbollsspelares dröm och är det någon fotbollsspelare som gillar och kan det här med klubbdebuter så är det verkligen Zlatan Ibrahimovic. I sex av åtta matchdebuter för en ny klubb har Zlatan nämligen gjort minst 1 mål. Han gjorde alltså mål i debutmatcherna för Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, PSG och Manchester United. Bara i sina debutmatcher för Malmö FF och AC Milan fick han gå mållös av planen.

MLS Live Stream schema 2018

34 omgångar spelas under MLS säsongen 2018 och de flesta matcherna kan du se via MLS live stream på Unibet TV.

 1. 1 mars: LA Galaxy – Portland Timbers
 2. 11 mars: New York City FC – LA Galaxy
 3. 24 mars: Vancouver Whitecaps FC – LA Galaxy
 4. 31 mars: LA Galaxy – Los Angeles FC
 5. 8 april: LA Galaxy – Sporting Kansas City
 6. 14 april: Chicago Fire – LA Galaxy
 7. 21 april: LA Galaxy – Atlanta United FC
 8. 28 april: LA Galaxy – New York Red Bulls
 9. 5 maj: Houston Dynamo – LA Galaxy
 10. 12 maj: FC Dallas – LA Galaxy
 11. 21 maj: Montreal Impact – LA Galaxy
 12. 25 maj: LA Galaxy – San Jose Earthquakes
 13. 30 maj: LA Galaxy – FC Dallas
 14. 2 juni: Portland Timbers – LA Galaxy
 15. 9 juni: LA Galaxy – Real Salt Lake
 16. 30 juni: San Jose Earthquakes – LA Galaxy
 17. 4 juli: LA Galaxy – D.C. United
 18. 7 juli: LA Galaxy – Columbus Crew SC
 19. 14 juli: New England Revolution – LA Galaxy
 20. 21 juli: Philadelphia Union – LA Galaxy
 21. 26 juli: Los Angeles FC – LA Galaxy
 22. 29 juli: LA Galaxy – Orlando City SC
 23. 4 augusti: Colorado Rapids – LA Galaxy
 24. 11 augusti: LA Galaxy – Minnesota United FC
 25. 14 augusti: LA Galaxy – Colorado Rapids
 26. 18 augusti: Seattle Sounders FC – LA Galaxy
 27. 24 augusti: LA Galaxy – Los Angeles FC
 28. 1 september: Real Salt Lake – LA Galaxy
 29. 15 september: Toronto FC – LA Galaxy
 30. 23 september: LA Galaxy – Seattle Sounders FC
 31. 29 september: LA Galaxy – Vancouver Whitecaps FC
 32. 6 oktober: Sporting Kansas City – LA Galaxy
 33. 21 oktober: Minnesota United FC – LA Galaxy
 34. 28 oktober: LA Galaxy – Houston Dynamo

Se på MLS live stream nu!