Streama film gratis, samt även serier, barnprogram och alla andra program som går på vanliga linjära tv-kanaler som SVT och TV4 (TV4-program helt utan reklam). Njut och koppla av med massor av bra filmer, serier och barnprogram gratis från både C More (2 veckor) och Viaplay (1 månad).

Se exempelvis nya Beck filmerna på TV och i Mobilen, Läsplattan och Datorn helt utan kostnad!

Ingen bindningstid eller uppsägningstid

Det sköna med att streama film gratis online hos dessa TV-underhållnings aktörer är att bägge erbjuder fri streaming utan var sig bindningstid eller uppsägningstid. Med andra ord kan du se på filmer, serier och barnprogram utan att betala en enda krona under prova på/test perioden och dessutom inte behöva förbida dig till fortsatt abonnemang. Avsluta helt enkelt just när du vill!

Streama film gratis var du än är!

Ytterligare något som är riktigt bra är att du kan streama allting du vill titta på vilken skärm du vill. Alltså innebär detta att du kan se TV-program, filmer och serier i mobilen, datorn surfplattan och tv’n var du än befinner dig. Streama till exempel när du är på resande fot, sitter på tåget, besöker släkten, slöar i sängen eller soffan, eller var du nu kan tänkas befinna dig. Du kan titta på alla dina skärmar och underbart nog också streama på två enheter samtidigt. Både du och resten av familjen kan få som ni önskar, allt på samma gång!

Film streaming utbud

För den som vill få en något mer fördjupad inblick i vad som erbjuds i exempelvis filmväg, filmserier, sport och andra program hos C More respektive Viaplay kan här nedanför läsa vidare. Men det går också bra att gå direkt till deras hemsidor för att se mer exakt vad som för dagen erbjuds!

TILL C MORE’S GRATIS UTBUD 2 VCKOR HÄR! >>>

TILL VIAPLAY’S GRATIS UTBUD 1 MÅNAD HÄR! >>>

 

Prova C More 2 veckor Gratis

Vi har tidigare beskrivit hur du kan se på C More Gratis men vill här gärna göra dig mer uppdaterad på utbudet. Från att C More tidigare använt sig av två abonnemangspaket har de nu utökat streaming-paketen till tre varianter. Egentligen är det inte ytterligare utbud som tillförts utan de har gjort en mer specificerad indelning av sina erbjudanden.

Nu för tiden är det som sagt var tre paket som gäller. Dessa paket är, från dyrast till billigast: ”Premium”, ”Standard Sport” och ”Standard”. För en snabb jämförelse dem emellan rekommenderar vi att du går till hemsidan där du hittar en utförlig beskrivning av var och ett av paketen. Men vi tänkte ändå här i korta drag återge vad som ingår i det billigaste paketet ”Standard” som också är det paket du kan streama gratis i 2 veckor.

C More Standard

99 kr/mån (Prova 2 veckor gratis)

Streama film gratis hos C More! Framförallt är det film, serier och tv-program som du kan streama i detta paket. Sport kan också i vissa fall förekomma i Standard streaming-utbudet men är mer sällsynt än tidigare sedan de gjorde om paktens innehåll.

Några exempel på filmhöjdare och kanonserier du kan se gratis just nu under lediga stunder talar vi om här.

Populära filmer

För att du ska få en uppfattning om vilka filmer som erbjuds har vi här plockat ut ett axplock av populära filmer som visas på C More:

Några nya filmer som kan ses nu är;

 • Sisters
 • Mitt stora feta grekiska bröllop 2
 • The Dinner
 • Planetarium
 • Stig Wennerström – Spion i kallt krig
 • About Ray
 • Macbeth
 • Marika Carlsson – Jag är Gud

Andra populära filmer på tapeten just nu vilka alla också visas:

Hundraettåringen som smet från notan och försvann – Allan Karlsson och hans vänner lever lyxliv på Bali när en oförglömligt god läsk rör upp ett nytt fartfyllt och fantastiskt äventyr.

Trolls (Svenskt tal) – Musikspäckat animerat äventyr där en by med glada och färgstarka troll hotas av läskiga monster.

Why Him? – Komedi där den städade familjefadern Ned möter sin dotters pojkvän, den helt utflippade miljonären Laird.

Forsaken – Western där en före detta revolverman beger sig till sin hemstad i hopp om att återförenas med sin far men dras in i våldsam konflikt.

Miss Peregrines hem för besynnerliga barn – Fantasifullt äventyr av Tim Burton om ett hem för barn med övernaturliga förmågor, lett av den karismatiska Miss Peregrine.

Bad Moms – Komedi om tvåbarnsmamma (Mila Kunis) som får nog av kraven från hem, jobb och skola och gör uppror mot mammaidealet.

Flykten till framtiden – Svensk tidsresekomedi med Henrik Dorsin där hjärtsjuk kille i 70-talets Stockholm tar tunnelbanan till äventyr i vår tid.

Jag älskar dig – en skilsmässokomedi – Svensk romantisk komedi med Björn Kjellman och Christine Meltzer om ett gift par som separerar och försöker bygga nya liv.

Världspremiär Beck x 4

Se världspremiärerna för fyra splitter nya Beckfilmer!

När tolvslaget är över på Nyårsafton och nya året 2018 har tagit vid med 1 januari 2018 kan du se världspremiären för den första av fyra nya Beckfilmer, Beck – ditt eget blod – exklusivt på C More! Dessutom kan du se fram emot att kunna streama alla tidigare Beckfilmer. Sträcktitta på Beck filmer så länge du vill under 2 veckors tid. Visst är det underbart att kunna streama film gratis!

Filmserier & TV-program på C More

Du kan se mer än bara streama film gratis. Missa inte att kolla in alla både nya och gamla seriesuccéer också!

Gåsmamman & Farang

Bland de populärare serierna i svensk tv senaste tiden har varit 3:e säsongen av Gåsmamman och Farang. Du kanske gillar Modus bättre? Eller varför inte gamla klassiker som Sällskapsresan och humorduon Hasse & Tage vilka är oförglömliga för många.

Game of Thrones

Har du ännu inte sett en av världens absolut mest populära filmserier Game of Thrones? Då kan jag säga att du har något verkligt bra att se fram emot och många timmars spännande underhållning framför dig. Ge det ett avsnitt eller två så får du se!

Alla kanaler

C More har ett enormt utbud och du se på alla dina favoritkanaler som TV4, SVT och C More precis som du brukar. Utbudet följer som vanligt tv-tablån. Missade du ett serieavsnitt eller en film? Inga problem, streama avsnitten och filmerna när du känner för det.

 • Kanaler från TV4 – TV4, Sjuan, TV12, TV4 Fakta, TV4 Film, TV4 Guld
 • Kanaler från SVT – SVT 1, SVT 2, SVT 24, Barnkanalen, Kunskapskanalen
 • Kanaler från C More – SF-kanalen, C More First, C More Hits, C More Stars, C More Series
TV4 utan reklam…

Exempelvis kan du se GW:s Mord, Playmakers, Enkelstöten, Biggest Loser VIP, Mandelmanns jul eller Bonde söker fru på TV4. Titta direkt när det visas enligt tv-tablån eller i efterhand, helt utan reklam. Med C More kan du se de allra bästa programmen från TV4 när du vill och var du vill – men utan reklam.

Barnprogram

Barnen kan såklart se alla sina favoriter och mycket därtill som är helt nytt! Massor av roliga barnprogram från SF-kids kan ses dygnet runt för de som så önskar. Byggare Bob är ständigt i farten, Emil i Lönneberga har alltid nya hyss på gång och populära Ice Age passar kanske extra bra såhär i vintertid. Självklart sänds också Barnkanalen med Bolibompa.

Prova på C More gratis i 2 veckor här!

 

Testa Viaplay 1 månad Gratis

Streama film gratis hos Viaplay! Några av alla aktuella filmer som kan ses gratis hos Viaplay under 1 månads tid:

 • Morran och Tobias – Som en skänk från ovan – Komedi / Nordisk
 • Swedish Dicks – Komedi
 • Office Christmas Party – Komedi
 • Joy – Drama
 • Northpole: Open for Christmas – Komedi / Romantik
 • Falskmyntarna – Drama / Kriminaldrama
 • Mustang – Drama
 • Goya’s Ghosts – Drama
 • Sing – Komedi / Animation
 • Passengers – Drama / Romantik
 • Almost Christmas – Komedi
 • Queen of Katwe – Drama
 • Midnight Express – Drama / Kriminaldrama
 • Truth – Drama
 • Guardians of the Galaxy Vol. 2 – Science Fiction / Action
 • Rogue One: A Star Wars Story – Science Fiction / Action
 • Du Forsvinder – Drama
 • Snickar Andersson och jultomten
 • Alvin och gänget: Gasen i botten – Animation
 • Fifty Shades Darker – Drama / Romantik
 • La La Land – Drama / Komedi
 • Arrival – Drama / Science Fiction
 • Another Earth –  Drama / Science Fiction
 • Spark – Animation
 • Ali – Drama / Action
 • Sausage Party – Animation
 • The 5th Wave – Thriller / Science Fictio
 • Bram Stoker’s Dracula – Drama / Rysare

Streama film gratis.

Testa Viaplay 1 månad Gratis här!