Veikkausliiga Live Stream: Suomen jalkapallo! Hallå alla sverigefinnar ute i vårt vidsträckta land. Se finsk fotboll från finska ligan i fotboll Veikkausliiga Live Stream online på nätet i mobilen, surfplattan eller datorn.

Veikkausliiga live stream

Veikkausliiga Live StreamVeikkausliiga är högsta fotbollsserien i Finland och du som bor i Sverige kan titta och spela på alla matcher från finska fotbollsligan Veikkausliiga via Live Stream. Båda spelbolagen unibet. erbjuder sport stream live. Det är en tjänst dessa spelbolag tillhandahåller för sina kunder. Så med andra ord måste du vara medlem för att kunna se på Veikkausliiga live stream.

Kostar livestreaming något?

Livestreaming är som sagt kostnadsfritt så länge du är registrerad som kund hos Unibet TV, vara inloggad och ha lite pengar på kontot. Men det räcker med att det fins en enda krona på spelkontot. Då är det sedan fritt fram att kolla på finsk fotboll hur mycket du vill. Perfekt läge för dig som blir ny kund är att utnyttja spelbolagets välkomstbonus. Exempelvis kan du hos unibet, som erbjuder en fantastisk 500% bonus, göra en insättning på 100 kr  och få 500 kr extra. Då har du att utnyttja 600 kr på odds och casino om du vill.

Men hur som helst kan du sedan ha någon krona ligga kvar på spelkontot så är live streaming tjänsten alltid öppen för dig. Om ditt konto är helt tomt, kommer du fortfarande att kunna titta på streaming om du har placerat ett bet inom de senaste 24 timmarna. Men för säkerhets skull så spara en krona på kontot så kan du kolla streamad sport dygnet runt alla dagar i veckan.

Tipsligan och sverigefinnar

Här i Sverige kallas Veikkausliiga (läs wikipedia) för Tipsligan och under 90- och 2000-talet har HJK (Helsingin Jalkapalloklubi eller HJK Helsingfors) tagit hem titeln 11 gånger. Och även i år 2017 är de på god väg att erövra ännu en titel. Regerande finländska mästare i fotboll 2016 är dock IFK Mariehamn som på ett bragdartat sätt tog sin första mästartitel trots betydligt mindre budget än många av de övriga klubbarna i finska högstaligan.

Streama finsk fotboll i Sverige

Tyvärr är det inte möjligt att kunna se den egna inhemska fotbollsligan som spelas i samma land man bor i via gratis streaming hos spelbolagen. Detta betyder att vi boendes i Sverige inte kan streama Allsvenskan och finnar bosatta i Finland kan inte streama Veikkausliiga. Men däremot kan finnar bosatta i Sverige titta gratis på fotboll från Veikkausliiga utan problem. Och med tanke på hur många finnar som är bosatta i Sverige (sverigefinnar) är det förstås väldigt populärt att se fotboll från den finska fotbollsligan härifrån Sverige. För den yngre generationen kan det också vara intressant att veta lite om sverigefinnarnas historia.

Streama Veikkausliiga live

Här nedan skriver vi ibland lite om kommande matcher i Veikkausliiga som du kan se via live stream. Men glöm inte bort att du kan streama alla matcher från finska högstaligan i fotboll gratis oavsett om vilka matcher vi tar upp här nedanför!

Torsdag 12 oktober 2017 (12/10)

17:30 HIFK Fotboll – Kemi (Palloseura Kemi Kings)
17:30 JJK Jyväskylä – Ilves Tammerfors
17:30 KuPS (Kuopion Palloseura) – Rovaniemi (Rovaniemen Palloseura)
17:30 FC Lahti – IFK Mariehamn
17:30 VPS (Vaasan Palloseura) – Inter Turku (FC Inter Åbo)
19:00 SJK (Seinäjoen Jalkapallokerho) – HJK Helsinki