bet365

Att kunna se på Engelska Ligacupen live stream gratis 2020/2021 vill väl varenda kotte som gillar fotboll? Som tur är finns gratis live streaming i EFL Cup (Carabao Cup) för vissa av matcherna att titta på hur smidigt som helst. Missa inte all det fotbollsgodis som vi alla kan ta del av i form av rafflande och händelsedigra engelska cupmatcher via live streaming!

Genomgång av lite engelsk ligacuphistoria kan välan vara på sin plats först innan du får reda på var och hur enkelt det är att se utvalda matcher i engelska Ligacupen via live stream. Avslutningsvis erbjuder vi på ett skönt videoklipp med härliga historiska scener från tidigare år. Däremellan klämmer vi också in ett speltips för er spelsugna ligacup-fantaster.

Engelsk Ligacup historia

Engelska Ligacupen heter officiellt Carabao Cup för tillfället då det är huvudsponsorn som avgör vilket namn fotbollscupen namnger sig med. I grunden är det ändå EFL Cup (English Football League Cup) som gäller.

Cupen firar 60 år

Man kan tro att engelska Ligacupen är lastgammal som fotbollsturnering. Då är vi dock ute och cyklar eftersom den startades så sent som säsongen 1960/1961. Alltså är det ett 60-årsfirande vi får bevittna den här säsongen vilket är lite extra kul att få vara med om. Med andra ord är det inte en särskilt gammal cup om man jämför med hur tidigt fotbollen annars drog igång i England, och blev populär, en bit efter 1800-talets mitt.

Man City regerande, Liverpool flest titlar

Endast fotbollsklubbar från de fyra högsta divisionerna är välkomna att delta i engelska Ligacupen. Manchester City har dominerat cupen de senaste åren och vunnit de tre senaste säsongerna. City har till och med vunnit fem av de sju senaste titlarna. Men mesta ligacupmästare i England är dock Liverpool FC som totalt vunnit engelska Ligacupen åtta gånger.

Svenska cupframgångar i EFL Cup

En historisk tillbakablick med svenska spelare i fokus gör gällande att vi genom åren fått se sex svenskar vinna den engelska Ligacupen. Bäst av dem har Pontus Kåmark lyckats där har som ende svensk vunnit cupen två gånger!

Svenska vinnarna är:

  • 1991 – Roland Nilsson, Sheffield Wednesday
  • 1993 – Anders Limpar, Arsenal
  • 1997 och 2000 Pontus Kåmark, Leicester City
  • 2002 – Nils-Eric Johansson, Blackburn Rovers
  • 2011 – Sebastian Larsson, Birmingham City
  • 2017 – Zlatan Ibrahimović, Manchester United

Vilken svensk fotbollsspelare ska bli vår näste ligacupmästare i England?

Streama Engelska Ligacupen live

Framförallt två spelbolag erbjuder fotboll live streaming från de engelska Ligacupen. *Bet365 och *Unibet innehar bägge den svenska spellicens som krävs för att legitimt kunna verka som spelbolag här i Sverige. Samtidigt är de några av världens största och mest pålitliga betting- och casinobolag. Bland det bästa med dessa två spelsajter är att de också har ett digert utbud av live streaming event inom sportens värld. Fantastiskt nog är det som så att Engelska Ligacupen live stream är bara en i mängden av sportevent som ryms inom deras streaming-utbud. Alla har möjligheten att live-streama all sportunderhållning i vilken skärmenhet du än föredrar som t.ex. din mobil, surfplatta eller bärbara dator var du än befinner dig.

Live Streaming krav

Vad som krävs för att kunna streama fotboll från engelska Ligacupen och massor av annan sport hos *Bet365 och *Unibet är inte särskilt mycket. Inloggad och med någon ynka krona insatt på spelkontot hos dem är det enda som de kräver av dig. Registrera ett konto hos var och en av dem supersnabbt och oerhört enkelt här >>

EFL Cup tisdag 15 september 2020

Dags för 32-delsfinaler i engelska Ligacupen. Fotbollslagen markerade i fet stil nedan är Premier League lag och vi anger också vilken/vilka matcher som kan streamas live hos något av spelbolagen.

19:00 Gillingham FC – Coventry
19:00 Middlesbrough – Barnsley
19:00 Millwall – Cheltenham
19:00 Reading – Luton
19:30 Derby – Preston
20:00 Bradford City – Lincoln
20:00 Fleetwood – Port Vale
20:00 Newport – Cambridge Utd
20:00 Oxford Utd – Watford
20:30 Newcastle – Blackburn
20:30 West Ham – Charlton
20:45 Bournemouth – Crystal Palace
20:45 Burton – Aston Villa (Live streaming hos bet365 eller unibet)
20:45 Leyton Orient – Plymouth
20:45 Morecambe – Oldham
20:45 Rochdale – Sheffield Wednesday

Speltips Burton – Aston Villa

Burton Albion FC spelar i den engelska tredjedivisionen League One och möter idag Aston Villa i förstadivisionen Premier League. Gällande vårt speltips inför Burton – Aston Villa insåg vi snabbt att vi inte behövde luska reda på något klurigt odds att betta på. Snart framstod oddset 1.44 på bortaseger för Aston Villa som klart spelvärt och vi tar därför tillfället att tippa just bortavinst hos Unibet här.

Spelbolagens live streaming villkor

Såhär förklarar spelbolagen sina sport live stream villkor:

*För att använda bet365’s Livestreamingtjänst behöver du vara inloggad och ha ett finansierat konto, eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Alla matcher/evenemang på webbplatsen som har Play- eller Videoikonen bredvid sig är schemalagda att visas via Livestreaming.

Unibet vill också att du är inloggad och att pengar finns på ditt spelkonto för att live streaming ska bli tillgängligt. Registrera dig gratis och få ett 100 kronor gratisspel på sport av Unibet när du gör din första insättning på 100 kr.

Logga nu in och njut av fantastisk fotboll från engelska Ligacupen live stream och betta gärna liveodds samtidigt!

Manchester Uniteds vinst i EFL Cup 2017

Zlatan Ibrahimovic var som sagt vår senaste svenska spelare att vara med och vinna den engelska Ligacupen. I 2017 års final mot Southampton var Zlatan i allra högsta grad med att bidra till att just Manchester United blev engelska cupmästare med sina två mål i finalmatchen som slutade 3-2.

Engelska Ligacupen framöver

Några av de kommande matcherna i engelska Ligacupen enligt spelschemat framöver ser ut som följer.

EFL Cup 16 september 2020

19:00 West Brom – Harrogate
20:00 Ipswich – Fulham
20:45 Bristol City – Northampton
20:45 Leeds – Hull
20:45 Southampton – Brentford
21:15 Everton – Salford