Löparfesten är här, titta på Stockholm Marathon live stream 2019 i direktsändning online gratis. Se Marathonloppet från vår huvudstad med start kl. 12.00 i mobilen, surfplattan, laptopen eller datorn, var du än befinner dig.

c more sportStreama folkfesten live genom att prova 2 veckor gratis hos C More utan vare sig bindningstid eller uppsägningstid! Stockholm Marathon Live stream 2019 startar 11:45, en kvart innan start.

DIREKT TILL MARATHON SÄNDNINGEN 2019 HÄR! >>>

Streama Gratis på C More

Stockholm Marathon 2019 startar som sagt kl 12.00 lördagen den 1 juni. C More sänder hela tiden live från evenemanget när du registrerar dig hos dem genom att Prova C More gratis i 2 veckor! Något som är kul är att C More har två direktsändningar parallellt med varandra. Den ena sändningen är själva huvudsändningen med kommentatorer och allt. Den andra sändningen består av en målkamera placerad vid målgången där man kan följa alla löpare när de springer i mål. Perfekt för dig som vill titta på när någon du känner eller är nyfiken på tar sig i mål.

Om du anammar möjligheten att prova på standardutbudet hos C More gratis i 2 veckor får du tillgång till bland annat Sport, Filmer, Serier, Barnfilmer och mängder med tv-kanaler. Mer exakt information om vad som ingår i standardutbudet hittar du på C More´s hemsida.

Stockholm Marathon 2019

Visst är det trevligt med Stockholm Marathon även om man inte springer själv. Evenemanget är stort och intresset kring löpartävlingen likaså. Stockholm Marathon fungerar som SM och på damsidan är fjolårsvinnaren Mikaela Larsson favorit att vinna SM-guldet i år igen. Bland herrarna är Mustafa ”Musse” Mohamed favorit till guldet, även han vann i fjol. Men han får en stark utmanare i Martin Öhman som knep SM-guldet 2017 precis före Musse genom att springa om honom på upploppet. Förra året deltog inte Martin Öhman.

Sportmässigt förutom Stockholm Marathon 2019 har vi en hel del tennis och fotboll att avnjuta denna svenska Marathon dag. I Franska Öppna tennisen kan du bland att streama och spela på Novak Djokovic. Och så har vi ju den stora efterlängtade finalen i Champions League mellan Liverpool och Tottenham.

Fler heta fotbollsmatcher som spelas idag:

Allsvenskan Lördag 1 Juni

16:00 IFK Göteborg – Örebro
16:00 Sirius – Djurgården
18:00 Falkenberg – Kalmar
18:00 Östersund – Sundsvall

Superettan Lördag 1 Juni

16:00 Degerfors – IK Frej
16:00 Halmstad – Västerås SK
16:00 Mjällby – Jönköping
16:00 Norrby – Dalkurd

Stockholm Marathon historia

Stockholm Marathon anordnades första gången år 1979. På herrsidan vanns premiärloppet av Jukka Toivola från Finland och på damsidan sprang västtyskan Heide Brenner först över mållinjen. Snabbast hittills av alla löpare genom åren är förra årets vinnare Stanley Koech från Kenya med tiden 2.10.58 (2 timmar, 10 minuter och 58 sekunder). 8 gånger har en svensk vunnit på herrsidan och på damsidan har en svenska klivit över mållinjen först i hela 20 gånger av loppen. Norskan Grete Waitz har fortfarande rekordtiden från 1988 på 2.28.24. Läs mer på Wikipedia här.

Stockholm Marathon 2017

Under Stockholm Marathon 2017 var sportutbudet detta på C More:

Stockholm Marathon live stream samt några andra sportevenemang i dagens streaming-tablå här ingår i C More’s Standardutbud och är därmed gratis att titta på i 2 veckor. Matcherna från till exempel Allsvenskan och Superettan i fotboll och Golf kräver dock ett abonnemang. Oavsett erbjuds allting av C More utan bindningstid eller uppsägningstid.

11:30 Stockholm Marathon
14:15 Golf: PGA Tour – the Memorial Tournament
14:30 Trav: V75 Direkt med V4
15:50 Fotboll: Östers IF – Norrby IF (Superettan)
15:50 Fotboll: Östersunds FK – GIF Sundsvall (Allsvenskan)
15:50 Fotboll: Kalmar FF – Örebro SK (Allsvenskan)
15:55 Fotboll: IFK Värnamo – IK Frej Täby (Superettan)
15:55 Fotboll: IF Brommapojkarna – Degerfors IF (Superettan)
17:55 Fotboll: Syrianska FC – Dalkurd FF (Superettan)
17:55 Fotboll: Jönköpings Södra – Malmö FF (Allsvenskan)
18:00 Trav: V75 Direkt
18:20 Golf: PGA Tour – Studio: the Memorial Tournament (sv. kom.)
19:00 Segling: America’s Cup grundserie