1X2 är en underbar form av spelunderhållning. Nu kan du spela EttKryssTvå på Betsson, vinn alltid på 10, 11, 12, 13 rätt! Varför inte övergå från Svenska Spels stryktipset till Betssons eget stryktips EttKryssTvå (1X2) med större chans till vinst!

Stryktipset EttKryssTvå hos Betsson.

Betssons variant av stryktipset har man valt att kalla EttKryssTvå. Matcherna på kupongen är engelska fotbollsmatcher då det är det som svenska folket är mest intresserade utav. Du kan precis som på vanliga stryktipset tippa olika system med hel och halvgarderingar. Du får även en möjlighet att låta betsson ta fram en rad åt dig. Tala bara om hur många rader ditt system ska innehålla så genererar betsson systemet åt dig.

Spela EttKryssTvå hos Betsson här!

Varför EttKryssTvå?

När du vill tippa på EttKryssTvå tar du fram din spelkupong och gör sedan dina val att spela genom att välja mellan flera olika speltyper. Du kan köra Enkelrader eller tippa via System. Populäraste systemen hittar vi i 32, 64 respektive 128 raders system.

Spelformen är snarlik som klassiska Stryktipset med den skillnaden att Betsson garanterar prispengar på 10, 11, 12 och 13 rätt. Det spelar ingen roll om alla tippar får 10 rätt, det blir utdelning i alla fall då summan redan är bestämd innan. Betsson menar på att utdelningen ska inte påverkas av hur många andra spelare som får in 10 rätt på veckans kupong. Varje match på spelkupongen innehåller ett visst odds som multipliceras och till slut får fram en på förhand given utdelning. Vi har bland våra tidigare erbjudanden skrivit liter mer om Stryktipset och EttKryssTvå där du även kan se en introduktionsfilm med Fredrik Ljungberg.

Nedan ser du hur det kan se ut när du fyllt i dina rader. Du kan direkt i den gröna listen ovanför tipsraderna se ”Minsta vinst” för 13 rätt och ”Maximal vinst” för 13 rätt för de tecken som du tippat. Går alla favoriter in så blir det den minsta utdelningen som du vinner.

Hur spelar man EttKryssTvå

Informationen här nedanför är till stor del hämtad från Betssons egen hemsida men kan vara omskriven något för att bättre förklara hur man ska gå tillväga vid spel på 1X2 – Ett Kryss Två.

Välj omgång

Till vänster väljer du vilken speldag du vill spela på, spelkuponger läggs normalt upp på torsdagen före nästa veckas omgång. Du ser även spelstopp här. Det är alltid den aktuella omgångens kupong som är förvald.

Fyll i kupongen

Du kan välja mellan flera olika systemtyper. När du har gjort ett val så kommer du att se hur många helgarderingar och halvgarderingar du har råd med. Det förinställda valet låter dig välja antal garderingar helt fritt.

Ställ markören i den ruta du vill fylla i och klicka. För att radera, klicka en gång till i samma ruta.

Du måste välja minst ett tecken i varje match på kupongen. Antalet tecken i de 13 enskilda matcherna multipliceras ihop och utgör din insats. Insatsen för en enkelrad är 1kr.

Väljer du att spela på flera tecken i en match så kallas det system. Väljer du t.ex. att spela två helgarderingar och tre halvgarderingar så blir kostnaden 3*3*2*2*2 = 72kr

Du kan även välja att spela flera enkelrader. Då klickar du på enkelrader och fyller i alla 13 matcher, sedan kan du fylla i nästa enkelrad.

När du är nöjd med ditt spel, klicka på Lägg spel-knappen som blir klickbar först när du har valt minst ett tecken i varje match.

Om du inte är inloggad och klickar på Lägg spel visas inloggningsrutan så att du kan logga in. Det ifyllda spelet sparas tills du har loggat in och du kan därefter klicka Lägg spel igen.

Om du är inloggad och klickar på Lägg spel visas en bekräftelse när ditt spel är betalat.

Det är viktigt att du kontrollerar att spelet har blivit rätt registrerat och betalat, du kan själv kontrollera detta genom att klicka på Mina spel-fliken.

Spelhjälp

För att hjälpa dig att hitta rätt så kan du även se hur andra spelare har spelat under fliken ”Så tippar folket”. Under ”Odds vy” kan du se vilka odds vi har använt för att räkna ut din minsta respektive maximala vinst.

Under ”Smart spel” så kan du låta datorn välja ut en möjlig vinstrad åt dig. Det enda du behöver välja är hur många rader du vill spela. För att inte alla ska få samma rad slumpar datorn fram tipsen baserat på sannolikheterna för lagen att vinna.

Rensa spelfält

Om du klickar på Rensa-knappen innebär det att du rensar ditt spel och kan börja om från början.

Hur mycket kan du vinna?

I det gröna fältet mitt på sidan kan du se vad din minsta respektive högsta vinst kommer att bli om du får 13 rätt. Den maximala vinsten är 10 000 000 kr.

Spelhistorik

Din spelhistorik för EttKryssTvå hittar du under Mina spel. Rättningen sker så snart som alla matcher på kupongen är färdigspelade.

Matchfakta

För att få matchfakta kan du klicka på statistik-ikonen på raderna för respektive match. Här kan du se aktuell serietabell, statistik över lagens senaste möten samt hemma- och bortastatistik.

Du har även tillgång till matchanalyser längst ner på sidan. Där ser du dessutom Betssons expert Ola Anderssons tips på respektive match.

Hur räknas utdelningen ut?

Till skillnad från liknande produkter så baserar Betsson utdelningen på fasta odds vilket gör att du alltid kommer veta vad din högsta respektive minsta vinst på 13 rätt är. Återbetalningen i produkten är 85% och vi fördelar vinsterna på 13,12,11 och 10 rätt enligt 38-20-15-27 procent.

Varje omgång innehåller 13 matcher där varje tecken i en match har en sannolikhet (baserat på de odds du ser i odds vyn) och utifrån detta räknas utbetalningen ut. Utdelningen för 13 rätt är densamma som sannolikheten för dessa 13 resultat multiplicerat med återbetalningen på 85% samt 38% som är fördelningen för 13 rätt. För utdelningen på 12,11 och 10 rätt så görs samma procedur om men eftersom det finns 13 olika sätt att få 12 rätt så räknar vi på en genomsnittlig sannolikhet av dessa 13 sätt. På samma sätt finns det 78 respektive 286 sätt att få 11 och 10 rätt. Detta ger en fast utbetalning som inte påverkas av vilka tecken som var felaktiga.