ATP Finals Live Stream – Se tennisveckan ifrån London Nitto ATP Finals 2021 live i direktsändning via stream från söndag 14 november till söndag 21 november. 

ATP Finals Live Stream 2021

ATP Finals Live Stream finns tillgängligt för alla medlemmar/kunder hos Unibet och Bet365 med pengar på spelkontot.

Exempel: För den som registrerar sig hos bet365, vilket är gratis att göra, och samtidigt utnyttjar den fina välkomstbonusen som erbjuds är alltså all tennis live stream samt övrig sport live stream tillgänglig dygnet runt. Då kan du titta på massor av sport i mobilen, surfplattan och datorn var du än befinner dig.

Nitto ATP Finals 2019

I Nitto ATP Finals 2019 spelar dessa tennisgiganter (ordning efter ATP-ranking):

 1. Rafael Nadal
 2. Novak Djokovic
 3. Roger Federer
 4. Daniil Medvedev
 5. Dominic Thiem
 6. Stefanos Tsitsipas
 7. Alexander Zverev
 8. Matteo Berrettini

Tennisspelare ATP Finals 2018

De åtta högst ATP rankade spelarna är de som får delta i ATP Finals 2018 i London. Då världstvåan Rafael Nadal och världsfyran Juan Martin del Potro är skadade så kommer de inte kunna närvara utan deras platser tas i stället av nian och tian på ARP rankingen.

1 Novak Djokovic, Serbien, 8,045 poäng
Skadad, ej med. Rafael Nadal, Spanien 7,480 poäng
2 Roger Federer, Schweiz, 6,020 poäng
inj. Juan Martín del Potro, Argentina, 5,300 poäng
3 Alexander Zverev, Tyskland, 5,085 poäng
4 Kevin Anderson, Sydafrika, 4,310 poäng
5 Marin Čilić, Kroatien, 4,050 poäng
6 Dominic Thiem, Österrike, 3,895 poäng
7 Kei Nishikori, Japan, 3,390 poäng
8 John Isner, USA, 3,155 poäng

Streama finalen mellan Djokovic och Zverev 18/11.

Streama Djokovic – Anderson Live i ATP Finals 17/11 kl. 21:00.

Nitto ATP Finals 2017

Som varje år så avslutas tennisåret för herrar på ATP touren med den stora ATP Finals turneringen. Men det är bara de allra bästa tennisspelarna som är inbjudna i singel och dubbel. När vi pratar om specifikt singelspelet så är det de 10 bästa som gör upp om den åtråvärda finaltiteln. I år kommer tyvärr inte den sjunde rankade Stan Wawrinka till start. Men övriga topp-10 rankade ATP spelarna närvarar vars matcher du kan se på ATP Finals Live Stream. Och är det någon som saknar Novak Djokovic i årets startuppställning så är det på grund av att han under en längre tid nu varit skadad vilket även bidragit till att han halkat ner ända till tolfte plats på ATP-rankingen. Fjolårsvinnaren Andy Murray är en annan spelare som inte heller kvalificerat sig för ATP Finals detta år då han droppat till sextonde plats.

Rafael Nadal och Roger Federer

Inför Nitto ATP Finals 2017 så ser vi två tennislegendaren komma till spel som ligger i topp på ATP-rankinlistan. Rafael Nadal är världsetta före världstvåan Roger Federer. Båda dessa herrar levererade fantastisk tennis tidigare i år under Björn Borgs ledning i Team Europe i Laver Cup. Tennishistoria skapades då tennisturneringen Laver Cup spelades för allra första gången och med ett helt nytt koncept inom världstennisen. På andra sidan nätet stod Team World med John McEnroe i coachrollen. Obeskrivligt häftig tennisturnering var det i alla fall.

Alexander Zverev

Åter till pågående ATP Finals. På tredje plats i världsrankingen ser vi den unge tysken Alexander Zverev och jag måste säga att det är otroligt starkt att vara världens just nu tredje bästa tennisspelare bland herrar och bara vara 20 år! Vad månde det bliva av denna tennistalang som bara har två ”gamla tennisrävar” framför sig i Nadal 31 år och Federer 36 år. Men den här utvecklingen borde det inte dröja förrän Zverev är bäst av alla. Följ honom och de övriga tennisspelarna via ATP Finals Live Stream denna vecka.

Deltagande spelare i årets Nitto ATP Finals 2017 är dessa tennisspelare i singel (uppradade efter  placering på ATP-rankingen):

 • Rafael Nadal, Spanien
 • Roger Federer, Schweiz
 • Alexander Zverev, Tyskland
 • Grigor Dimitrov, Bulgarien
 • Dominic Thiem, Österrike
 • Marin Cilic, Kroatien
 • David Goffin, Belgien
 • Jack Sock, USA
 • Pablo Carreno Busta, Spanien

Indelade i två grupper

I ATP Finals är deltagande spelare indelade i två grupper. Eftersom det i år bara är 9 tennisspelare med så har spelarna delats in i en grupp med 5 spelare (Grupp A) och en grupp med fyra spelare (Grupp B). Efter att alla spelare spelat tre matcher var så kommer de två bästa spelarna i respektive grupp ta sig vidare till finalspelet.

Grupp A

Dimitrov G.
Thiem D.
Goffin D.
Carreno-Busta P.
Nadal R.

Grupp B

Federer R.
Zverev A.
Sock J.
Cilic M.

Streama alla matcher i ATP Finals

Du kan förstås streama på herrsingel-matcherna och herrdubbeln via ATP Finals live stream utan kostnad, precis som vi beskrev i inledningen av denna artikel.

Spelschema i ATP Finals herrsingel ser ut enligt följande:

17 november 2017

21:00 Carreno-Busta P. (Esp) – Dimitrov G. (Bul)
15:00 Thiem D. (Aut) – Goffin D. (Bel)

16 november 2017

21:00 Zverev A. (Ger) – Sock J. (Usa)
15:00 Federer R. (Sui) – Cilic M. (Cro)

15 november 2017

21:10 Carreno-Busta P. (Esp) – Thiem D. (Aut)
15:15 Dimitrov G. (Bul) – Goffin D. (Bel)

14 november 2017

21:10 Federer R. (Sui) – Zverev A. (Ger)
15:15 Cilic M. (Cro) – Sock J. (Usa)

13 november 2017

21:15 Nadal R. (Esp) – Goffin D. (Bel)
15:15 Thiem D. (Aut) – Dimitrov G. (Bul)

12 november 2017

21:20 Zverev A. (Ger) – Cilic M. (Cro)
15:15 Federer R. (Sui) – Sock J. (Usa)

ATP Finals Live Stream!

För mer information om tennisturneringen ATP Finals så finns dess historia bra beskriven på wikipedia här.