Streama tennisfinalen i ATP Finals 2018 Live ikväll 18/11 mellan serbiske världsettan Novak Djokovic och 21-årige tysken Alexander Zverev. Matchen servar igång klockan 19:00 söndag 18 november! Streama och spela på finalen live, det tänker vi göra! Ett speltips har vi också på plats vilket du kan du kan ta del av längre ner.

ATP Finals Live streaming

Streama och spela live på finalen 18/11 kl. 19:00: Novak Djokovic (Serbien) – Alexander Zverev (Tyskland).

Kombinationen live streaming och livebetting är den mest fantastiska spelupplevelsen enligt oss på Svenskt Spel. Såklart kommer vi inte försitta möjligheten att utnyttja denna underbara live-kombo. Och då kanske du undrar var du själv kan göra detsamma? Det finns flera spelbolag som erbjuder både live stream och liveodds på finalen i ATP Finals 2018, Men de bästa i vårt tycke är dessa:

TILL UNIBET TV >> Unibet Bonus: 500 % upp till 500 kr

TILL BET365 >> Bet365 Bonus: 100 % Bonus upp till 1000 kr i spelkrediter

Sport Live streaming är tillgänglig hos de bägge spelbolagen för de som har registrerat sig och gjort en insättning på spelkontot. Så länge du har någon krona står kvar på spelkontot är live streaming-tjänsten öppen hela tiden för sporttittande dygnet runt alla dagar året om.

Speltips Djokovic – Zverev

Världsettan i herrarnas tennis Novak Djokovic är i en sanslöst bra form vilket han tydligt gav prov på i semifinalen mot sydafrikanen Kevin Anderson igår. Vi som såg semifinalen via live streaming fick se Djokovic fullständigt utmanövrera Anderson. Det spelade ingen roll vad Anderson hittade på utan Djokovic hade alltid svar på tal vad än sydafrikanen försökte med.

Man fick se en graf efter matchen hur Djokovics träffyta på motståndarens planhalva såg ut och den visade upp sanslöst precisa slag av serben med alla träffar nära baslinjen, antingen till höger eller till vänster. Det innebär många förflyttningar för motståndaren och även snabba sådana då Djokovic har bra tryck i slagen.

Ung utmanare till världsettan

Alexander Zverev är med stor säkerhet tennisens nästa riktigt stora världsstjärna. 21-åringen är redan rankad femma i världen och slog igår ut favorittippade världstrean Roger Federer. Buropen haglade dessvärre från läktaren då semifinalvinsten var ett faktum. Ursprunget var dels en händelse i matchen där en boll tvingades spelas om då en bollkalle tappade en boll när Federer hade övertaget under en boll i avgörande skede. Zverev vann sedan den omspelade bollen.

Dels kom sig säkerligen buropen också av att 37-årige Roger Federer är oerhört populär i tennisvärlden och de flesta ville gärna se honom i en sorts drömfinal mot Novak Djokovic. Men nu blir det istället en ung stjärna på uppåtgående som tar sig an världsettan Djokovic ikväll vilket blir oerhört spännande att se hur det slutar.

Finaltipset

I vårt speltips ger vi dock vinsttipset till Djokovic då han ser i det närmaste oslagbar ut för tillfället.

Bästa oddset just nu för Novak Dokovic som vinnare med minst fem fler vunna games totalt under matchen ( Djokovic Asian handicap -4,5 Games) är 1.72 hos Bet365!

Streama ATP Finals 2018 Live Idag!