Du har möjligheten att se på C MORE gratis i 2 veckor utan bindningstid och utan uppsägningstid. När det gäller film, serier, sport och idrott har C More flera paket att välja emellan där ett av dem går att se på gratis under två veckors tid utan bindningstid, utan uppsägningstid och dessutom utan reklamavbrott. Med andra ord behöver du inte betala en enda krona för att se på film och serier om du bara väljer att titta under två veckor.

C More gratis hos NordicBet

Titta på C More gratis! Få 3 månader C More Sport, Film och Serier kostnadsfritt utan bindningstid. Ett exklusivt erbjudande i samarbete med NordicBet! Erbjudandet gäller dock bara till siste januari 2017.

C More är en streaming-tjänst som nog får räknas som en av de allra bästa i hela världen för sina många sportevenemang, serier och filmer, vilka sänds i bästa kvalitet på TV, dator, surfplatta och telefon. du tittar helt enkelt på vad som helst, vart som helst och när som helst! Nu har man skapat ett otroligt bra erbjudande för nya kunder genom ett samarbete med kanske Sveriges bästa spelbolag NordicBet. Innan vi går rakt på sak om hur du skaffar ett gratisabonnemang ska vi se om du hade koll på läget vad du kan få ut av det här gratis erbjudandet.

Streama massor av sport

Framförallt är C More populärt bland alla oss sportälskare. Så mycket bra svensk sport sänds det inte i någon annan kanal eller streaming-tjänst! Du ser bland annat hockey från SHL och HockeyAllsvenskan, fotboll från FotbollsAllsvenskan och golf från PGA-touren, handboll från Handbollsligan. Och även uppladdningen inför seriestarterna sänds. Till exempel börjar de allsvenska fotbollslagen nu sina förberedelser inför säsongen i Allsvenskan. Med start redan i januari fram till säsongsstarten den 1:a april direktsänds över 100 försäsongsmatcher inklusive träningsmatcher och turneringar både hemma och utomlands samt alla matcher i Svenska Cupen.

Hockey är hett

Annars är det hockey som är väldigt hett just nu, om det nu kan vara det med all is!? Och som du säkert inte missat så är NordicBet huvudsponsor till SHL och tillhandahåller redan de bästa oddsen för den spelsugna. Men nu vill NordicBet även ge dig chansen att inte missa att få se matcherna med ditt favoritlag, såväl hemma som bortamatcher. Allt i direktsändning via streaming på tv, dator, platta och mobil.

Enkelt krav

Du har endast ett enda väldigt enkelt krav på dig för att få se allting gratis på C More. Kravet lyder att du ska spela 200 kr i odds på någon SHL match hos NordicBet. Sedan är C More gratis för dig i 3 månaders tid utan att någon påföljande bindningstid träder i kraft efteråt. Det hela är mycket enkelt. Skapa först ett konto hos NordicBet och lägg ett spel för 200 kr på SHL så får du tre månader C More Sport, Film och Serier till ett värde av cirka 1 200 kronor! Erbjudandet gäller dock endast nya NordicBet- och C More-kunder.

Gör så här:

Registrera ett konto hos NordiBet här!
Anmäl dig sedan till kampanjen hos NordicBet som du hittar under ’Kampanjer’ på hemsidan.
Lägg därefter ett spel på SHL för minst 200 kr med odds på minst 1,50.
NordicBet mejlar ut C More-koden till e-posten du registrerat dig med inom 48 timmar efter placerat spel.
Logga till sist in på www.cmore.se/nordicbet och ange din kod.
Titta på C More gratis i 3 månader utan bindningstid!

Just NordicBet’s erbjudande gäller bara fram till 31 januari 2017! När du registrerar konto hos NordicBet har du även möjligheten att utnyttja ditt välkomsterbjudande där du kan dubbla din första insättning upp till 1000 kr att spela extra för.