Sverige – Danmark live stream och speltips levereras härmed inför dagens fotbollslandskamp 2/6. Sveriges uppladdning inför Fotbolls-VM i Ryssland om knappt två veckor är igång och ikväll lördag 2 juni genrepar Sverige mot Danmark med avspark på Stockholms stadion klockan 19:45. Vi har många danskar som bor här i Sverige, så frågan är om just du som läser detta helst laddar upp inför kvällens match med danska smörrebröd och röde pölser eller föredrar köttbullar och potatismos med brunsås och lingonsylt?

Sverige – Danmark Live Stream

Matchen Sverige – Danmark kan ses på TV4 eller streamas gratis i direktsändning på C MORE i tv’n, mobilen, datorn och läsplattan. Att streama matchen live på C MORE är perfekt för dig som till exempel befinner dig på campingplatsen, ute i skärgården eller någon annanstans utanför det egna hemmet. Sverige – Danmark live stream sändningen börjar på C MORE kl. 19:30, en kvart innan matchstart.

DIREKT TILL MATCHEN HÄR! >>>

Prova ”C MORE Mycket Sport” 2 veckor gratis genom att du snabbt och enkelt registrerar dig med namn och mailadress!

Lördagens landslagsfotboll 2/6

Vi har ett helt gäng med intressanta internationella vänskapsmatcher som ska spelas denna lördag 2 juni. För de flesta inblandade landslagen i dagens fotbollsmatcher handlar det om viktiga förberedande matcher inför sommarens Fotbolls-VM. Svenskt spel kommer ikväll att hålla ögonen lite extra på Englands match mot Nigeria, Belgien mot Portugal samt Islands möte med Norge. Huvudmatchen för vår del blir förstås ändå Sverige – Danmark med svenskt i luppen.

Sverige - Danmark Live Stream13:30 Thailand – Kina
16:30 Kenya – New Zealand
18:00 Österrike – Tyskland
18:15 England – Nigeria
19:45 Sverige – Danmark
20:15 Montenegro – Slovenien
20:45 Belgien – Portugal
21:00 Irland – USA
22:00 Island – Norge
22:00 Niger – Uganda

Inför Sverige – Danmark

Nu börjar de starka VM-känslorna komma på allvar och Sverige har bara två matcher kvar att testa sina formationer och taktiker på. Därför är naturligtvis kvällens match Sverige – Danmark av oerhörd stor vikt för vår svenska förbundskapten Janne Andersson att prova av detaljer på. Sista genrepet innan VM för Sverige del spelas mot Peru nästa lördag.

En stor snackis under ganska lång tid nu har ju varit Zlatan Ibrahimovics vara eller icke vara i VM-truppen till Ryssland. Nu när det sedan en tid tillbaka har varit helt klart att Zlatan inte kommer medverka i Fotbolls-VM 2018 så kan alla istället fokusera på den trupp som Janne valt att representera Sverige i Ryssland-VM.

Sveriges uppladdningsmatcher mot Danmark och Peru är tänkta att räta ut eventuella frågetecken inför Sveriges VM-matcher i gruppspelet mot Sydkorea, Tyskland och Mexiko. Danmark möter i VM Peru, Australien och Frankrike i gruppspelet.

Att sia om ett resultat eller en utgång i dagens träningsmatch mellan Sverige och Danmark är förstås svårt. Tittar vi på våra möten med danskarna de sista åren så har Sverige och Danmark på fem matcher vunnit två matcher var och spelat en oavgjord. Däremot följer vi de senaste årens statistik i vårt speltips inför matchen och satsar spelpengen på att inte båda lagen kommer göra mål idag. Detta för att det i vänskapslandskamper mellan Sverige och Danmark sällan blir särskilt många mål och att det är sällsynt att båda lagen gör mål i samma match.

Fem senaste mötena sinsemellan

2018-01-11 Sverige – Danmark 1 : 0 (Vänskapslandskamp)
2017-11-17 Danmark – Sverige 2 : 2 (Fotbolls-EM)
2015-11-14 Sverige – Danmark 2 : 1 (Fotbolls-EM)
2014-05-28 Danmark – Sverige 1 : 0 (Vänskapslandskamp)
2011-11-11 Danmark – Sverige 2 : 0 (Vänskapslandskamp)

Tipset 2 juni

  • Match: Sverige – Danmark (Fotboll: VM-genrep)
  • Speltips: Båda lagen gör inte mål.
  • Odds: 1,76 @ betsson och betsafe som erbjuder högst odds i skrivande stund för denna oddsmarknad.
  • Insats: Medel
  • Datum: 2018-06-02 (lördag 2 juni)
  • Avspark: 19:45

Se matchen Sverige – Danmark på C MORE gratis!