Vem tackar nej till att spela gratis med ett riskfritt spel på odds och sports betting? Vi har här längre ner samlat alla aktuella riskfria spel som erbjuds just nu hos de största spelbolagen.

Ett riskfritt spel kan fungera på lite olika sätt beroende på hur erbjudandet är utformat, vilket kan skilja sig något åt mellan varje spelbolag. Dessutom skiljer de riskfria spelen såklart i storlek på belopp. Ibland kan man hitta ett riskfritt spel på 1000 kronor medan andra riskfria spel rör sig mellan 100 kr och 300 kr. I denna artikeln går jag igenom var och hur du kan spela odds riskfritt, det blir helt enkelt en genomgång av var och hur du får tag i spelbolagens gratis odds erbjudanden.

Free sports betting

Vi på Svenskt Spel tänker här hjälpa dig få tag i de bästa riskfria spelen som erbjuds för dig som gillar spel på odds och betting. Först vill vi bara förklara för dig att ett riskfritt spel kan ha många olika benämningar när man pratar om detta, men i grunden är erbjudandet av samma karaktär. Du kan ibland se ord som ”gratis spel”, ”gratis livebet”, ”riskfri betting”, ”riskfritt odds”, ”gratis odds” och ”free sports betting” men det är bara flera sidor av samma mynt.

Gratis spel är olika utformade

Även om ett riskfritt spel i grunden är detsamma oavsett hur man benämner dem enligt exemplen ovan så kan det definitivt finnas skillnader i hur de riskfria spelen är utformade. En del av erbjudandena är utformade på så sätt att du får en viss summa pengar att spela för av spelbolaget helt gratis utan någon insats av dig överhuvudtaget. Andra erbjudanden kan istället vara så att du först får lägga ett spel (odds) på en särskild match för dina egna pengar till ett minimumodds på t.sex 1.50 och efter att det spelet är avklarat så får du, låt oss säga, 250 kronor att spela live för under matchens gång.

Tillfälligt eller återkommande

Vissa av spelbolagen erbjuder riskfritt spel som en del utav deras välkomstbonus vilket betyder att du har betydligt längre tid på dig att utnyttja ett riskfritt spel på odds då. Men sedan hittar vi ibland riskfria spel som är ständigt återkommande, till exempel att du får spela ett riskfritt odds varje vecka under en längre period. Utnyttjar du ett sådant erbjudande varje vecka blir det många gratisspel. Dock handlar de flesta erbjudandena med riskfria spel om singelkampanjer på en enskild match eller något annat sportevent som hockey, tennis eller dylikt.

Riskfritt spel i mobilen

Att spela odds i mobilen blir bara allt populärare hela tiden jämfört med för några år sedan då det oftast var PC-datorn som gällde. Orsaken till det är givetvis från början utvecklingen av mobilen som enhet vilket har gjort den mer användarvänlig och snabbare samt att den kan hantera fler funktioner än tidigare såsom kamera, rörlig media, appar, program och så vidare. Detta har i sin tur gjort att vi klarar oss i betydligt större utsträckning att göra saker som vi tidigare behövde datorn till.

En av de allra största fördelarna med mobilen är ju också att vi kan göra alla dessa saker med mobilen var vi än befinner oss. På grund av vårt ökade behov och användande av mobilen så har spelbolagen satsat alltmer på att utveckla sina appar och mobila sajter för att spelandet för oss kunder ska fungera på allra smidigaste sätt. Det är också därför flera av de aktuella odds och betting erbjudandena endast gäller som riskfria spel på just mobilen.

Vare sig det handlar om riskfritt spel i mobilen eller gratis odds på den enhet du föredrar mest så gör vi alltså här ett seriöst försök att scanna av den svenska spelmarknaden på Sveriges bästa riskfria spel.

Gratis live betting & live odds

Vad som skiljer ett gratis live betting åt, eller gratis live odds som man också kan säga, jämfört med vad vi i vanlig mening menar med riskfritt spel är nödvändigtvis ingenting alls. Däremot väljer en del av spelbolagen att förtydliga att ditt gratis spel på odds endast gäller vid live betting / live odds. Att sedan strategin i själva spelandet ofta är något annorlunda när man spelar på odds live direkt under att matchen eller sportevenemanget pågår är en anna sak. Här gäller det att ha koll på vad som händer i matchen och därmed dra fördelar av att kunna dra slutsatser om vad som kommer hända jämfört med vad en oddskalkylator kan beräkna samt har betydligt svårare att förutse.

Missa inga riskfria spel

Jag ska ge dig ett råd. Registrera dig hos alla de bästa spelbolagen! Många inklusive mig själv letar ofta efter nya gratis erbjudanden och spelbonusar hos spelbolagen och utnyttjar dessa friskt. Har du ett spelkonto kommer du automatiskt få notiser om när det vankas ett nytt riskfritt spel. Och väljer du dessutom att vara kund hos många spelbolag så innebär det förstås att du får den stora fördelen att kunna spela gratis odds betydligt oftare. Du har inget att förlora på att göra detta, och sedan kan du ju alltid fortsätta spela på din favorit bland spelbolagen alla andra gånger.

Spela riskfritt här och nu

Var inte blygsam, roffa gärna åt dig alla riskfria spel om du vill. Det enda som krävs är att du registrerar dig för ett spelkonto hos spelbolagen, vilket inte kostar något. Vi rekommenderar dig dock att anta spelbolagens välkomsterbjudanden som ofta är generöst tilltagna och till en viss utsträckning ger dig mer pengar än att spela för än det du sätter in. Men siktet är förstås inställt på att få tag i de riskfria spelen, så varsågod!

Gratis Odds Spel 24 December 2017

Gratis Odds Spel 24 December 2017

Fira jul med gratisspel värt 250 kr! NordicBet vill fira jul med så många vänner som möjligt genom att ge bort ett gratisspel värt 250 kr att använda på valfritt sportevenemang! STREAMA FILM GRATIS! >>>   250 kr Gratis Spel! Bara lägg ett spel för minst 250 kronor...

Hockey Gratis Odds

Hockey Gratis Odds

Eftersom NordicBet är betting hemmaplan för hockey ger de bort ett gratisspel värt 100 kr på ishockey i dag tisdag 19 december (19/12)! Anmäl dig och lägg ett kvalificerande spel för minst 100 kr med tre ishockeyval (alla med lägsta odds 1,50) innan midnatt så...

Spela Gratis på El Clásico

Spela Gratis på El Clásico

Spela på La Liga under 8 dagar och kamma hem vinster som kan ge dig ett gratisspel i El Clásico mellan Real Madrid - FC Barcelona på lördag 23 december kl. 13:00. Nu kan du göra El Clásico ännu mer spännande! Fixa ditt gratisspel Lägg 8 vinnande spel hos LeoVegas...

Gratis Odds 15 December

Gratis Odds 15 December

Hämta ett gratis odds värt 200 kr att använda på vilken match du vill 15 december! Allt du behöver göra för att få ditt är att anmäla dig och lägga spel för minst 500 kronor (lägsta odds 1,50) så får du omedelbart gratisspelet. Glöm bara inte att du måste hämta...

Få 100 kr Gratis Att Spela För

Få 100 kr Gratis Att Spela För

Få 100 kr gratis att spela för på Premier League! Anmäl dig och satsa 100 kronor eller mer med minst tre val från Premier League (alla med lägsta odds på 1,50). 100 kr Gratis Spel NordicBet ger dig då ett extra gratisspel värt 100 kronor på Premier League för att göra...

Riskfritt Spel Sverige – Italien

Riskfritt Spel Sverige – Italien

Riskfritt spel erbjuds på Sverige – Italien idag fredag 10 november (10/11), Spela ditt första spel på Svensk vinst innan avspark kl. 20:45! Blir det förlust får du tillbaka upp till 500 kr helt omsättningsfritt. Få tillbaka hela insatsen vid förlust! Ikväll smäller...

Gratis Betting – varje vecka i November!

Gratis Betting – varje vecka i November!

Spela gratis betting under en hel månad! Varje måndag under november ges gratisspel på odds bort. Häng med i matchen genom att lägga dina kombinationsspel under veckan – gratisspelet kommer följande måndag! Spela gratis odds Nu erbjuds du gratis betting hos Mr Green...