Shanghai Masters 2018 Live Stream, Speltips & Gratisspel

av | okt 10, 2018

Världstennis spelas det för fulla muggar den här veckan i ATP-turneringen Shanghai Masters 2018 som är i full gång sedan i lördags 6 oktober och spelas fram till nu på söndag 14 oktober.

Att spela på tennis är bland det roligaste man kan göra, särskilt liveodds under tiden matcherna spelas. Vi vill såklart inte att du missar spelbolagens framtagna erbjudanden under Shanghai Masters 2018 så därför har vi här plockat fram de vi tycker bäst om.

Dessutom levererar vi ett speltips inför dagens match mellan schweizaren Roger Federer och ryssen Daniil Medvedev som du hittar nedanför alla spelerbjudanden på Shanghai Masters 2018. Men du kan ju förstås välja vilken match som helst att spela på då du kanske har någon annan favoritspelare som Juan Martin del Potro, Milos Raonic, Kei Nishikori, Nick Kyrgios, Stan Wawrinka, Dominic Thiem, Marin Cilic, Alexander Zverev eller Novak Djokovic.

Shanghai Masters 2018 Live Stream

Streama alla tennismatcher live under Shanghai Masters 2018 på UNIBET TV

Unibet TV erbjuder direktsändningar av alla matcher i Shanghai Masters 2018 under hela tennisturneringen. Du kan titta på dina favoritspelare i alla dina enheter såsom datorn, paddan och mobilen. För att se på tennis stream hos Unibet behöver du bara vara inloggad och ha pengar på ditt unibet-konto.

Att registrera/öppna ett konto hos unibet går fort och smidigt. Gör därefter en insättning och få 500% i bonus + tillgång till Unibet TV live streaming. Sätter du till exempel in så lite som 100kr så får du omgående 500kr extra av unibet i bonus vilket ger dig sammanlagt 600kr att spela för på odds, livebetting eller casino. Så länge du har någon krona kvar på kontot är live streaming tjänsten tillgänglig för dig som medlem alla dagar, dygnet runt, året om.

  1. Registrera/logga in här – går vrålsnabbt!
  2. Gör en insättning och få 500% i bonus + tillgång till Unibet TV live streaming

20% vinst-boostar för livespel

Unibet Odds: I Shanghai Masters har vi genom åren fått se massor av fantastiska matcher, bland annat finalen 2017 där nuvarande världstvåan Roger Federer fick kämpa hårt för sin vinst mot nuvarande världsettan Rafael Nadal.

I oktober ger Unibet dig en 20 % vinst-boost för livespel varje dag när du spelar på Shanghai Masters vilket bidrar till att göra tennismatcherna så pass spännande att det känns som att det du själv var med och spelade på tennisbanan.

Är du redo att spela liveodds på Shanghai Masters?

TILL UNIBET >>

Spela gratis på tennis!

LeoVegas SPORT: Tennissäsongen fortsätter hos LeoVegas SPORT där du får vart femte tennisspel helt gratis fram till den 18 november. Hämta upp till 1000 kr i gratisspel – varje vecka!

Hämta dina gratisspel idag

Kvalificerande spel för kampanjen: Livespel på tennis med 300 kr eller mer i insats och odds 1.50 eller högre. Efter fyra kvalifcerande spel får du ett gratisspel värt 200 kr. Gratisspelet går att använda live på valfri tennis via mobilen.

Gratisspelen krediteras när minst fyra kvalificerande spel rättats.

För att delta i denna kampanj, se till att du är inloggad och har valt ”Ja” till erbjudanden, bonusar och kommunikation i dina kontoinställningar. 

TILL LEOVEGAS >>

Game… Set… Gratisspel!

Mr Green Odds: servar upp dagliga 50 kr gratisspel under Shanghai Masters. Spela minst 300 kr på Shanghai Masters live-odds (min. odds 1.80) varje dag mellan 00.00 och 23:59 CET för att lägga beslag på ditt dagliga gratisspel!

Du hörde rätt – du kan få ett gratisspel värt 50 kr varje dag under turneringen, att använda på valfritt odds – det blir hela 350 kr som väntar runt hörnet!

Hur du hämtar ditt dagliga gratisspel:

• Spela 300 kr under en dag på Shanghai Masters live-odds (min. odds: 1.80)
• De 300 kronorna kan läggas på ett enskilt spel eller på flera spel.
• Se till att spelet/spelen avräknas under en och samma dag (00:00 – 23:59 CET).
• Efter att alla spel avräknats får du krediteras till 50 kr gratisspel direkt!
• Upprepa varje dag under Shanghai Masters 2018

Kampanjperiod: Måndag 8 Oktober, 2018 – Söndag 14 Oktober, 2018.

TILL MR GREEN >>

Speltips Federer – Medvedev 10/10

Roger Federer är 37 år och världstvåa på ATP rankingen och börjar närma sig den kritiska gränsen för när en tennisspelares kropp klarar av att prestera på absoluta världstopp. Passa på och njut av hans briljanta tennisspelande när du ännu har möjligheten innan det är för sent säger vi. För frågan är om vi någonsin i tennishistorien kommer få bevittna en tennisspelare som vunnit så mycket under en så lång idrottskarriär i världstoppen. Det går heller inte att tycka illa om denna schweizare som är lika känd för sitt sportsmanship och alltid är en riktig gentleman i alla lägen.

Idag onsdag 10 oktober spelar Roger Federer match mot den 22-årige ryssen Daniil Medvedev i sextondelsfinalen av Shanghai Masters 2018. Vi känner oss rätt säkra på att Roger Federer som befinner sig i en fortsatt väldigt fin form besegrar den 15 år yngre motståndaren som är rankad 22:a på världsrankingen.

Tennistipset 10/10: Roger Federer vinner över Daniil Medvedev till oddset 1.26 @ Unibet!

Mr Greens kampanjvillkor:

Mr Greens kampanj som hänvisas till ovan avser hädanefter heta ”ATP Shanghai-gratisspel”-kampanjen. Kampanjen pågår från 00:00 CET den 8:e oktober 2018 till 23:59 CET den 14:e oktober 2018. Det dagliga 50 kr gratisspelet krediteras efter att spelare har lagt spel på sammanlagt trehundra kronor (300 kr) på LIVE-odds för ATP Shanghai Masters under en kampanjdag (00:00 till 23:59 CET) OCH de kvalificerande oddsen har avräknats under samma dag.

Gratisspel till ett sammanlagt värde av trehundrafemtio kronor (350 kr) kan hämtas under hela kampanjperioden. Endast avräknade liveodds på Mäns singel/dubbel i ATP World Tour Masters 1000 Shanghai är kvalificerande för kampanjen. De kvalificerande spelen på trehundra kronor (300 kr) kan läggas antingen som ett enskilt spel på minst trehundra kronor (300 kr) eller flera spel på sammanlagt trehundra kronor (300 kr). Erbjudandet kan nyttjas en gång per spelare/konto och kampanjdag (baserat på spel som läggs och avräknas mellan 00:00 coch 23:59 CET varje dag under kampanjperioden).

Gratisspel krediteras omedelbart efter att det sista kvalificerande gratisspelet för dagen har avräknats och samtliga gratisspel gäller i sju (7) dagar efter att de tilldelats. Gratisspel kan användas på valfritt odds. Minimiodds för kvalificerande live-oddsspel är 1.80. Kvalificerande spel MÅSTE läggas på live-oddsmarknader för ATP Shanghai, spel på andra oddsmarknader eller spel på odds som inte är live anses inte vara kvalificerande för kampanjen. Gratisspel som inte används kommer att gå ut sju (7) dagar efter att de tilldelats och kan därefter inte längre användas. Cash Out, Each Way och ogiltiga spel är inte kvalificerande för kampanjen. Om matchen, på vilket ett för erbjudandet kvalificerande spel har lagts, skjuts upp eller avbryts, räknas spelet inte längre som kvalificerande.

Övriga regler och villkor hos var och ett spelbolagen gäller för alla ovan nämnda kampanjer.

500 % Bonus - 500 kr

Se specifik välkomstbonus

Gratisspel 1000 SEK

100 % bonus - 1000 SEK

100 % bonus - 2000 SEK

100 % bonus - 1000 SEK

500 % Bonus - 500 SEK

100 % Bonus - 1000 SEK

500 % Bonus - 500 SEK

100 % Bonus - 1000 SEK