Se kvällens fotbollslandskamp Sverige – Danmark Live Stream 11/1 på TV12 och C More gratis med matchstart 17:45 torsdag 11 januari. Du kan se mötet mellan Sverige och Danmark i mobilen, surfplattan, datorn, ingen bindningstid, ingen uppsägningstid hos C More. Bara logga in och titta!

Se Sverige – Danmark live stream gratis i fotbollsgenrepet inför VM 2 juni!

Ny startelva för Sverige

Sveriges förbundskapten Janne Andersson byter friskt med spelare i startelvan mot vårt grannland Danmark denna torsdag 11 januari jämfört med förra landslagskampen mot Estland i söndags 7 januari. Allt för att Janne ska få testa nya spelare som han är nyfiken på och som har en chans att slå sig in i en kommande VM-trupp inför sommarens Fotbolls-VM i Ryssland 2018.

Det ska bli mycket intressant att se om någon svensk spelare kan överraska så pass stort att han klämmer in en fot i truppen som följer med Sveriges fotbollslandslag till årets världsmästerskap i fotboll. Bland annat var det roligt att se anfallaren Kalle Holmberg’s lyckade inhopp mot Estland som stod för Sveriges kvitteringsboll i 1-1 matchen och skapade flera måltillfällen på den korta stund han var inne. ikväll börjar Holmberg från start!

Sveriges startelva mot Danmark ser ut som följer denna dag:

Jacob Rinne – Johan Larsson, Sotirios Papagiannopoulos, Jacob Une Larsson, Rasmus Lindkvist – Ken Sema, Jesper Karlström, Oscar Lewicki, Kerim Mrabti – Kalle Holmberg, David Moberg Karlsson.

Speltips Sverige – Danmark 11/1

Danmark ställer upp i landskampen med ett betydligt mer rutinerat landslag än Sveriges. Både Danmark och Sverige kvalificerade sig inför Fotbolls-VM i sommar så för Danmarks tränare Åge Hareide är den här landskampen lika viktig som för hans svenska motsvarighet Janne Andersson. Skillnaden i kvällens upptaktsmatch mellan de bägge startelvorna är att Andersson som sagt väljer att pröva yngre förmågor medan Hareide testar spelare inom ett vidare åldersspann.

Oavsett ålder på de olika spelarna som ställer benen på planen i Zayed Sports City Stadium i Abu Dhabi ikväll så är alla potentiella VM spelare. Precis som vi förutsåg inför Sveriges landskamp mot Estland blev den matchen en tät och jämn tillställning med få mål. Vi på Svenskt Spel tror även att dagens match mellan Danmark och Sverige kan bli något liknande.

Speltips: Under 2,5 mål i matchen
Odds1,64 @ bet365
Insats: Medel
Datum: 2018-01-11
Avspark: 17:45

bet365 erbjudandeSe specifik välkomstbonusBesök här!