Kära IFK:are, se på fotboll mellan IFK Norrköping – IFK Göteborg live stream gratis i Allsvenskan idag måndag 27 augusti 2018. Tabelltrean IFK Norrköping tar emot tabelltian IFK Göteborg på Östgötaporten med avspark klockan 19:00 och du kan bevittna spänningen live i din mobil, dator eller surfplatta utan att det kostar dig en krona!

Streama Norrköping – Göteborg gratis

För alla er som inte kan närvara på åskådarplats i Norrköping kan alltså se matchen på C More gratis ändå i mobilen, läsplattan eller datorn! IFK Norrköping – IFK Göteborg live stream erbjuds nämligen gratis av C More genom att du får prova på kanalpaketet ”C MORE Mycket sport” under 2 veckor utan kostnad. Inte heller tillkommer någon bindningstid eller uppsägningstid så du slipper med andra ord oroa dig för ett påtvunget abonnemang som rullar på efter gratisveckorna, bra va!

Inför IFK Norrköping – IFK Göteborg 27/8

Både IFK Norrköping och IFK Göteborg kommer till spel mot varandra med varsin seger i den allsvenska fotbollen. Norrköping besegrade Elfsborg på bortaplan med 0-1 och Göteborg vann över Östersund med 2-1.

Det skiljer 13 poäng mellan lagen inför denna match i den nittonde omgången och för IFK Norrköpings del handlar det om att bli bland de tre bästa, vilket man nu är, för att få chansen till Europacup spel nästa säsong.

För IFK Göteborg gäller det först och främst att undvika bottenstriden i en säsong som annars ändå känns som väldigt misslyckad med tanke på att de redan nu är nästintill avsågade från toppstriden. En seger för bortalaget idag kan ändå inge ett litet hopp om att blanda sig i den! Då är man ”bara” 10 poäng efter Norrköping på tredje plats och med en höst som går änglarnas väg så kanske… Streama matchen live för att inte missa kvällens spänning!

I övrigt har vi ett par till intressanta matcher på fotbollsagendan idag. Robin Olsen hemmadebuterar för sitt AS Roma på Roms Olympiastadion och Manchester United – Tottenham möts i kvällens och världens kanske hetaste fotbollsmatch denna måndag.

Håll till godo gott folk!