Sverige går idag in i Fotbolls-EM turneringen och gör det mot självaste Tyskland som är både regerande Europamästare och favorit till årets EM-Guld.

Dagens EM-matcher 17/7:

18:00 Italien – Ryssland (Streama matchen i mobil, surfplatta och dator på C More Prova 2 veckor Gratis!)
20:45 Tyskland – Sverige (Sänds på SVT och Eurosport 1)

Sveriges EM-matcher

Titta på Sverige – Ryssland Live Stream i Dam-EM på fredag 21 juli 2017!

Titta på Sverige – Italien Live Stream i Dam-EM på tisdag 25 juli 2017!

Titta på Nederländerna – Sverige live stream i Dam-EM lördag 29 juli 2017!

Sverige – Tyskland Speltips

Tyskland har vunnit åtta av de senaste nio Europamästerskapen i fotboll för damer. Det är egentligen ett helt otroligt resultat men visar på hur dominanta tyskorna varit inom fotbollen i Europa. Sverige har många gånger fått känna på det övermäktiga tyska motståndet under årens lopp. När Sverige och Tyskland lottades i samma EM-grupp gick det inte mer än att skratta åt eländet.

5 senaste mötena

2016-08-19 Sverige – Tyskland 1 : 2 (OS)
2015-06-20 Tyskland – Sverige 4 : 1 (VM)
2015-03-11 Sverige – Tyskland 1 : 2 (Algarve Cup)
2015-03-04 Tyskland – Sverige 2 : 4 (Algarve Cup)
2014-10-29 Sverige – Tyskland 1 : 2 (Träningslandskamp)

2 lag vidare i gruppen

Som tur är så kommer de två bästa lagen i var och en av de fyra grupperna att ta sig vidare till kvartsfinal. Därför är även kvällens andra match mellan Italien och Ryssland högintressant. Men tänk om Sverige ändå kunde få en kanonstart på mästerskapet? Vore så gött om Sverige vann mot Tyskland eller åtminstone spelade oavgjort. Och helt omöjligt är det förstås inte.

Pia Sundhage har naturligtvis förberett tjejerna i den svenska EM-truppen på allra bästa sätt. Konstigt vore i och för sig annars med tanke på all rutin som hon har i sin förbundskaptensroll. Är det något som inte klickat hundraprocentigt i träningsmatcherna inför EM så är det målskyttet. Nu har man hunnit fila lite extra på den biten en tid och jag hoppas få se resultatet av det redan mot Tyskorna.

Tipset: Båda lagen gör mål, odds 2,30 @ComeOn!

Få 400 kr + Tur-kallingar!

ComeOn kör för tillfället en fantastisk kampanj där du får ett par Tur-kallingar av modemärket Frank Dandy plus en stor 400% bonus på din första insättning att använda i deras casino eller på odds. Sätt in 100 kr och få 400 kr av ComnOn, spela för totalt 500 kr! Välj modell och storlek på kallingarna så skickas de hem till dig inom ett par veckor!

Heja Sverige friskt humör!

Imorgon är det dags för Frankrike – Island!