Streama Sverige – Mexiko live i fotbolls-VM 2018 på C MORE här! >>>

Sverige möter Mexiko i en helt avgörande gruppspelsmatch i VM 2018 onsdag 27 juni med matchstart kl. 16:00. Matchen gäller vilket av lagen som ska ta den andra åttondelsfinalplatsen. För inte vinner väl Sydkorea över Tyskland i den andra gruppmatchen? För i så fall räcker det med oavgjort för att Sverige tillsammans med Mexiko tar sig vidare till VM-slutspelet.

Läs om alla spelerbjudanden på matchen!

Tidigare inlägg…

Lördag 8 juli 2017 kl. 18:15 spelar Sverige mot Mexiko i damernas sista träningslandskamp innan Dam-EM 16 juli – 6 augusti. Gratis Live Stream erbjuds!

Antingen kan du se Sverige – Mexiko på TV12 eller på C More gratis genom att ”Prova 2 veckor gratis – utan bindningstid eller uppsägningstid” via live stream i mobil, surfplatta eller datorn. Matchen sänds också på TV12.

Sverige – Mexiko Speltips

Pia Sundhage uttalade sig för bara någon dag sedan att förberedelserna går enligt plan. Några dagars stentuffa pass har nu bytts u mot några lugnare inför lördagens möte med Mexiko. Matchen mot Mexiko är mycket viktig för att kunna se hur pass bra man egentligen förberett sig samt om den tänkta grundstrategin i spelet funkar som man tänker sig. Det är nu man ska få något slags kvitto på att man är på rätt väg helt enkelt.

I Fotbolls-EM för damer spelar Sverige sina gruppspelsmatcher såhär:

17/7. Kl. 20:45 Tyskland – Sverige
21/7. Kl. 18:00 Sverige – Ryssland
25/7. Kl. 20:45 Sverige – Italien

Semifinaler:

29/7. Kl. 18:00 Sverige Holland stream
29/7. Kl. 20:45 Danmark – Tyskland

Tidigare träningslandskamper

Sveriges tre tidigare träningsmatcher under vår- och försommaren har varit riktigt tuffa ur svensk synpunkt. Det har blivit uddamålsförluster mot både Kanada 0-1 och USA 0-1, samt en vinst mot Skottland 1-0. Alla matcher har spelats här hemma i Sverige. Förlusterna är väl en sak men det är framförallt de skrala målskyttet som tyngt Pia och de övriga svenskorna. 1 mål på tre landskamper är inte tillräckligt bra. Efter detta ska det ha sagts att man på träningarna fokuserat en hel del på avslut. Vi får väl se om detta kan ge resultat ikväll!

Mexiko matchar sparsamt

Man kanske kunde tro att Sverige valt att spela mot ett sämre lag såhär innan den stundande EM-premiären om en vecka. Men Mexiko är stundtals riktigt bra och kan bli en bra värdemätare för var Sverige står någonstans. Däremot har mexikanskorna inte matchtränat lika flitigt som Sveriges landslag. En landskamp har Mexiko spelat i år och då blev det förlust mot Kanada med 3-2 i början av året. Dessförinnan blev det bara en enda landskamp under hela 2016. I januari då spelade man 0-0 mot Kina. Så med hänsyn till detta kan det ärligt talat vara svårt att dra för stora växlar av resultatet mellan Sverige – Mexiko. Man kanske får se det som en riktigt bra genomkörare och med chans att spela ihop laget.

Sveriges startelva

1 Hedvig Lindahl – 15 Jessica Samuelsson, 5 Nilla Fischer, 3 Linda Sembrant, 2 Jonna Andersson – 9 Kosovare Asllani, 7 Lisa Dahlkvist, 17 Caroline Seger, 22 Olivia Schough – 8 Lotta Schelin, 18 Fridolina Rolfö.

Tipset:

Vi på Svenskt Spel tror på att målskyttet äntligen lossnar för svenskorna. Med tanke på att Mexiko inte har något alls att spela för då de inte ska in i något mästerskap närmaste tiden bör de inte vara lika inspirerade till mötet med Sverige. För Sveriges del står desto mer på spel med Dam-EM bakom hörnet. Speltipset blir att det produceras mer än 2,5 mål i matchen Sverige – Mexiko till oddset 1.65 @betsson.

[table id=18 /]

Få riskfritt livespel på Sverige – Mexiko!

Betsson erbjuder nu under sommaren ett riskfritt livespel värt 100 kr på valfri sport varje helg. Det här är perfekt att utnyttja i kvällens match mellan Sverige och Mexiko. Du behöver bara leta fram kampanjen bland erbjudanden hos Betsson och anmäla dig. För att få ditt riskfria live odds spel så ska du först spela för 200 kr på valfri sport med ett odds högre än 1.50. Därefter är ett 100 kr live odds spel ditt bara sådär!

Kom igen  nu Sverige – Taggaaaaa!

För mer sport i direktsändning gratis läs här!