Ikväll torsdag 8 juni 2017 genrepar Pia Sundhage och Sverige mot USA på Gamla Ullevi. Matchen ses utan kostnad på mobil, surfplatta och dator genom kampanjen ”Prova C More 2 veckor gratis”. Avspark kl. 19:30.

För dig som befinner dig på resande fot eller inte har tillgång till TV12 är detta helt perfekt. Dessutom kan du titta på massor av sport, filmer, serier, barnfilmer helt fritt i 2 veckor.

Kolla även in vårt inlägg om Sverige – Mexiko!

Speltips Sverige – USA

Den 16:e juli startar Fotbolls-EM 2017 för damer och Pia Sundhage ska nu närmaste månaden forma det svenska landslaget till en guldkandidat. Ett viktigt steg i den uppladdningen är de två kommande träningslandskamperna mot USA och Skottland. Mötet med USA sker ju som sagt idag och det sista genrepet mot Skottland spelas nästa tisdag. Det är nu pusselbitarna ska falla på plats.

När det gäller matcher mot USA har vi en historik fylld med tuffa och jämna landskamper. Intressant i sammanhanget är också Pia Sundhages tidigare huvudtränarroll i USA där hon lyckades mycket bra. Så hon känner väl till många av de amerikanska spelarna och deras kvalitéer. Vem minns inte Sveriges seger över USA i OS kvartsfinalen förra året. Sverige anklagades för att spela fegt och defensivt, men Pia lyckades perfekt med det taktiska upplägget.

2016-08-12 USA – Sverige 1 : 2 (1 : 1) (OS)
2015-06-13 USA – Sverige 0 : 0 (VM)
2014-03-07 Sverige – USA 1 : 0 (Algarve Cup)
2013-03-11 Sverige – USA 1 : 1 (Algarve Cup)
2012-06-16 Sverige – USA 1 : 3 (Träningslandskamp)

USA gillar att pressa och vara aktiva framåt vilket brukar leda till många hörnor. Sverige vinner oftast på att spela taktiskt defensivt och skapa vassa kontringstillfällen. Med utgångspunkt från detta samt att tidigare möten mellan lagen ofta genererat ett större antal hörnor blir mitt speltips inför matchen ett hörnspel.

Sveriges startelva:

12 Hilda Carlén – 15 Jessica Samuelsson, 5 Nilla Fischer, 3 Linda Sembrant, 2 Jonna Andersson – 9 Kosovare Asllani, 7 Lisa Dahlkvist, 17 Caroline Seger, 22 Olivia Schough – 8 Lotta Schelin, 18 Fridolina Rolfö.

Tipset Sverige – USA: Över 9 hörnor i matchen. Odds 2.00 @bet365!

bet365 erbjudandeSe specifik välkomstbonusBesök här!

Läs gärna vårt speltips också för matchen Sverige – Frankrike i VM-kvalet imorgon!