Sverige spelar idag onsdag 27 juni 2018 en avgörande gruppmatch mot Mexiko för att nå åttondelsfinal. Vi har samlat alla spelerbjudanden som spelbolagen tagit fram till det här viktiga mötet. Spela gratis på Sverige – Mexiko och kamma hem massor av andra fina vinster bara idag när du bettar på matchen. Avspark klockan 16:00!

Fotbolls-VM matcher 27/6

Streama fotbolls-VM 2018!

16:00 Mexiko – Sverige
16:00 Sydkorea – Tyskland
20:00 Schweiz – Costa Rica
20:00 Serbien – Brasilien

Dagens VM-erbjudanden 27/6

Vi har letat fram spelbolagens bästa betting erbjudanden och presenterar dem här för dig. Passa på att spela på matchen och gör det hela ännu mer spännande än vad det redan är, om det nu går….

Spela gratis live på Sverige – Mexiko

Efter Sverige inledande vinst var det en sur förlust mot Tyskland i sista minuten. Men Blågult har allt i egna händer inför den sista gruppspelsmatchen mot Mexiko med avspark kl 16.00 den 27 juni på Ekaterinburg Arena.

Det är nu det gäller, och under matchen erbjuder Unibet dig att spela utan egen insats, med ett gratis live freebet!
Hur fungerar det?

 1. Registrera dig hos Unibet och få 500% bonus eller anta speciellt nykundserbjudande!
 2. Leta upp Mexiko-Sverige i oddslobbyn under matchen
 3. Välj valfritt LIVE-spel på matchen och tryck på ”Freebet” som betalningsmedel
 4. Bekräfta spelet som vanligt
 5. Inga pengar dras från ditt saldo, utan ditt freebet värt 25 kr står för kostnaden och spelet går att hitta under ”Mina spel”
 6. Kampanjen gäller endast under matchtid från den 27 juni från kl 16.00 tills det att matchen är färdigspelad.

TILL UNIBET HÄR! >>>

Svensk vinst ger 10 ggr pengarna!

NYKUNDSERBJUDANDE: Tio gånger pengarna om Sverige vinner mot Mexiko.

Sist Sverige mötte Mexiko i en tävlingsmatch var i VM på hemmaplan år 1958. Den gången gick det vägen och blågult vann med 3–0. Men hur går det nu, sextio år senare?

Som ny spelare hos Unibet får du 10,00 i odds på att Sverige vinner matchen. Öppna ett konto nu och häng med på fotbollsfesten!

Du kan ta del av erbjudandet om boostade odds fram till avspark klockan 16.00 på onsdagen.
Hur?

 1. Öppna ett konto hos Unibet och gör en insättning.
 2. Lägg ett spel för upp till 100 kronor på att Sverige vinner matchen mot Mexiko.
  Marknad: ”Fulltid” > ”Sverige”.
 3. Aktivera oddsboosten på din spelkupong innan du betalar, så höjer vi det befintliga oddset och ger dig tio gånger pengarna om spelet sitter.

Heja Sverige!

Freespins i halvtid

Sommarens stora fotbollsfest är här, och hos Unibet är halvtidspauserna lika intensiva som själva matcherna. Du får nämligen fem freespins på slotspelet Starburst varje gång domaren blåser för halvtidsvila i sommarens matcher i Ryssland.

Du har bara 15 minuter på dig att hämta dina freespins innan fotbollsdramatiken kickar igång igen. Det är när domaren blåser för halvtid som den riktiga matchen börjar.

100 kr gratisspel hos Betway

Spela 100 kr gratisspel varje vecka hos Betway. Lika bra varje vecka – gå med i Gratisspelsklubben så får du få 100 kr i gratisspel när du satsar 250 kr på tripplar eller högre på valfria sporter. Så passa nu på att spela 100 kr gratis på Sverige – Mexiko idag!

TILL BETWAY HÄR! >>>

100 kr riskfritt spel hos Betsafe

100 KR RISKFRITT SPEL VARJE VECKA UNDER VM! Det enda du behöver göra är att anmäla dig hos Betsafe så är fem riskfria spel värda 500 kr dina!

Så här fungerar det:

 1. Registrera dig på Betsafe här och anmäl dig till kampanjen.
 2. Få ett riskfritt spel värt 100 kr varje vecka under VM.
 3. Lägg dina bästa spel och få pengarna tillbaka om du inte vinner!

 

Få 500 kr i riskfria spel hos Betsson

Spela på fotbolls-VM och få 500 kr i riskfria spel att använda på VM. Pengarna tillbaka om du inte vinner!

Äntligen är fotbollsfesten här! Det firar Betsson med att ge dig fem riskfria VM-spel värda 100 kronor styck. Bara anmäl dig till kampanjen så är spelen dina! Varför inte spela med hjärtat och få pengarna tillbaka som plåster på såren om ditt favoritlag inte vinner matchen?

Så deltar du i kampanjen:

 1. Registrera dig på Betsson och anmäl dig till kampanjen och få hela fem riskfria spel!
 2. Du får tre riskfria spel under gruppspelet, ett riskfritt spel från åttondelsfinal till kvartsfinal och ett riskfritt spel från semifinal till VM är över.
 3. Förlorar ditt spel får du pengarna tillbaka direkt, utan omsättningskrav. Går ditt spel in måste du omsätta nettovinsten (Vinst minus insats) minst en gång till minimum odds 1.50.