Se Sverige – Italien live stream samt Ryssland – Tyskland live stream i Dam-EM gratis i mobilen, surfplattan och datorn tisdagen den 25 juli genom att testa C More fritt i 2 veckor!

Perfekt när du är på semester och inte har tillgång till rätt tv-kanal eller tv i närheten!

** Uppdatering Sverige – Italien Play Off **

Med Dam-Em i färskt minne så spelar Sverige mot Italien ikväll 10 November (herrarna). Läs mer om vårt speltips och var du hittar bäst odds där en svensk seger ger 10 gånger pengarna. Som om inte detta vore nog så finns det ett spelbolag som erbjuder ett 500 kr riskfritt spel Sverige – Italien!

KOM IGEN NU SVERIGE!!

Se resten av Dam-EM Gratis!

Eftersom det återstår mindre än 2 veckor fram till finalen söndagen den 6 augusti och C More erbjuder just 2 veckor gratis kan du med andra ord titta på resten av matcherna i fotbollsmästerskapet helt gratis . Det finns ingen bindningstid eller uppsägningstid och heller ingen störande reklam under dessa veckor. Otroligt men sant! Båda matcherna har avspark kl. 20:45 och sänds förutom på C More även på TV4.

Dam-EM matcher 25 juli

20:45 Ryssland – Tyskland
20:45 Sverige – Italien

Lördag 2017-07-29

Titta på Sverige – Holland live stream hos C More som livestreamar alla kanalerna från SVT och TV4.

sverige - italien live stream

Sverige – Italien Speltips

Superviktig och riktig rysarmatch match väntar i Sverige – Italien i Dam-EM 2017! Matchen spelas i De Vijverberg (Doetinchem) i Holland och Sverige har avgörandet i egna händer. Men det kan krävas oavgjort mot Italien för att avancemang till kvartsfinalen ska vara klar. Man leder gruppen inför tisdagens matcher men med knapp marginal. Det skiljer bara en poäng ner till trean Ryssland som ju möter Tyskland samtidigt som Sverige spelar sin match mot Italien.

Tabellställning Dam-EM Grupp B:

 1. Sverige 4 poäng
 2. Tyskland 4p
 3. Ryssland 3p
 4. Italien 0p

Allt hänger egentligen på om Ryssland vinner mot Tyskland och hur många mål det i så fall blir? Det vill säga om nu Sverige förlorar mot Italien. För i målskillnad gentemot Ryssland i det här läget är det inför kvällens matcher tre upp till Sveriges fördel. Ju större förlust för Sverige i matchen mot Italien desto mindre vinstmarginal måste Ryssland vinna mot Tyskland. Spelar Sverige – Italien oavgjort så måste ryskorna vinna med minst fyra måls marginal. Och det ska väl ändå inte kunna gå?

För att vinna gruppen måste Sverige vinna med tillräckligt många mål i jämförelse med Tyskland om de nu vinner mot Ryssland. Bäst är det förstås om se Sveriges damlandslag i fotboll vinner med tillräcklig målmarginal och säkrar förstaplatsen i gruppen och därmed får spela mot någon av de andra grupptvåorna.

Tidigare matcher

Sverige har mött Italien många gånger tidigare genom åren men det har sannerligen varit glest med möten det senaste decenniet. Bara fem matcher har spelats mellan Sverige och Italien under de senaste tio åren. Vid varje tillfälle har det slutat med svensk seger. Så visst har Sverige ett psykologiskt övertag även här. Måtte Sverige förlänga segersviten nu när det gäller en kvartsfinalplats i Dam-EM 2017.

Senaste inbördes möten:

2013-07-16 Sverige – Italien 3 : 1 (Dam-EM)
2009-08-28 Italien – Sverige 0 : 2  (Dam-EM)
2008-05-07 Sverige – Italien 1 : 0 (Kval Dam-EM)
2008-03-12 Sverige – Italien 3 : 0 (Algarve Cup)
2007-05-05 Italien – Sverige 0 : 2 (Kval Dam-EM)

Fullt fokus på Italien

Pia Sundhage har för avsikt att tänka här och nu i matchen mot Italien och spela med bästa laget för dagen utan för mycket tanke på eventuella kommande matcher i EM. Detta bör resultera i att vi får se Stina Blackstenius från start som ska vara spelklar efter skadan hon ådrog sig mot Ryssland i förra matchen.

Det återstår att se några timmar innan matchstart vilken startelvor Sverige och Italien ställer upp med. Man vet aldrig om Pia överraskar med något i laguppställningen. Men oavsett så har hon säkerligen övervägt varje tänkbart alternativ noga. Allt för att utnyttja sitt lags fulla kapacitet med hänsyn till motståndarlagets styrkor och svagheter.

Sveriges startelva mot Italien

Målvakt: Hedvig Lindahl
Backar: Elin Rubensson – Linda Sembrant – Magdalena Eriksson – Jonna Andersson
Mittfältare: Kosovare Asllani – Caroline Seger – Hanna Folkesson – Olivia Schough
Anfallare: Stina Blackstenius – Lotta Schelin

Sverige favorit att vinna

Enligt spelbolagen är Sverige solklar favorit att vinna över Italien. Unibet ger 1,26 gånger pengarna på svensk seger men vi vill nog spela på ett odds som ger något bättre utdelning. Därför tar vi oss an ett handikappspel på Asian Lines. Spela och titta på Sverige – Italien Live Stream!

Tipset: Asian Handicap -1,5 på Svensk vinst över Italien. Odds 1.85 @unibet!

Få 500 kr att spela med!

Unibet erbjuder nya kunder som registrerar konto (gratis) hos Unibet 500% bonus. Sätt in 100 kr på spelkontot hos Unibet så får du 500 kr till av Unibet och sammanlagt då 600 kr att spela på odds och casino för!

[table id=unibet500 /]

Vill du ha ett par Tur-kallingar från från modemärket Frank Dandy?

Höjda välkomstbonusar

 

Spela Game of Thrones under EM

Allas favoritserie är tillbaka och fans världen runt undrar vad som kommer hända de kommande veckorna i de 7 kungarikena. För att fira händelsen har Mr Green skapat en fantastisk kampanj för alla som gillar både Game of Thrones™ och lukrativa spelautomater. Kanske kan vara något innan matchstart, i pausen eller efter matchen Sverige – Italien Live Stream kanske?

Kan verkligen vara något att ladda upp med inför den viktiga EM-matchen mellan Sverige – Italien live stream. Eller varför inte passa på i halvtidsvilan också!

Få gratissnurr

Genom att spela det legendariska Game of Thrones™ 243 ways på måndag och tisdag 24-25 juli har du chansen att få följande belöningar:

Varje gång du spelar 50 snurr på Game of Thrones™ 243 ways får du omedelbart 15 gratissnurr på den episka spelautomaten Forbidden Throne.

Och för varje 50 snurr som du spelar får du en poäng till topplistan. Varje vecka kommer de som hamnar i de 6 översta platserna på listan att dela på en total prispott på 3 000 kr.

Prisfördelning

1:a plats: 1 000 kr
2:a plats: 750 kr
3:e plats: 500 kr
4:e plats: 250 kr
5:e plats: 250 kr
6:e plats: 250 kr

Så börja spela den officiella spelautomaten för din favoritserie nu! Du kommer att tävla både för chansen att få ett kontantpris per vecka och så många gratissnurr som du vill ha på den enormt populära spelautomaten Forbidden Throne.

Heja Sverige och heja DIG!

TILL MR GREEN NU!

Och glöm nu inte att se Sverige – Italien live stream och resten av Dam-EM matcherna gratis!

Kampanjvillkor:

 • Kampanjen Game of Thrones™ kommer att pågå varje vecka från måndag 13:00 till tisdag 23:59.
 • Datum för den här kampanjen är: 24-25 juli, 31 juli – 1 augusti, 7-8 augusti, 14-15 augusti, 21-22 augusti, och 28-29 augusti.
 • Gratissnurr på Forbidden Throne ​​är för alla spelare som satsade minst 50 snurr med riktiga pengar på Game of Thrones™ 243 ways.
 • Gratissnurren krediteras automatiskt till alla kvalificerande spelarkonton när 50 snurr har spelats på spelautomaten Game of Thrones™ 243 ways
 • Gratissnurr kommer att vara giltiga att spelas i 7 dagar efter att de har krediterats spelarens konto.
 • Gratissnurr är för spelautomaten Forbidden Throne.
 • Gratissnurr vinster är bonuspengar och måste satsas totalt x35 i enlighet med Mr Greens bonusvillkor.
 • Kontantpriserna krediteras spelarens konto och har inga vidare omsättningskrav.
 • De veckovisa kontantsläppen delas upp enligt följande:
  1:a plats: 1 000 kr
  2:a plats: 750 kr
  3:e plats: 500 kr
  4:e plats: 250 kr
  5:e plats: 250 kr
  6:e plats: 250 kr

Håll tummarna nu för att Sverige – Italien live stream slutar med svenskt kvartsfinal-avancemang i Dam-Em!

Sverige – Italien Live Stream NU!

Läs mer om Live stream!