Följ upplösningen i Dam-EM’s grupp B när Ryssland – Italien och Sverige – Italien möts ikväll. Streama dramat gratis på C More här, som direktsänder båda matcherna, genom att ’Prova på 2 veckor utan kostnad’. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid, ingen reklam som avbryter!

Kolla på Danmark – Tyskland live stream på lördag 29 juli kl. 20:45!

Tur-kallingar

Speltips Ryssland – Tyskland

Förutsättningarna inför avgörandet i grupp B är att Tyskland ligger tvåa och Ryssland trea i gruppen efter gruppettan Sverige. För Tysklands del räcker oavgjort för att ta sig vidare till kvartsfinal. Ryssland måste vinna för att på Tysklands bekostnad gå vidare. Sverige måste se upp med att förlora med för stora siffror idag, annars är EM-äventyret över.

Ryssland överraskade något i första matchen genom att besegra Italien. Sverige vann som bekant över Ryssland i andra gruppmatchen. I och med att Tyskland spelat oavgjort mot Sverige och vunnit över Italien så har tyskorna greppet om den ena kvartsfinalbiljetten. De två bästa lagen i den fyra lag stora gruppen går till kvartsfinal.

Tyskland är betydligt bättre än Ryssland och kommer också vinna ikväll med ett par måls marginal. Det är i alla fal vad vi väljer att spela på idag.

Tipset: Totalt antal mål av bortalaget (Tyskland), över 2,5. Odds 1,59 @unibet!

[table id=unibet500 /]

Det blir Sverige – Nederländerna live stream i den ena semifinalen på lördag.

Läs mer om Live stream!