Titta på kvartsfinal i Dam-EM fotbollen Danmark – Tyskland Live Stream gratis söndag 30 juli kl. 12:00! Streama utan bindningstid eller uppsägningstid i mobil, dator och surfplatta. Just nu erbjuds ’2 veckor gratis prova på’ hos C More!

GÅ DIREKT TILL MATCHEN OCH STREAMA HÄR!

Matchen flyttades från lördag 29 juli kl. 20:45 till söndag 30 juli kl. 12:00 på grund av regnoväder.

Att streama live på C More helt gratis i 2 veckor är perfekt för dig som vill se: Dam-EM och annan sport, vanliga kanaler från SVT och TV4, massor av filmer och serier. Speciellt är detta ett perfekt alternativ för di som befinner dig på resande fot och inte har tillgång till vanliga tv-kanalerna. Det är perfekt bildkvalitet i mobilen och surfplattan!

Övriga kvartsfinaler i Dam-EM som du kan streama gratis på C More idag:

18:00 Österrike – Spanien
20:45 England – Frankrike

Nyuppdatering! Danmark är i semifinal. Se Danmark – Österrike Live Stream samt även den andra semifinalen Holland – England Live Stream på torsdag 3 augusti 2017!

Danmark – Tyskland Speltips

Danmark ställs mot allra tuffaste motstånd i dagens Dam-EM kvartsfinal när de möter Tyskland som är regerande Europamästare i fotboll för damer hela 6 gånger i rad. Inte sedan mästerskapet 1993 har man missat guldet. och då blev det inte ens medalj. Norge vann guldet efter finalseger över Italien och Tyskland förlorade bronsmatchen. Vilka Tyskland förlorade mot i matchen om tredje priset? Jo just det, Danmark!

Ska Danmark återupprepa vinsten mot Tyskland från 1993 i en avgörande fotbolls-EM match? Ja strax efter 22:30 ikväll vet vi svaret. Vi får också se om matchen avgörs under ordinarie tid eller går till förlängning och eventuella straffar.

Tyskland favorit men Danmark tuffa att möta

Tyskland är storfavorit att vinna dagens match mot Danmark enligt spelbolagen och fotbollsexperter. Och konstigt vore i och för sig annars efter alla titlar och triumfer som tyskorna kammat hem under de senaste 20 åren. Men faktum är att Danmark inte har så himla taskigt facit mot Tyskland. Det verkar som tyskorna titt som tätt har det riktigt tufft mot danskorna. Emellanåt vinner Tyskland relativt stort, men lika många gånger på de fem matcher man spelat de senaste tio åren, så har Danmark faktiskt vunnit med uddamålen. Allra senast man möttes för drygt fyra år sedan blev det oavgjort. Så visst har Danmark ändå en bra chans att kriga till sig en semifinalplats ikväll!

6/3-2013 Danmark – Tyskland 0 : 0 (Algarve Cup)
24/2-2010 Tyskland – Danmark 4 : 0 (Algarve Cup)
11/3-2009 Tyskland – Danmark 0 : 1 (Algarve Cup)
5/3-2008 Tyskland – Danmark 0 : 1 (Algarve Cup)
12/3-2007 Tyskland – Danmark 3 : 0 (Algarve Cup)

Gruppspelet

Danmark kom två i sin grupp efter vinster mot Norge 1-0 och Belgien 1-0. Sveriges motståndare ikväll Holland rådde man inte riktigt på och den matchen slutade med 0-1 förlust.

Tyskland blev som bekant gruppsegrare i Sveriges grupp efter 0-0 mot Sverige i första matchen och sedan vinster över Italien och Ryssland. Nu återstår att titta på Danmark – Tyskland Live Stream för att bevittna vilket av lagen som ska spela semifinal.

Speltipset:

Vi tror på att danskorna överraskar de flesta och att det står oavgjort vid full tid. Men att det räcker för vinst i förlängning och möjligen efter straffar vågar vi dock inte säga. Oddset för oavgjort resultat ligger på 4.30 hos Betsson i skrivande stund.

NordicBet erbjudandeRiskfritt SpelFå 1000 kr!Hämta Bonus

Sugen på ett par Tur-kallingar?

För tillfället erbjuder ComeOn en kampanj där du får ett par Tur-kallingar av modemärket Frank Dandy samt dessutom en fantastisk välkomstbonus där du får 400 kr att använda i deras casino eller på odds. Det enda du behöver göra för att få tur-kallingarna och 400 kr i spelbonus är att sätta in 100 kr på spelkontot vid registreringen och sedan välja vilken modell och storlek på kalsongerna så skickas kallingarna hem till dig inom ett par veckor!

Tur-kallingar

Läs mer om Live stream!