Danmark – Österrike i den ena semifinalen av två i Dam-EM och du ser den via gratis live stream hos C More. Just nu kan du prova C More 2 veckor gratis! C More erbjuder högsta kvalitet på sin live streaming tjänst och du kan se matchen i mobilen, surfplattan och datorn. Det bästa utav allt, ingen bindningstid eller uppsägningstid hos C More!

Lite längre ner kan ni läsa mer om intressanta speltips på Danmark – Österrike. I den andra semifinalen ser vi Holland – England live stream!

live stream utbud c moreDanmark favoriter

Danmark – Österrike har matchstart redan klockan 18.00 där danskarna får ses som favoriter. Laget har fin erfarenhet av stora slutspel och brukar ta sig långt i turneringarna. Nu har man förvisso förlorat 1 match i det här EM-slutspelet men det var mot kanske EM:s hittills starkaste i Holland. Att vinna över Tyskland i kvartsfinalen var riktigt starkt och lär ha byggt på självförtroendet inför Onsdagens semifinal.

Österrike turneringens skräll

Österrike är Dam-EM:s skräll såhär långt i turneringen. Det österrikiska landslaget har aldrig spelat ett EM-slutspel tidigare och det är en sensation att man nu tagit sig till semifinal. Detta hade ingen trott innan turneringen och laget har överraskat de flesta. Mot Spanien i kvartsfinalen backade man hem slet stenhårt i försvaret. Österrikes försvar har varit och är nyckeln hittills till framgången. Då menar vi att verkligen hela laget försvarar sig och arbetar som ett lag. Endast 1 insläppt mål på 4 matchar vittnar om en stark defensiv. Kommer man överraska på nytt och ta sig till final?

Danmark – Österrike speltips

Danmark Österrike live stream

Dam-EM 2017

Det har varit väldigt lite spelmål i Dam-EM såhär långt. Teorierna är flera om varför det blivit så få mål. Men de senaste 15 åren har trenden varit tydlig där damlandslagen blivit allt bättre på att organisera sina försvar. Dessutom är det fler ”mindre” länder som blivit starkare och kan vara med att konkurrera på ett annat sätt än tidigare. Intresset har således ökat och fler nationer är på väg fram vilket är positivt. Idag förlorar inte ett landslag med 10-0 som faktiskt kunde ske om vi tittar i längre bak i backspegeln. Österrike är ett exempel på en s k ”blåbärsnation” som gjort det riktigt bra och överraskat i den här turneringen. Vi tror att Österrike kommer spela på samma sätt som man gjorde i kvartsfinalen mot Spanien. Man kommer backa hem och satsa på kontringar. Tråkigt? Nej man spelar så klart efter sina resurser och det är det som är tjusningen med fotboll enligt oss. Ett sämre lag på pappret har alla möjligheter i världen att slå ett mycket bättre lag med rätt taktik. Vi tror därför att det bli målsnålt och väldigt lite mål i den här matchen. Därför kommer här några intressanta speltips:

Båda lagen gör mål? Nej till oddset 1.62 @unibet

Inget mål före den 35:e minuten? Nej till oddset 1.83 @bet365

Under 2.5 mål i matchen till oddset 1.43 @Nordicbet

Under 0,5 mål (dvs 0-0) till oddset 6.45 @Betsafe

Oavsett mycket eller lite mål så kommer det bli en spännande semifinal att följa via live stream. Se Danmark Österrike Live Stream nu! Till matchen här –>

Vilka håller ni på i mötet mellan Danmark och Österrike? Våra danska grannar eller turneringens underdogs från alplandet?

Friidrotts-VM Live Stream

Få 400 kr + Frank Dandy Tur-Kallingar

För tillfället erbjuder ComeOn en kampanj där du får ett par Tur-kallingar av modemärket Frank Dandy. Kallingarna finns för både tjejer och killar samt dessutom en fantastisk välkomstbonus där du får 400 kr att använda i deras casino eller på odds. Det enda du behöver göra för att få tur-kallingarna och 400 kr i spelbonus är att sätta in 100 kr på spelkontot vid registreringen och sedan välja vilken modell och storlek på kalsongerna så skickas kallingarna hem till dig inom ett par veckor!

Dam-EM Final: Holland – Danmark Live Stream

Friidrotts-VM Live Stream

Läs mer om Live stream!