Titta på söndagens Dam-EM Final Holland – Danmark Live Stream. Vilken match! Värdlandet Nederländerna mot våra nordiska grannar Danmark! Vem vinner? Streama finalmatchen gratis genom att prova på 2 veckor hos C More här!

Matchstart kl. 17:00 söndag 6 augusti 2017.

Streama Holland – Danmark

Ingen bindningstid eller uppsägningstid! Bara regga konto hos C More med ett par enkla uppgifter som namn, mail och lösen. Sedan är det fritt fram att titta på finalen samt massor av annat som ingår i deras Standardutbud under två veckor. Däri ingår alla tv kanaler från TV4 och SVT samt då förstås C More’s egna kanaler.

Det bästa är att du kan se all sport, filmer och serier i alla dina enheter såsom bland annat på mobilen, surfplattan och datorn. Det är perfekt för dig som befinner dig på en plats utan TV.

Drömmen om Guld

Värdnationen Holland har lyckats med det största en värdnation kan göra i ett fotbollsmästerskap. Nämligen att ta sig till final! Ja det är klart, störst är väl ändå att vinna finalen och därmed guldet inför en fanatisk hemmapublik. Men var så säker att Danmark gärna vill knipa den där guldmedaljen också och få höja segerbucklan i skyn.

Första finalen någonsin

Något som gör den här matchen lite extra spännande och rolig att titta på är faktum att inget av lagen någonsin varit i en EM-final i fotboll för damer. Nu har båda nationerna åtminstone klarat av den bedriften. Men nu är frågan vem som av dem som också kommer att kunna titulera sig Europamästare i fotboll för damer? Vem håller du på? Vilket lag vinner?

Kul finalmatch att se!

Det här ska bli så förbarmerligt kul och spännande. Visst hade det varit ännu roligare om Sverige på bekostnad av något av de andra finallagen hade spelat Dam-EM final 2017. Men annars är nog det här den mest intressanta och roligaste finalen jag kunnat tänka mig faktiskt. Vi har Holland med i form av värdnation vilket alltid gör draget kring en final extra stort. Dessutom så har vi för svensk del glädjen att ha med våra danska systrar vilket också höjer tempot ytterligare på adrenalinpåslaget.

Bästa publiken

Både den holländska och danska publiken har bidragit oerhört mycket till att höja stämningen rejält på läktarna under sina respektive EM-matcher. Gladare gäng som tittar på fotboll får man nog leta efter. Och så ska de nu möta varandra på läktarna! Det kommer inte bara bli en kamp på fotbollsplanen utan också en färg- och sångkamp när orangea-vita och röd-vita färger utmanar varandra i högröstade hejarramsor.

Holland – Danmark Speltips

Nederländerna är rejäla favoriter att vinna EM-finalen idag. De har imponerat stort under mästerskapet och släppt in endast ett mål på de fem EM-matcherna som spelats hittills. Baklängesmålet kom i 2-1 vinsten över Belgien. Danmark är inte mycket sämre dem. Danskorna har fått två baklängesmål på lika många matcher varav ett kom i den enda förlustmatchen hittills, den mot Holland. Med andra ord har bägge lagen ett gediget försvar som båda visat prov på flera gånger om.

Inte minst visade Danmark på riktigt gott försvarsarbete när man slog ut Tyskland i kvartsfinalen med 2-1 och i semifinalen mot Österrike. Holland däremot har inte visat prov på bara ett starkt försvarsspel. Anfallet är hypervasst som inte lämnar de andra lagens försvarsställningar någon ro under matcherna alls. Sverige hade ärligt talat inte någon chans mot Holland i 2-0 förlusten i kvarten. När sedan holländskorna krossade England med 3-0 kändes de helt plötsligt oslagbara.

Holland och Danmarks matchresultat

Se här lagens senaste matchresultat i Fotbolls-EM för damer:

Hollands matcher i Dam-EM:

3/8-2017 Nederländerna – England 3 : 0
29/7-2017 Nederländerna – Sverige 2 : 0
24/7-2017 Belgien – Nederländerna 1 : 2
20/7-2017 Nederländerna – Danmark 1 : 0
167-2017 Nederländerna – Norge 1 : 0

Danmarks matcher i Dam-EM

3/8-2017 Danmark – Österrike 1 : 0 Straffar! (0 : 0 efter full tid och förlängning)
30/7-2017 Tyskland – Danmark 1 : 2
24/7-2017 Norge – Danmark 0 : 1
20/7-2017 Nederländerna – Danmark 1 : 0
16/7-2017 Danmark – Belgien 1 : 0

Tipset

Båda lagen har överraskat positivt i detta EM och framförallt då försvarsmässigt. Särskilt nu under en så pass stor finalmatch kommer de tajta ihop allt ytterligare så gott det går. Minsta lilla misstag kan fälla avgörandet. Danmark har nog inget emot att matchen går till straffar ännu en gång, precis som i semifinalen där straffläggarna var mer eller mindre säkerheten själv.

Svenskt Spel tippar på att det blir under totalt 2, 2.5 mål i matchen (under ordinarie tid) till oddset 1.63 hos ComeOn!

Få 400 kr + Frank Dandy Tur-Kallingar

För tillfället erbjuder ComeOn en kampanj där du får ett par Tur-kallingar av modemärket Frank Dandy. Kallingarna finns för både tjejer och killar samt dessutom en fantastisk välkomstbonus där du får 400 kr att använda i deras casino eller på odds. Det enda du behöver göra för att få tur-kallingarna och 400 kr i spelbonus är att sätta in 100 kr på spelkontot vid registreringen och sedan välja vilken modell och storlek på kalsongerna så skickas kallingarna hem till dig inom ett par veckor!

Friidrotts-VM Live Stream