Arsenal – Chelsea möts i Community Shield på Söndag 2017-08-06 med matchstart klockan 15.00. Du ser Arsenal Chelsea live stream direkt hos bet365.com. Se matchen här –>

Arsenal Chelsea live stream

se direktsänd sport hos bet365

Community Shield

Community Shield är en välgörenhetsmatch och en titel i England som anordnas av FA (det engelska fotbolsförbundet) och bara gäller en enstaka match. Vinnaren av Premier League möter vinnaren av FA-cupen. Eftersom Chelsea vann Premier League och Arsenal FA-cupen i våras så är det dessa lag som möts.

Arsenal – Chelsea försäsong

Arsenal och Chelsea drabbades samman redan för några veckor sen i en försäsongsmatch under deras Asienturné. Då vann Chelsea tämligen enkelt efter en bra prestation med 3-0. Michy Batshuayi gjorde då två mål och är den som sett vassast ut av Chelseaspelarna under försäsongen. Det ska också tilläggas att Arsenal luftade en hel del spelare i sin startelva och man kanske inte ska dra allt för stora växlar från den matchen. I färskt minne har vi också hur Arsenal som underdogs vann med 2-1 i FA-cup finalen på Wembley. Då var Chelsea favoriter men Arsenal var bättre och värda segern i matchen. Arsenals mål gjordes då av Sanchez och Ramsey medan Diego Costa nätade för Chelsea. Den sistnämnde är numera utfryst och inte välkommen av Chelsea längre. Costa anses ha påverkat gruppen negativt och Conte vill se förändringar på forwardspositionen i sitt lagbygge. Både Arsenal och Chelsea har förstärkt sina lag offensivt under försäsongen. Arsenal har värvat Alexandre Lacazette från Lyon medans Chelsea hämtat in Alvaro Morata från Real Madrid.

Arsenal – Chelsea speltips

Vi tror att vi får se en helt annan match nu än den vi såg under försäsongen när Chelsea vann med 3-0. Båda lagen lär även se Community Shield som ett genrep inför kommande helg då premiären av Premier League spelas. Därför kommer vi förmodligen få se starkast möjliga lag från start från de båda Londonlagen. Det brukar bli målrikt när Chelsea och Arsenal möts och sällan så kryssar lagen mot varandra. Man går alltid för segern vilket brukar leda till målkalas. Båda lagen har dessutom en giftig offensiv som vi alla känner till vid det här laget. Saknas i Chelsea gör dock Eden Hazard som skadade sig innan sommaruppehållet på en landslagsträning. Han ser även ut att missa säsongsinledningen.

Vårt speltips blir att båda lagen gör mål till oddset 1.61 @bet365.

bet365 erbjudandeSe specifik välkomstbonusBesök här!

Arsenal Chelsea live streaming

Med live streaming menas att du kan se Arsenal Chelsea live stream direkt i din mobil, dator eller surfplatta. Allt du behöver är internetuppkoppling och ett konto hos bet365 där matchen visas. Att skapa ett konto hos bet365 är gratis. När du väl gjort det så behöver du också ha pengar på ditt spelkonto för att komma åt live streaming tjänsten hos bet365. Har du ändå tänkt spela på Arsenal Chelsea så är det här ett perfekt tillfälle att betta och se matchen samtidigt. bet365 rankas som världens bästa spelbolag när det gäller odds, betting och live stream av direktsänd sport. Vi på Svenskt Spel har en en live stream sida där alla våra inlägg om fotbollsmatcher som kan ses via livestreaming listas.

Arsenal mot Chelsea i Community Shield matchen kommer ge en bra fingervisning om var lagen står inför den stundande ligasäsongen. Se matchen via live stream hos bet365 nu!

Streama Holland – Danmark i Dam-EM finalen!