Torsdag 3 augusti 2017 bjuder på Dam-EM semifinaler i fotboll mellan Holland – England och Danmark – Österrike och du ser båda matcherna gratis online på mobilen, surfplattan och datorn genom att ”Prova C More 2 veckor gratis”! Matchen startar klockan 20:45.

TILL MATCHEN DIREKT HÄR! >>>

Holland – England Speltips

Holland (Nederländerna) har till värdlandets alla invånares förtjusning tagit sig till semifinal i detta Dam-EM 2017. Man gjorde det efter seger med 2-0 mot Sverige i kvartsfinalen. England står nu i vägen för finalen på söndag och det är engelskorna som är favoriter i mötet. I deras kvartsfinal slog man nämligen ut Frankrike som var en av de två stora förhandsfavoriterna till EM-guldet jämte Tyskland som också är ute ur leken.

Både Holland och England har tagit full pott såhär långt i fotbollsmästerskapet och vunnit alla sina fyra matcher på väg fram till semifinalen.

Hollands EM-matcher:

29/7-2017 Holland – Sverige 2 : 0
24/7-2017 Belgien – Holland 1 : 2
20/7-2017 Holland – Danmark 1 : 0
16/7-2017 Holland – Norge 1 : 0

Englands EM-matcher:

30/7-2017 England – Frankrike 1 : 0
27/7-2017 Portugal – England 1 : 2
23/7-2017 England – Spanien 2 : 0
19/7-2017 England – Skottland 6 : 0

Holland har chansen…

När det gäller inbördes möten så har England det psykologiska övertaget då de vunnit tre av de fem senaste matcherna. De andra två matcherna slutade oavgjort. Nu har Holland i EM visat upp en mycket effektiv fotboll med bra defensiv, fin teknik samt träffsäkert passningsspel. Dessutom så har man merparten av läktarpubliken på sin sida vilket ibland kan vara avgörande i tuffa och jämna matcher. Så är det någon gång holländskorna ska rå på engelskorna så är det definitivt ikväll. Vinner Holland så blir det den första stora mästerskapsfinalen i fotboll någonsin för damerna. det kommer garanterat vara fullsatt på läktarna ikväll och Holländarna är kända för att ha ett sjysst ’sportmanship’ och vara ett glatt och festligt folk när det gäller sport. Så du kan nog vänta dig en publik klätt i orange som sjunger och skrattar under större delen av matchen oavsett hur det går.

Speltips: Holland vinner matchen mot England och tar sig till sin första EM-final någonsin. Oddset för holländsk vinst är 3.15 hos ComeOn vilket är det bästa oddset vi hittat bland alla spelbolagen!

Få 400 kr + Frank Dandy Tur-Kallingar

För tillfället erbjuder ComeOn en kampanj där du får ett par Tur-kallingar av modemärket Frank Dandy. Kallingarna finns för både tjejer och killar samt dessutom en fantastisk välkomstbonus där du får 400 kr att använda i deras casino eller på odds. Det enda du behöver göra för att få tur-kallingarna och 400 kr i spelbonus är att sätta in 100 kr på spelkontot vid registreringen och sedan välja vilken modell och storlek på kalsongerna så skickas kallingarna hem till dig inom ett par veckor!

Friidrotts-VM Live Stream

Friidrotts-VM Live Stream

Dam-EM Final: Holland – Danmark Live Stream

Läs mer om Live stream!