Dagens match Sverige – Skottland är det näst sista stora genrepet för Pia Sundhage och svenskorna innan det bär av för spel i Fotbolls-EM 16 juli – 5 augusti. Sverige – Skottland Live streaming ses utan kostnad på mobil, surfplatta och dator genom kampanjen ”Prova C More 2 veckor gratis”. Avspark kl. 18:00.

För dig som befinner dig på resande fot eller inte har tillgång till TV12 är detta helt perfekt. Dessutom kan du titta på massor av sport, filmer, serier, barnfilmer helt fritt i 2 veckor.

Läs också gärna här om det allra sista genrepet mellan Sverige – Mexiko live stream samt matchen Sverige – Italien Live Stream!

Se även Norge – Sverige Gratis Online!

Idag spelar ju även de svenska herrarna mot Norge i en spännande landskamp där det står både prestige och viktiga FIFA-poäng på spel som kan vara avgörande för en VM-plats! Matchen Norge – Sverige startar klockan 19:45 idag tisdag 13 juni 2017 och sänds online på på C More gratis.

EM förberedelser

Förra torsdagen träningsspelade Sverige mot USA som i en viktig del inför Europamästerskapet i fotboll för damer 2017. Då blev det förlust med 0-1 i en riktigt prestigematch. Särskilt jobbig var förlusten för Pia Sundhage som tidigare tränat amerikanskorna. Men precis som hon sa i den efterföljande presskonferensen så får man inte stirra sig blind på resultatet. Det viktigaste i träningslandskamperna är hur Sverige spelar. Det enda som blev tydligt i matchen mot USA var att effektiviteten framför mål inte funkade. Nu gäller det att träna på avslut innan EM enligt Pia.

Sverige ska i Fotbolls-EM spela gruppspel mot Tyskland, Ryssland och Italien. För att gå vidare i gruppen behövs verkligen att Sverige har lyckats få upp måleffektiviteten. För siktet är naturligtvis högt uppsatt. Pia och alla spelarna i det svenska damlandslaget har Guld som mål! Hoppas vi får en sån där härlig guldsommar, det mår både vi och svensk fotboll bra av.

Speltips Sverige – Skottland

Det ska bli mycket intressant att se om Sverige idag kan få till målskyttet på allvar. Att möta Skottland känns som perfekt i det här läget. Det blir definitivt ingen lätt uppgift men Skottland känns som lagom svårt motstånd att kunna fila på sådana här detaljer. Annars är det ju så att Skottland också gör sig redo för Fotbolls-EM. Även för dem är alltså kvällens möte av väldigt stor vikt. De har i sin EM-grupp att möta England, Portugal och Spanien.

En koll på Sveriges statistik mot Skottland vittnar om att vi brukar ha tämligen lätt för dem. På tre matcher har det blivit lika många vinster och en målskillnad på totalt 11-1! Återigen får jag säga att det här känns som en perfekt match att ladda upp självförtroendet med angående målskyttet.

2016-01-26 Sverige – Skottland 6 : 0 (Vänskapsmatch)
2014-09-17 Sverige – Skottland 2 : 0 (VM-kval)
2014-06-14 Skottland – Sverige 1 : 3 (VM-kval)

Tipset: 3-vägshandicap, matchen startar 0-1, Sverige vinner. Odds 1.65 @unibet!

Sätt in 100 kr, spela med 600 kr!

Unibet har ett finfint erbjudande till de som registrerar sig för ett spelkonto och som är både enkelt samt gratis att skapa. Som välkomstbonus får du 500 kr extra av unibet om du sätter in endast 100 kr på spelkontot av egna pengar. Du kan då spela på odds och casino med 600 kr! Är du ute efter fler liknande höga bonusar hittar du dem här! Lycka till!

Unibet erbjudande200 %1500 krHämta Bonus